VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Akzente, centrul cultural german
Noiembrie 2015, Nr. 136

Akzente, centrul cultural german

Comentează   |   Cuprins

Centrul Cultural German AKZENTE din Chișinău are ca scop promovarea limbii și culturii germane în Republica Moldova. Aici studenţii au parte de cursuri de limbă germană intensive, interactive, dinamice și eficiente pentru adulţi, adolescenţi și copii. Acestea se conformează Cadrului European Comun de Referinţă pentru Limbi. În procesul de învăţare a limbii germane sunt aplicate metode de predare multimedia. AKZENTE este unica instituţie din Republica Moldova acreditată de către Institutul Goethe și unicul centru de susţinere a examenelor Goethe.

Capitalul principal al Centrului Cultural German AKZENTE îl reprezintă profesorii de limbă germană extrem de calificaţi datorită cooperării strânse cu Goethe – Institut. Datorită experienţei îndelungate de predare, profesorii Centrului Cultural German AKZENTE pot răspunde cel mai bine cerinţelor individuale ale cursanţilor şi garantează un proces eficient de învăţare.

În cadrul Centrului funcţionează și un centru didactic care oferă profesorilor de limbă germană cele mai noi și moderne materiale didactice pentru o predare cât mai eficientă și interactivă a limbii germane. Fondul Centrului didactic se înnoiește în fiecare an datorită sprijinului acordat de Institutul Goethe.

AKZENTE mai oferă publicului de la Chișinău un program cultural divers și captivant, prezentând astfel o imagine modernă și multilaterală a Germaniei. Promovarea intensă a schimbului cultural se realizează în parteneriat și cu asistenţa Institutului Goethe, a Fundaţiei Robert Bosch, dar și a partenerilor locali.

Simion Ciochină

Corespondent Deutsche Welle (DW),
absolvent AKZENTE

Am început să învăţ germana destul de târziu. La 28 de ani. Am aflat că Centrul Cultural Akzente organizează cursuri de germană pentru jurnaliști și am decis să particip. Am învăţat această limbă și am putut, astfel, să obţin două burse în Germania, dintre care una la renumita instituţie media
Deutsche Welle. Pe parcursul studiilor am avut parte de profesori care mi-au transmis nu numai cunoștinţe, ci și dragoste pentru limba germană. Echipa centrului este una profesionistă, iar metodele lor de predare sunt cele mai moderne. Acum pot să spun că Akzente mi-a schimbat viaţa și am reușit să îmi fac carieră în domeniul pe care îl profesez.

Corina Gîrla

Director Akzente

Limba germană constituie limba maternă pentru mai bine de 120 de milioane de persoane în întreaga lume, fiind limba oficială în ţări foarte dezvoltate cum ar fi Germania, Austria, Elveţia,
Liechtenstein și Luxemburg. Pentru a putea studia și activa profesional în inima Europei, cunoștinţele de limbă germană sunt indispensabile.Centrul Cultural German AKZENTE
Chișinău, MD-2012, str. Sfatul Ţării 18, 
Tel./Fax: +373 22 237660
info@akzente.md, www.akzente.md

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău