VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Mihai Gîncu
Martie 2011, Nr. 83

Mihai Gîncu

Comentează   |   Cuprins

36 DE ANI, BASIST, COMPOZITOR, MEMBRU-FONDATOR „ZDOB  ŞI ZDUB”


>> Fiecare om are o definiţie proprie pentru frumuseţe. Cum aş putea spune că cineva nu are o soţie frumoasă? E frumuseţea lui, eu nu pot s-o judec.

>> Femeile sunt mai puternice din punct de vedere fiziologic, organismul feminin este considerabil mai rezistent. Femeia naşte şi poate rezista durerii într-un fel în care bărbatul nu ar fi în stare.

>> Nu poate fi egalitate între bărbaţi şi femei pentru că astea sunt două poluri diferite. Bărbatul este puternic fizic, dar e slab psihologic, iar femeia din contra. Ea e pregătită să treacă peste orice, să uite, să ierte. Din perspectiva rezistenţei şi răbdării, femeile sunt „sexul puternic”.

>> Mie nu-mi plac stereotipurile. Cred că e o mitocănie din partea unui bărbat să spună că femeile conduc rău, iar mie nu-mi place mitocănia. Femeile zboară în Cosmos, de ce nu ar putea să conducă bine?

>> Iubim femeile, pentru că nu putem trăi fără ele. Bărbaţii tot îşi doresc o familie, un cămin, iar fără femeie nu pot avea aşa ceva. Şi nici copii nu pot avea fără femei. Orice bărbat îşi doreşte să aducă acasă ceva, dar trebuie să ai cui să aduci. Eu când sunt singur acasă nu am chef nici să-mi gătesc. Merg în oraş să mănânc. Bărbaţii pur şi simplu nu pot fără femei.

>> Oamenii nu se schimbă, nici bărbaţii, nici femeile. Circumstanţele ar putea să-i influenţeze cumva, dar nu radical. Oricărei femei îi lipseşte un pic de cumpătare. Un bărbat nu va înţelege niciodată o femeie până la capăt, la fel cum nu va înţelege importanţa unui prosop, pahar sau unei furculiţe care nu stă unde ar trebui. Şi apar certuri pe loc gol. Ar fi foarte bine dacă femeile ar înţelege că bărbaţii nu înţeleg aşa ceva.

>> Niciodată nu am agăţat femei, întotdeauna am vrut să mă împrietenesc cu o femeie, să găsesc o persoană care gândeşte ca mine şi are aceleaşi interese. Niciodată nu m-a interesat sexul de dragul sexului.

>> O femeie sexy poate să nu fie foarte frumoasă. Dacă nu arăţi ca o păpuşă Barbie, nu înseamnă că nu eşti sexy.
>> Bărbaţii ar trebui să înveţe, să ştie şi să poată tot ce pot femeile. O femeie, oricât de dezordonată ar fi în unele momente, oricum e înţeleaptă. Orice ar spune femeia, bărbatul nu îi va da dreptate la început, dar, într-un final, când rezultatul e pozitiv, femeia îi va reproşa „Vezi, eu am avut dreptate!”.

>> O femeie modernă, ca şi un bărbat modern, nu mai stă acasă, ei merg în oraş. Tradiţiile din trecut nu mai sunt actuale, pentru că bărbaţii şi femeile au altfel de interese. Ei sunt egali în aspiraţiile pe plan profesional, concurează între ei în diferite domenii, aşa că femeia nu are timp să gătească şi multe femei nici nu pot găti. Şi nu e o problemă – se poate cumpăra mâncarea gata făcută. Dar desigur că e foarte plăcut să-ţi gătească femeia pe care o iubeşti!

>> Femeia trebuie să aibă grijă de familie şi de cămin, nu să se bage sub tanc sau să tencuiască un perete undeva, pe un acoperiş. E mult mai plăcut să ai grijă de flori, de casă şi să creşti copii. Nu e adevărat?

>> Pentru fericire, femeia are nevoie de... Mi-e greu să spun de ce anume, pentru că femeia de multe ori singură nu ştie ce vrea. Şi poate că e fericită în acel moment, dar nu-şi dă seama de asta. Cel mai important e că femeia îşi doreşte iubire, o iubire sinceră, fără cuvinte.

>> Nu ştiu care e diferenţa dintre soţie şi amantă, pentru că eu am soţie, dar nu am amantă.

>> Să înşeli pe cineva înseamnă, întâi de toate, să te înşeli pe tine. Cum poţi după asta să te uiţi în ochii persoanei iubite? E ceva oribil, pentru că asta înseamnă că acel cuplu nu este fericit. Şi atunci de ce trebuie să se chinuie unul pe altul? Să meargă fiecare pe calea sa. Să accepţi şi să rabzi aşa ceva este o catastrofă.

>> Nu ştiu de ce înşeală femeile, dar cred că o fac atunci când sunt în stare de ebrietate, nu se mai pot controla şi fac lucruri pe care, în mod normal, nu le-ar face niciodată. Sau poate o fac din disperare. Cred că femeile înşeală pentru că bărbaţii înşeală. Ei seamănă la acest capitol.

>> Îmi place actriţa Scarlett Johansson, interpreta Mylene Farmer, Missy Elliot, PJ Harvy, Gossip.

Idee: Sergiu Gavriliţă
Proiect realizat de: Irina Tribusean, Simion Ciochină, Cătălina Mudrea
Foto: Roman Rybaliov
Flori: Dolce Fiore

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Sunt absolut de acord cu tot ce a spus. Are dreptate. :)
Valentin   -  
22 Martie 2011, 22:07
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău