VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Bal mascat. Natalia Gordienco / Jeanne D’Arc
Decembrie 2008, Nr. 56

Bal mascat. Natalia Gordienco / Jeanne D’Arc

Comentează   |   Cuprins

 Revoluţiile le fac oamenii curajoşi, idealişti. Iar Jeanne d’Arc este una dintre cele mai remarcabile femei din istoria Franţei, care nu s-a temut să lupte pentru poporul său.

 Nu fiecare poate fi neînfricat şi puternic ca Jeanne d’Arc. Parţial, posibil că şi semăn cu ea, pentru că în viaţă mă străduiesc să fiu independentă şi puternică. Iubesc adevărul şi-l caut în cei din jurul meu. Sînt la fel de încăpăţînată – la caracter, principii morale şi de viaţă. Dacă am luat o decizie şi îmi doresc ceva anume, este greu să mă întorci din drum. Dacă personajul meu şi-a propus să aducă poporului ei tot ce e mai bun prin intermediul spadei şi acţiunilor sale, eu încerc să fac acest lucru prin intermediul cîntecului.

 Armura, indiscutabil, nu este o ţinută pentru femei. Pentru prima dată în viaţă am îmbrăcat o cămaşă din zale şi cu mîneci de fier şi am ţinut în mîini o spadă atît de grea – cred că am intrat în pămînt cu vreo 10 centimetri. Am putut să rezist în aceste “haine” doar 20 de minute şi am avut senzaţia că am tras de fiare într-o sală de sport timp de o oră. Cinci oameni m-au îmbrăcat şi dezbrăcat.

 Trădarea este unul dintre cele mai groaznice momente pe care poţi să le retrăieşti în viaţă. E ca şi o lovitură de cuţit în spate, nu ştii cum să reacţionezi şi ce să crezi despre omul apropiat. Mă străduiesc să nu port pică şi să închid ochii la răul care mi s-a făcut.

 Fără minuni, viaţa noastră ar fi plictisitoare. Una dintre „minuni” este cîinele meu Masea, un york-terrier tare frumuşel, pe care l-am primit cadou la aniversarea mea de 20 de ani. O altă minune mi s-a întîmplat în vara aceasta, la Los Angeles, unde am participat la o imprimare televizată a concertului lui Mariah Carey. A fost fantastic.

 Reacţionez normal atunci cînd ştiu că unii oameni au apelat la diverse operaţii plastice. Eu nu mă gîndesc la aşa ceva, sînt naturală şi îmi place aşa de mine. Dacă va fi necesar în viitor de a corecta ceva din punct de vedere estetic, cred că voi apela şi eu la serviciile chirurgului-plastician.

 La ora actuală, inima mea este liberă. Nu caut prinţul pe cal alb, important e să mă iubească şi să-l iubesc. Îmi plac bărbaţii atenţi, de treabă, buni la suflet, cu simţul umorului, într-un cuvînt, caut un bărbat adevărat cu care să mă simt în siguranţă, ca după un zid.  

 Dacă o pisică neagră îmi trece drumul, scuip de trei ori sau fac semnul crucii. Sînt superstiţioasă. Dacă într-o zi de luni mă întreabă cineva cîţi ani am, degeaba mă întreabă. Ştiu că dacă, de exemplu, nimereşti în ziua examenului sub o ploaie, înseamnă că o să-ţi meargă bine.

 În copilărie, am avut roluri de Scufiţa Roşie, Fulguşor, Zăpezica. Ţin minte că într-un an mi s-a încredinţat rolul Sofiei Rotaru şi piesa “Hutoreanca”. Numai că n-am fost prezentată ca Sofia Rotaru, ci ca Sofia Rotara.

 Dacă n-aş fi lucrat la acest Revelion, cred că mi-aş dori să întîmpin Noul An undeva în Europa, sub luminile Parisului sau în Praga. 2008 m-a găsit în cabina de machiaj, iar 2007 – în taxi. Acesta-i riscul meseriei.

 Îmi place cifra 9 şi aştept ca 2009 să fie un an deosebit de norocos. Îmi doresc foarte mult să particip la următoarea ediţie a concursului “Eurovision” şi sper ca 2009 să fie unul important din acest punct de vedere. Acum lucrez la un nou album. Sper să fie gata la începutul primăverii viitoare.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău