VIP Magazin
20 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Anastasia Ciuleacu și Vitalie Maistru
Septembrie 2015, Nr. 134

Anastasia Ciuleacu și Vitalie Maistru

Comentează   |   Cuprins

Anastasia Ciuleacu (producător la „Primele Ştiri” pe Prime TV) și Vitalie Maistru (jurnalist, producătorul știrilor din sport la Publika TV, realizatorul emisiunii „Arena Publika”) 

Împreună de un an și jumătate 

De un an și jumătate, împart momentele plăcute și mai puțin plăcute, chiar dacă le pare că sunt împreună de-o viață. Pe Anastasia și Vitalie i-a unit meseria și… Liga Campionilor. „Eram reporter la Prime TV şi aveam programată o intervenţie în direct în care trebuia să vorbesc despre atmosfera dintr-un pub, în timpul unui meci din Liga Campionilor. Vitalie era în acelaşi local, alături de alţi colegi. După ce mi-am îndeplinit misiunea, am rămas şi eu acolo, în acel pub”, ne-a spus ea. După o seară cu multe glume și mult râs, Anastasia i-a remarcat simțul umorului și talentul de a fi în centrul atenției, și i-a dat o șansă în gândul său. Dar simpatia a fost reciprocă, așa că au urmat discuții interminabile pe Facebook și chiar o invitație la un meci de tenis.  

Răsfoind în urmă istoria lor de dragoste, își dau seama că au avut și vacanțe minunate, și zile de naștere petrecute departe de casă, dar și momente de nebunie. Ambii au făcut dansuri, el populare, iar ea de gală, așa că la petreceri devin foarte expresivi și se pierd în lumea lor. După o nuntă la care ei cred că au dansat normal, mirii le-au spus că unii invitați i-au remarcat ca perechea cu mișcări prea grațioase și tandre. Inițial, Anastasia și Vitalie s-au rușinat, dar starea asta a durat doar câteva clipe. 

Astăzi își fac multe planuri de viitor, în care intră copii sănătoși, o casă la curte și o mașină sau două, dacă vor avea suficient loc în garaj. Despre nunta lor, spun că își doresc o nuntă de jurnaliști, la care toți invitații să trăiască momentul live, fără a face reportaje de problemă a doua zi. 

Anastasia Ciuleacu, 28 de ani, producător la Primele Ştiri pe Prime TV

 1. Locul nașterii: Leova
 2. Zodie: Leu
 3. Hobby: Dansul
 4. Mâncare: Tot ce găteşte mama
 5. Culoare: Roşu
 6. Flori: De câmp
 7. Locul unde aș vrea să locuiesc: Unde este familia mea
 8. Marca preferată de mașini: Cea pe care o să-mi permit să mi-o cumpăr din banii mei

Vitalie Maistru, 26 de ani, jurnalist, producătorul știrilor din sport la Publika TV, realizatorul emisiunii „Arena Publika”

 1. Locul nașterii: Drochia
 2. Zodie: Vărsător
 3. Hobby: Fotbal, dans
 4. Mâncare preferată: mâncarea pe care o gătește bunica Daria, mâncarea pe care o gătește mama și cea care e gătită cu dragoste și suflet
 5. Culoare: negru, roșu sau albastru
 6. Flori: Cele de câmp, iar uneori trandafirii
 7. Locul unde aș vrea să locuiesc: Acolo unde este bine pentru mine și familia mea
 8. Marca preferată de mașini: BMW


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău