VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Adrian Ursu. Interpretul care e în apele sale
Martie 2005, Nr. 11

Adrian Ursu. Interpretul care e în apele sale

Comentează   |   Cuprins

E un bărbat care, nu putem să n-o recunoaştem, arată întotdeauna bine. Nu l-ai prinde niciodată pe... nepus în masă. In smoking sau în trening, Adrian Ursu e mereu fresh, pentru că îi place să fie perceput aşa şi pentru că naturaleţea şi prospeţimea stilului său este rezultatul unor eforturi considerabile. In pofida agendei sale superîncărcate, am reuşit să-1 prindem la Clubul "Niagara", unde pe Adrian îl aduce o pasiune ascunsă a vieţii sale. V-am intrigat? Aflaţi, atunci, că e vorba de pasiunea pentru înot. Şi că, pe locul unde se află acum "Niagara", Adrian Ursu şi-a petrecut copilăria. încercăm să aflăm ce n-a aflat presa în cei unsprezece ani de carieră a interpretului.

Adrian, cunoaştem deja că ai început să cânţi de pe la 10 ani, că ai lansat două albume, că ai câştigat o sumedenie de premii la concursuri muzicale din ţară şi din străinătate.... Sunt lucruri importante pe care nu ai cum să le ascunzi de ochii presei şi ai publicului. Vrem să ne vorbeşti, însă, despre altceva, ce n-ai povestit încă în nici un interviu. De ce, de exemplu, încă nu te-ai căsătorit?

Deoarece încă nu am reuşit să fac tot ce trebuie să faci până la nuntă. întâi îţi doreşti un cuib al tău. Când îl obţii, te gândeşti că, până a te căsători, e nevoie să fii asigurat din punct de vedere financiar. Apoi, pentru a fi alături de o femeie, tinzi să poţi să-i oferi tot ce-şi doreşte.

De ce e un secret pentru toată lumea cu cine se întâlneşte Adrian Ursu?

Cineva ştie, cineva nu ştie. Unii cred una, alţii - cu totul altceva. Uneori, las şi eu de înţeles că e o mare taină în jurul acestui subiect. Un alt motiv din care lumea nu ştie cine este iubita mea e că n-am avut niciodată o relaţie cu o vedetă, cu o persoană publică. Nu apar cu o eventuală prietenă în locuri frecventate de colegii de breaslă, mai cu seamă, de cei tineri, începători. Nici presa nu răspândeşte bârfele atât de rapid ca ei. Dacă am apărut cu Alexa pe panouri, gata, s-au şi lansat speculaţii despre noi. Lumii îi place să te cupleze cu cel pe care-1 vede alături.

Intenţionat nu te "cuplezi" cu persoane publice?

Nu, nu fac acest lucru în mod intenţionat. Mi-au plăcut mai multe persoane publice. In copilărie, îmi plăcea s-o urmăresc la televizor pe Irina Bivol. Să ştii că, odată cu vârsta, gusturile nu mi s-au schimbat, o consider în continuare atrăgătoare pe Irina. îmi plac mai multe vedete de televiziune. Spre exemplu, o simpatizez mult pe Natalia Cheptene de la Pro TV Dacă ţi-aş spune cine-mi mai place, lumea ar zice că-s un iubăreţ!

Şi nu eşti? Sau eşti un tip romantic?

În anumite momente, am senzaţia că am fost romantic de mult, sau sunt aşa numai în visele mele, nu şi în viaţa de zi cu zi. Deseori, însă, îmi doresc să fiu romantic, şi relaţia pe care o trăiesc să fie aşa - indiferent de faptul că e o relaţie de două zile sau de două săptămâni. Eu nu mă mint şi mă strădui să nu mint pe altcineva. Când simt că pasiunea dispare, dispar şi eu. Realizez că astfel am rănit, poate, mai multe inimi. Dar plecând, sunt sigur că am lăsat în urmă o amintire frumoasă.

Spune-ne ce fel de femei îţi plac!

În adolescenţă, îmi plăceau domnişoarele mai mari decât mine. De fapt, nici nu dădeam atenţie vârstei. Până pe la 19 ani... Ce apreciez la o femeie? Nu aleg între blonde, brunete sau roşcate, nici între cele cu dimensiuni de manechin sau cu siluete mai puţin ideale. Sincer, nu umblu cu metrul după mine să le măsor. Deşi, am un principiu, domnişoara nu trebuie să fie mai înaltă ca mine. Odată, am dansat cu o fată mai înaltă şi m-am simţit oribil. E singurul lucru care mă deranjează. Am lăsat să se formeze în jurul meu această imagine de macho care, uneori, mi-a adus şi deservicii. S-a întâmplat ca unele domnişoare care îmi plăceau să nu mă perceapă ca pe un tip serios. A trebuit să conving pe cineva că pot fi un tip serios, fidel, bine intenţionat.

Să ştii că chiar tu eşti cel care alimentează într-un fel această imagine de macho - întotdeauna la patru ace, la curent cu ultimele tendinţe ale modei. Cum reuşeşti să mergi şi la sala de forţă, având atâtea înregistrări, filmări, concerte, interviuri?

În ultima perioadă, într-adevăr, am foarte puţin timp pentru sala de sport, dar există momente în care, vorba aia, îţi simţi burta cum creşte... Mă strădui să mă menţin în formă, pentru că îmi place să arăt bine. înotul mi-a plăcut întotdeauna, este sportul meu preferat. Mama îmi povesteşte că în fragedă copilărie, pe la vreo 2-3 ani, mă punea în cadă, împreună cu tot felul de jucării, şi putea să-şi vadă liniştită de treabă "toată ziulica". Ceva mai târziu, ţin minte, băgăm capul sub apă să văd cât o să rezist, fixam chiar ceasul. Cu apa am fost şi rămân în continuare prieten. îmi place foarte mult să vin la piscină, îmi place marea, ador tot ce e legat de apă.

Liliana Popuşoi
Foto: Dumitru DORU Locaţie: Niagara Club

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Nu e chiar atit de rau interpret precum spune juriul de la,,Moldova are talent"
eu   -  
02 Noiembrie 2014, 15:46
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău