VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Bal mascat. Vera Terentiev / Veronica Micle
Decembrie 2008, Nr. 56

Bal mascat. Vera Terentiev / Veronica Micle

Comentează   |   Cuprins

 Cum e să fii muza unui geniu? Poate şi sînt muza vreunui geniu. Eu bănuiesc că foarte multe femei ar dori să fie o Elenă pentru un Paris, o Cleopatră pentru un Cezar, o Josephina pentru un Napoleon, o Micle pentru un Eminescu sau o Simone de Beauvoir pentru un Sartre.

 Teo Rădulescu are anumite trăsături care îl aseamănă, întrucîtva, cu Eminescu, deşi, indiscutabil, este complicat să reprezinţi o personalitate atît de marcantă. Este importantă privirea pe care o modelezi, atitudinea pe care o afişezi. Mi se pare că lui Teo i-a reuşit destul de bine să reproducă o imagine corespunzătoare.

 Nu am fost niciodată „în pielea” Veronicăi Micle.
Pînă acum. Nici măcar la serbările de revelion din şcoală sau matineele de la grădiniţă, unde altele erau „distribuţiile”. Iar eu jucam, cam în toate scenetele, în rolul eroinei principale...

 Minunea este cuvîntul-cheie pe timpul sărbătorilor de iarnă. Oamenii cred în minuni şi nu e vorba doar de cei mici. Le şi aşteaptă… Eu cred în puterea geniului uman şi consider că ceea ce a realizat omul în artă şi în ştiinţă este o adevărată minune, dacă ne gîndim de la ce a început omenirea şi unde a ajuns. De aceea, cred în continuare în „minunăţiile” pe care le poate oferi ingeniozitatea şi talentul oamenilor. La modul concret, sper să se descopere vreun elixir al sănătăţii şi longevităţii. Viaţă fără moarte şi tinereţe fără bătrîneţe – cine nu şi-ar dori o aşa minune?

 Jurnalistul este, deseori, un vînător şi un martor activ al diferitelor întîmplări din viaţa societăţii şi o astfel de profesie nu are cum să te plictisească. E adevărat, însă, că, periodic, mai constaţi că este cazul să găseşti timp şi pentru tine, pentru diferite pasiuni, ocupaţii, comunicare cu cei apropiaţi, pentru o banală relaxare şi meditaţie.

 Viaţa mea privată e un subiect „privat” pentru mine. De aceea e şi privată. Ştiu, totuşi, că pe unii îi „interesează” detalii de genul cînd voi păşi în faţa altarului. Sau, de ce n-am făcut-o pînă acum? Totul se va întîmpla la timpul oportun. Spre deosebire de Veronica Micle, nu sînt împiedicată să-mi oficializez relaţia cu cel drag.

 Sînt cazuri cînd fete din modeling şi tv şi-au găsit „variante fericite”.
Pentru cei ce se întreabă dacă am avut ocazia să o fac şi de ce n-am făcut-o… Relaţia pe care o am îmi convine din toate punctele de vedere, dar, în primul rînd, are o temelie sentimentală.

 Trecerea de la TV7 la NIT a semnificat o trecere de la o treaptă la alta, iar o schimbare calitativă este întotdeauna binevenită în carieră. Altfel, rişti să devii o victimă a stagnării şi a unor standarde fixe în activitate. Alături de aceste considerente, ceea ce m-a făcut să iau respectiva decizie au fost şi anumite motive profesionale, dar şi o ofertă avantajoasă de lucru din partea NIT, care este un post tv de perspectivă şi bine poziţionat pe piaţa media autohtonă.

 90-60-90 este formula în care, de regulă, mă încadrez.
Uneori, cînd e mai mult de lucru, pot slăbi un pic, dar îmi revin rapid prin odihnă şi frecventarea sălii de sport.

Unora le par slabă… Pentru mine nu contează dacă pari „slab” sau „gras”, ci cît de armonioase sînt proporţiile pe care le ai… Iar buzele nu le-am furat de la Angelina! Mi le-au dăruit părinţii.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

De ce nu faceti un reportaj, o galerie foto mai vasta cu reprezentarea unor personaje din istoria romana? Precum sunt reprezentate in mod real personajele Disney. Multumesc!
Claudia Dobra   -  
16 Aprilie 2015, 17:23
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău