VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Aura. „Eu am fost cea cu zestrea”
Noiembrie 2005, Nr. 19

Aura. „Eu am fost cea cu zestrea”

Comentează   |   Cuprins

De patru ani trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat romantic, care a convins-o că viaţa poate fi plină de sens. Înainte de a-l cunoaşte, îşi luase încă o slujbă şi lucra nopţile cu o formaţie la unul dintre restaurantele din Chişinău. Nu obişnuia să cocheteze cu clienţii şi nici nu cânta pentru bacşişuri suplimentare. Îşi făcea meseria ca să mai câştige un ban.

Asta până când a reîntâlnit un cunoscut care venise în localul cu pricina să ia masa cu un prieten. Acesta din urma i  s-a părut un om de încredere şi a acceptat invitaţia să fie condusă acasă. Nu a fost dragoste de la prima vedere, în schimb s-a născut o prietenie frumoasă, iar ea l-a văzut ca pe un frate căruia i se putea confesa în orice moment. După un an şi-au dat seama că relaţia lor a luat o altă turnură şi au decis să-şi facă jurăminte în faţa preotului. „Este un bărbat spiritual, cu un dezvoltat simţ al umorului şi cu mare talent actoricesc”, ne spune Aura despre soţul ei Veaceslav. Soţul Aurei este militar, dar asta nu-l încurcă să înţeleagă bine sufletul unui artist. A făcut şi el şcoală muzicală, însă a picat la admiterea de la Colegiul muzical. Decepţionat, a decis să facă cu totul altceva în viaţă şi astăzi este unul dintre angajaţii Ministerului Afacerilor Interne. Şi pentru că Aura era deja vedetă când l-a cunoscut pe Veaceslav, relaţia lor a decurs cu mici neînţelegeri. Şi-a dat seama, însă, rapid că vedetele nu se prea deosebesc de oamenii obişnuiţi şi că au aceleaşi griji cotidiene. “La început era foarte mândru când ieşeam în oraş şi oamenii îl priveau iscoditor ca să vadă  cine este partenerul Aurei, însă aceste priviri au devenit mai târziu destul de enervante”, ne mărturiseşte Aura.

Un bun partener pentru cumpărături   

Veaceslav este un maximalist. Aşa afirmă Aura. O răsfaţă cu orice ocazie şi este adeptul celor mai bune şi scumpe lucruri.Veaceslav este şi unicul partener al Aurei la cumpărături. Shopping-ul îl fac doar împreună şi au ajuns deja să aibă gusturi identice.

La baie cu tata  

Minunea cea mare din viaţa lor sunt Beti şi Lori - fetiţele-gemene care în urmă cu şapte luni au apărut pe lume ca să-i facă pe Aura şi Veaceslav oameni împliniţi. Soarta a fost generoasă cu părinţii, dăruindu-i lui Beti fizicul tatei, iar lui Lori pe cel al mamei. Şi pentru că sunt diferite, şi garderoba micuţelor se deosebeşte esenţial. Toate grijile legate de copii sunt împărţite la patru oameni - mama, tata, bona de zi şi cea de noapte. Iar baia îi aparţine în exclusivitate tatei. El le scaldă conform unui grafic stabilit şi anulează orice întâlnire care ar putea perturba acest tabiet. Mama Aurei, care a devenit pentru prima dată bunică, îşi începe ziua abia după ce află la telefon toate noutăţile despre Lori şi Beti.

Eu cu casa - tu cu mobila   

Curioase din fire, am mers şi noi acasă la Aura să vedem minunile blonde şi, nu în ultimul rând, să vedem cum trăieşte vedeta care umple sălile la concertele sale. La un ceai roşu şi unul negru, Aura ne spune din start că ea a fost cea cu zestrea. „Aveam casă, dar era goală. Atunci i-am propus soţului meu:  eu cu casa - tu cu mobila”, spune cochetă Aura. Era plină de idei, fiind înnebunită după designul interior şi chiar dacă nu existau reviste de specialitate, iar serviciile designerilor erau mai rare, a reuşit să-şi facă un apartament modern şi confortabil. A stricat doar un singur perete din casă cu scopul de a aduce bucătăria mai aproape de sala de odihnă. „În copilărie m-a marcat faptul că mama stătea mai tot timpul la bucătărie, iar noi în altă odaie la televizor. De aceea am zis că e mai bine să le am pe toate împreună, iar faptul că la doi paşi de mine e canapeaua şi televizorul îmi uşurează menajul, care nu-mi este prea plăcut”, ne povesteşte Aura. După patru ani de la amenajarea casei, ar vrea să schimbe totul. Însă e conştientă că până fetele se vor dezvaţă să mai lase amprente peste tot, e ridicol să modifici interiorul. Bucătăria a fost prima lor mobilă, de altfel toată mobila din casa Aurei e de la producători autohtoni. Acum bucătăria ei neobişnuită în verde şi albastru, i se pare prea mare.Renunţarea la colţuri este o altă idee de-a Aurei, care visează să rotunjească toate unghiurile de prin casă. Şi-ar mai dori o casă la sol. „Aş vrea mult spaţiu şi dulapuri unde să-mi încapă toate lucrurile. Îmi dau seama că pentru trei femei sunt cam puţine dulapuri în casa noastră”, ironizează vedeta.

Se întâlnesc mai des la masa din bucătărie şi în camera fetiţelor, care au o odaie amenajată ca la carte. Dimineaţa Aurei începe cu o vizită în camera „bombonelelor” şi cu ... un ceai, băutură la care nu ar renunţa niciodată şi care o face să înceapă ziua reuşit.

Rodica Bileţchi  

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

mia placut
aura   -  
03 Aprilie 2011, 18:21
Sus ↑
Bravo!Succes!
Nadinne   -  
30 Septembrie 2011, 16:06
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău