VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Angela Gonţa. Fata blue-jeans
Mai 2005, Nr. 13

Angela Gonţa. Fata blue-jeans

Comentează   |   Cuprins

PREZENTATOARE ŞTIRI PRO TV CHIŞINĂU

Nu este obsedată de ţinuta ei, poate pentru că îi stă bine tot ce îmbracă. Ar putea fi imaginea celei mai celebre mărci de blue-jeans. Pentru că ea este fata în blugi. Deocamdată face şi prezintă în fiecare seară ştirile de la PRO TV. Variaţiile de ţinute sport sunt perfecte pentru "documentarea pe teren", adică acolo unde se întâmplă evenimentele şi unde nu întârzie să apară şi Angela. Iar seara, în faţa camerelor, îmbracă costumul. Diferite costume. De diferite culori. Ele, asortate cu cămăşuţe delicate, o transformă dintr-o "puştoaică" într-o tânără femeie extrem de serioasă, machiată ireproşabil şi care zâmbeşte delicat sau ne aruncă priviri alarmate în funcţie de tonalitatea ştirilor de pe prompter. Oricum, sacourile pe care le poartă când prezintă ştirile, nu le-ar purta în viaţa de zi cu zi. Multe sunt alese ca să dea bine "pe sticlă". Dar, până la urmă, modernismul Angelei nu este exprimat de hainele pe care le poartă. în cazul ei, o femeie modernă e femeia care ştie exact ce vrea şi obţine, după multă muncă, ceea ce îşi doreşte.

Stil
Clasic, comod şi simplu. îmi place să am în garderobă haine la modă, dar, când nu ştiu ce să aleg sau am impresia că nu mi se potrivesc ultimele tendinţe, aleg ceva clasic.

Culori
Negrul, dar mă străduiesc să nu fac exces. Mi se potriveşte culoarea roz, dar o port destul de rar. Nu-mi plac nuanţele ţipătoare.

Marca
Nu am aşa ceva. Dacă-mi place cum arată o haină şi cred ca mi se potriveşte, o cumpăr fără să-mi pun prea multe întrebări.

Shopping
Nu este pasiunea mea. Obosesc şi mă enervez practic de fiecare dată când merg la cumpărături. în primul rând, îmi găsesc foarte greu mărimea potrivită, în al doilea - pierd foarte mult timp până îmi aleg ceva pe gustul meu. Atunci când merg peste hotare însă nu ratez ocazia să fac cumpărături. E mult mai simplu, pentru că ai de unde alege. Totodată, mă pot abţine cu uşurinţă să cumpăr o haină care-mi place, dar mi se pare prea scumpă.

Accesorii
Îmi plac accesoriile, dar iarăşi nu sunt sclava acestora. Evit să port accesorii ostentative. De fapt, cred că nu prea am curaj să experimentez. De fiecare dată când pun ceva pe mine mi se pare că arăt penibil şi renunţ.

Eleganţă
Bineînţeles că îmi aleg hainele în funcţie de locul în care trebuie să ajung. Indiferent că mă îmbrac sport, casual sau elegant, toate au, cred eu, o chestie în comun -feminitatea.


Sexy
În capul meu a fi sexy, nu înseamnă neapărat a fi "dezgolită". Cred că un umăr dezgolit poate fi mai seducător decât un decolteu fără capăt.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

esti super, tot asa
mariana   -  
17 Aprilie 2010, 21:15
Sus ↑
Algela Gonta este cea mai buna perzentatoare Tv..in plus este din acesasi sat cu ms s.Bardar,noi ne mindrim sa stim ca ea este la inailtime in toate punctele de vedere!
Galina Tonu   -  
08 Mai 2010, 15:02
Sus ↑
O prezertatoare foarte bune ,cel mai mult imi place la final cind ofera cuvintului lui nicu timofti si putin mai zimbeste.bravo si succese mari pe toate planurile
violeta   -  
20 Iunie 2010, 19:56
Sus ↑
esti sexy
bardar   -  
01 Iulie 2010, 17:10
Sus ↑
esti cea mai dragutza si senzuala, simpla dar in acelasi timp atit de complexa, te iubesc mult...
Sergiu S   -  
26 Iulie 2010, 00:35
Sus ↑
ANGELA GONTA! Ai o aura virgina, care ma seduce pana la fiori. Vreau tare sa te cunosc mai aproape. Absolut nu e vorba de sex, e ceva mai mult pentru mine. Simt un suflet aproape mie. Fii fericita.
Valeriu Co.   -  
20 Octombrie 2010, 01:34
Sus ↑
Arati foarte sexy ....ai un corp atragator si superb care ma seduce cind il privesc.
Lung   -  
16 Decembrie 2010, 14:24
Sus ↑
NU STIU CE ARE EA ASA DE SEXY... NU IMI PLACE FAPTUL CA CEILALTI CE LUCREAZA CU EA SUNT PRACTIC IGNORATI SI SE SPUNE CA DOAR EA MUNCESTE... TOTI MUNCESC SI TOTI SUNT BRAVO... AURELIA VASILICA TOT MERITA RESPECT PENTRU CEIA CE FACE...
J   -  
22 Ianuarie 2011, 04:02
Sus ↑
esti foarte draguta in fiecare seara te astept cu o noutate noua la stirile protv te stimez mult imi place ca esti draguta
lenuta   -  
08 Decembrie 2011, 14:25
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău