VIP Magazin
26 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Aurelia Vasilica. Faţa TV a anului 2011
 Descarcă
Decembrie 2011, Nr. 92

Aurelia Vasilica. Faţa TV a anului 2011

Comentează   |   Cuprins

O privesc mereu cu admiraţie. De fiecare dată când ne salutăm, văd în faţa mea o femeie puternică şi realizată, o soţie care este iubită şi iubeşte, o mamă împlinită şi grijulie.

Aurelia Vasilica a demonstrat tuturor femeilor că se poate să ai o familie fericită şi o carieră reuşită. Dar pentru asta trebuie să ai curaj, perseverenţă şi să iubeşti mult. Pentru că doar iubirea a ajutat-o să ajungă unde este astăzi: în vârful succesului în televiziune. Aceasta este Aurelia Vasilica.

„Am optat tot timpul pentru o imagine clasică şi un stil laconic”

>> Până acum aţi reuşit să întemeiaţi o familie, să educaţi două fete frumoase şi, în acelaşi timp, să fiţi în fiecare seară cu oamenii de pe micul ecran. Vă consideraţi un om împlinit?
Nu am cea mai liniştită viaţă. Dar recunosc şi pot spune că sunt o femeie împlinită. Fac totul cu dăruire şi prin asta reuşesc. Sunt recunoscătoare pentru binecuvântarea de a avea o familie şi de a fi mamă. M-am căsătorit foarte devreme, la 18 ani, şi deja la 21 la „funcţiile” de soţie, studentă şi proaspătă mămică, am adăugat-o şi pe cea de prezentator TV. A fost o încercare pentru un cuplu abia format. Pentru familia mea cel mai important lucru a fost şi este dragostea, grija şi munca fără compromisuri. Sunt recunoscătoare pentru toate urcuşurile şi coborâşurile din viaţa mea. Fără ele nu aş fi înţeles niciodată ce este cu adevărat important.

>> Meseria asta nu e deloc uşoară. Ştiu din mica mea experienţă deja. cum aţi reuşit să împăcaţi familia şi cariera? Mie, de exemplu, încă mi-e greu să mă gândesc la asta. Sincer, şi eu cred că acum nu aş mai rezista. Mă trezeam, la început, la 3.00 după miezul nopţii. Maşina de serviciu ne aştepta aproape de 4.00, la 5 eram în televiziune, iar la 6 în emisie directă. Apoi veneam acasă, făceam curat, ceva de mâncare şi din nou la serviciu. Nu-mi imaginez cum m-au răbdat ai mei. Mă doare şi azi că nu i-am oferit timp suficient Dianei, fiica mai mare. Nu am alintat-o deloc. Pe Sofia, sora ei mai mică, o adormeam spunându-i strofe din „Luceafărul”. La un moment dat m-a auzit Diana, s-a apropiat şi mi-a spus: „Mama, timp de 17 ani nu am ştiut că reciţi aşa de frumos. Pe ea o cunoşti de o lună şi deja a aflat…”. Şi acum mai are sclipiri de gelozie, deşi o iubeşte pe Sofia fără limite.

>> Fata cea mare este deja independentă. Cea mică însă nu îi duce dorul mamei?
Zilele acestea am avut un matineu la grădiniţă şi eu, ca de obicei, l-am ratat. Astea sunt rădăcinile icebergului. Slavă Domnului că a fost tati lângă ea. Nu ştiu ce m-aş fi făcut fără el. Îl invidiez că se poate duce seară de seară după ea la grădiniţă. Pentru mine, şi fiica cea mare este încă mică, deşi are 21 de ani. Este prietena mea, confidenta, mândria mea. De trei ani face business şi economie în Marea Britanie. Aşteptăm cu nerăbdare clipele când vom fi împreună. Dacă aş putea da timpul înapoi, nu ştiu dacă aş mai lăsa-o să plece…

>> Regretaţi că nu aţi devenit medic, aşa cum vă doreaţi, dar prezentatoare tv? Şi acum îmi dă fiori acest gând. Aş fi fost un medic bun, cred eu. Acum casa mea este plină de cărţi de specialitate. În timpul liber nu citesc romane de dragoste, ci dau prioritate cărţilor de medicină. A rămas una dintre pasiunile mele.

>> Ce înseamnă să fii vedetă în Moldova?
Nu accept noţiunea de vedetă. Nu am pretins niciodată la acest statut. Sunt prezentatoare de ştiri.

>> Aţi schimba ceva în imaginea dvs.? Nu cred. După mine, imaginea, odată impusă, trebuie menţinută. Mi se pare corect să păstrezi aceeaşi imagine ani la rând. Am optat tot timpul pentru o imagine clasică şi un stil laconic, care să nu obosească telespectatorul şi să nu-i sustragă atenţia de la importanţa ştirilor. Cum să vorbeşti despre nevoi şi griji purtând un decolteu îndrăzneţ sau excelând prin bijuterii şi machiaj?

>> Ce a însemnat pentru dvs. premiul „Faţa tv a anului”? Voi fi sinceră şi voi recunoaşte că am primit cu bucurie vestea că sunt desemnată „Faţa TV a anului”. Insist să spun că acest premiu este meritul întregii echipe cu care lucrez. Este o recunoaştere a muncii foarte serioase şi laborioase pe care întreaga echipă de la PRIME a avut-o în ultima perioadă. Le mulţumesc telespactatorilor care ne lasă să intrăm în casele lor. Este o onoare pentru noi, cei de la PRIME.

Foto: Dragoş Cojocaru
Locaţie: Nobil Cigars Club

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Am votat de cate ori am avut ocazia pt Aurelia Vasilica- Fata Tv a Anului. Dintre toate prezentatoarele, ea e preferata mea. Foarte sincera, naturala, omeneasca as putea sa spun. Fara fite. Am citit interviul cu drag si ii doresc mult succes in continuare.
Spectator   -  
16 Ianuarie 2012, 19:43
Sus ↑
Privesc cu marer placere tot ce este prezentata de Aurelia Vasilica.E o femeie deosebita ,pentru asta o stimez enorm!Este ca un ideal pentru mine!
MihaElla   -  
17 Ianuarie 2012, 14:52
Sus ↑
"Cu admiratie" o urmaresc si eu, frumos-zis aici in interviu... Rar se intampla sa iti reuseasca bine si la lucru, si in familie. Aureliei ii reuseste foarte bine. Bravo!
Ana   -  
19 Ianuarie 2012, 00:58
Sus ↑
Felicitari din suflet! Meritati acest titlu pe deplin!
Andreea   -  
23 Februarie 2012, 14:05
Sus ↑
Ii doresc sanatate, e un profi ?i o femeie placuta ?i stilata cu care noi basarabencele sec. XXI-lea ne mindrim ca ne reprezinta la TV-ul na?ional
Lucia   -  
06 Martie 2012, 09:49
Sus ↑
este o D-na BRAVO!!! care iţi dă plăcearea de a o privi...
cristina   -  
14 Noiembrie 2014, 21:26
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău