VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Business Language Training Center
Noiembrie 2015, Nr. 136

Business Language Training Center

Comentează   |   Cuprins

Business Language Training Center este centrul care racordează necesităţile lingvistice la mediul şi nivelul profesional ce le solicită, punând în aplicare termeni de specialitate şi oferind un parcurs de învăţare eficientă.

Încă de la înfiinţarea centrului, din 2013, echipa managerială a conceput întreaga sa activitate ca răspuns la cerinţele impuse în perioada pe care o traversăm, amplificând serviciile şi desfăşurând o continuă specializare a procesului de comunicare lingvistică. Centrul BLTC şi-a propus ca obiectiv major extinderea şi aprofundarea cunoaşterii limbilor străine prin forme eficiente de predare / învăţare, care să suplimenteze şi să consolideze competenţele lingvistice la nivel superior. Profesorii de la Business Language Training Center sunt experţi în formarea competenţelor lingvistice, de aceea predarea unei limbi străine în cadrul centrului este o artă! BLTC oferă şi pregătirea pentru examenul TOEFL, IELTS şi APTIS (BLTC este unicul centru acreditat în Republica Moldova de către British Council pe APTIS). Toate cursurile sunt bazate pe metode şi tehnici de predare moderne şi interactive. De asemenea, la BLTC poţi beneficia de traininguri de dezvoltare personală şi profesională, pentru completarea dezvoltării competenţelor profesionale.

Mariana Cernea

Director BLTC

Abilităţile excelente, eficiente și practice de comunicare joacă un rol important pentru succesul oricărei companii sau persoane, indiferent de misiunea sa. Iată de ce la BLTC luăm în calcul fiece detaliu şi oferim un program de studiu lingvistic personalizat şi aprofundat.

Casa de Avocatură „Digore”

Beneficiari ai cursurilor BLTC

Am ales BLTC pentru calitatea impecabilă a serviciilor și simplitatea soluţiilor oferite, fapt care îi diferenţiază într-un mod favorabil de competitorii săi. Am optat pentru limba engleză.

Ne-a surprins plăcut întregul proces al cursului prin personalizarea orelor și varietatea de materiale folosite, dinamismul predării. A fost un curs interactiv și foarte atractiv cu traineri entuziaști și foarte bine pregătiţi. Cursul de limba engleză ne-a ajutat să înţelegem ce înseamnă cu adevărat să înveţi din plăcere. Am evoluat prin dezvoltarea abilităţilor de comunicare, extinderea vocabularului specific domeniului în care activăm, am dobândit mai multă încredere în interacţionarea cu partenerii de afaceri internaţionali. 


Business Language Training Center
Str. Alexei Mateevici 27
Tel: 078577707 / 022 922 317,
Web: www.bltc.md, email: [email protected]
Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău