VIP Magazin
19 Octombrie 2018
Print
Print
Print
Print
Ana Ciorici - Bloggerul anului 2012
 Descarcă
Decembrie 2012, Nr. 103

Ana Ciorici - Bloggerul anului 2012

Comentează   |   Cuprins

bloggeriţă, proprietara salonului de frumuseţe „Ana”

Femeia în Alb
Dacă majoritatea bloggerilor scrie despre social sau politic, ea a mers pe fashion. Chiar dacă în orele libere practică la modul cel mai serios Muay Thai, merge braţ la braţ cu frumuseţea, feminitatea, tandreţea. Şi ce culoare se combină mai bine cu toate astea decât albul imaculat? „Femeia în alb” înseamnă doar gânduri pozitive, este feminină, blândă şi bunăvoitoare. În cele din urmă, culoarea albă semnifică puritate. Şi dacă ne referim la modă, la ce se pricepe ea adică, atunci albul va rămâne întotdeauna culoarea de top a sezonului primăvară/vară.

Cu ce emoţii te desparţi de anul 2012?
Cred că fiecare an va veni cu noi greutăţi şi confruntări, iar mie nu îmi rămâne altceva de făcut decât să găsesc soluţiile corespunzătoare pentru a le rezolva şi pentru a mă lupta cu ele. Anul 2012 pentru mine a fost unul haotic, cu multe încercări şi diferit de toţi ceilalţi. De aceea, cu mare drag îi spun „la revedere” şi sunt gata să-l întâlnesc pe cel care vine cu mult zâmbet, multă speranţă şi visuri noi.

Cum stai cu rezultatele? Eşti mulţumită de ele?
Am reuşit să realizez o mulţime de lucruri pe plan profesional, pe care le aveam în gând de ceva timp. Cu toate acestea, mereu rămâne loc pentru mai mult. Şi sper că acest „mai mult” va fi realizabil în 2013.

Ai aşteptat tot anul sfârşitul lumii?
Niciodată nu am fost superstiţioasă şi nu am crezut în apocalipsă şi chestii de acest gen. Cred că fiecare dintre noi îşi are sfârşitul preconizat, doar că ora acestuia nu este cunoscută. Din moment ce nu am stat să mă gândesc la data de 21 decembrie, respectiv nici nu mi-a fost influenţată activitatea de zi cu zi. Cineva dintre prietenii mei a spus odată: „Dacă o să te gândeşti mereu la o problemă sau la un lucru anume, gravitatea şi complexitatea acestuia nu va scădea”, fapt valabil şi în cazul aberaţiei despre 21 decembrie 2012.

Crezi că ar fi fost vreun blogger mai tare ca tine? Tu pe cine ai pune pe primul loc?
Din categoria „Bloggerul anului” ar fi multe persoane care ar fi putut să-mi ia locul, doar că ele nu au fost nominalizate. Blogul meu este unul de modă şi frumuseţe, iar scopul principal al acestuia este de a relaxa oamenii atunci când citesc şi de a le face ziua mai frumoasă şi mai colorată. Poate anume din acest motiv am acumulat mai multe voturi. În cele din urmă, fiecare blogger este diferit şi deosebit prin ceva anume.

De ce ai decis să scrii anume despre fashion?
Mi-am creat blogul pentru a-mi împărtăşi pasiunea pentru frumos cu lumea. Aveam în cap o mie de idei legate de haine, coafuri şi machiaje pe care vroiam să le fac şi o mie de proiecte îmi tot cutreierau mintea. La un moment dat am zis că sunt nevoită să-mi creez un blog pentru a fi motivată şi pentru a înfăptui măcar câte ceva din ideile mele. Administrând un salon de frumuseţe, am găsit modalitatea de a combina utilul cu plăcutul şi atunci am început să creez un şir de proiecte cu ajutorul cărora am arătat femeilor din ţară cum să se coafeze corect şi cum să poarte un machiaj corespunzător unui eveniment. Scriu despre tendinţe, creez ţinute conform propriului stil şi gust, arăt tipuri diferite de machiaj şi coafură şi încerc să schimb măcar puţin mentalitatea moldovencelor.

Ce te-ar face să exclami fericită că viaţa ţi-a reuşit?
În fiecare dimineaţă în care mă trezesc, respir, sunt sănătoasă şi pot merge, îmi spun că viaţa mi-a reuşit. Restul, toate se dobândesc prin multă, multă muncă şi voinţă.

„Femeia în alb"
Wilkie Collins
Succesul pe care l-a avut romanul provoca în fiecare săptămână cozi lungi de oameni aşteptând să cumpere cartea. Ideea personajului a venit, se pare, de la prima întâlnire a lui Wilkie Collins cu o femeie misterioasă, îmbrăcată cu totul în alb, într-o seară, în Londra, care mai târziu avea să facă parte din viaţa lui.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

super !!!foarte draguta ca de obicei
tania   -  
05 Martie 2013, 14:07
Sus ↑
Aici pare atit de blinda si simpla dar in realitate este cel putin aroganta
Corina   -  
10 Mai 2013, 00:24
Sus ↑
Corina,ma alatur cuvintelor tale..cat am citit-o in i.net mi s-a parut bravo,cum am cunoscut-o in realitate mi-am schimbat parerea total.extrem de minzoasa si dezgustatoare!
Cri   -  
04 Septembrie 2013, 05:49
Sus ↑
credeam ca sunt singura cu asemenea pareri,am tot urmarit pe facebook activitatea ei,dar cand am ajuns sa o cunosc si chiar sa ajung la salon am ramas dezgustata.nu zic ca nu e profesionista,dar e mult prea aroganta.
roza   -  
01 Octombrie 2013, 15:21
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+20°