VIP Magazin
30 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Mihai Fusu
Martie 2011, Nr. 83

Mihai Fusu

Comentează   |   Cuprins

50 de ani, regizor, prezentator publika tv

>> Spre deosebire de soţie, amanta primeşte fără să aibă obligaţia de a da.

>> Femeia îşi soarbe puterea de viaţă din bărbat. Femeia este un vampir energetic. Femeile se hrănesc cu zilele bărbatului.

>> O „femeie frumoasă” înseamnă o femeie îngrijită şi încrezătoare în ea însăşi. Sexy este femeia care îşi cunoaşte punctele forte şi le pune în evidenţă şi care îşi cunoaşte punctele slabe şi le ascunde. O femeie inteligentă.

>> Prietenia dintre femei există, dar deseori se confruntă cu probleme care o distrug. Prietenia dintre un bărbat şi o femeie există cu condiţia ca iniţial din partea unuia sau altuia să fie un sentiment. Şi dacă ei reuşesc să depăşească acest lucru atunci relaţia se poate transforma în prietenie.

>> De multe ori femeile înşeală pentru că bărbatul nu e atent, nu e sensibil. Dar femeia poate înşela şi un bărbat foarte atent şi foarte sensibil. Uneori mult bine strică. Când femeia se satură de bine ea caută diversitate. Ca să fiu sincer, cred că în general toată lumea înşeală. Măcar o dată, dar fiecare a înşelat.

>> Bărbatul ar trebui să înveţe să iubească cu aceeaşi dăruire, poate, ca o femeie. 

>> Drumul către inima bărbatului nu mai trece, astăzi, prin stomac. Femeia nu mai găteşte atât de bine. Şi nici nu e obligată – se mănâncă şi în oraş. Există bărbaţi care preferă să gătească ei. Astăzi o femeie casnică nu mai poate cuceri un bărbat. Din contra, o casnică îl poate pierde pentru că nu mai este interesantă.

>> După mai mulţi ani de convieţuire poţi să spui clar de ce eşti cu această persoană. La începutul unei relaţii este pasiune şi îndrăgostire. Te îndrăgosteşti de o imagine. Dar când ajungi să cunoşti persoana, acest sentiment de îndrăgostire fie că trece în dragoste, fie că dispare. Căsătoria nu ucide. Dacă e dragoste adevărată, rutina nu ucide. Rutina alături de persoana iubită e plăcută, ea creează confortul.

>> Perfecţiunea nu e bună, deşi multe femei sunt perfecţioniste din fire. A fi perfecţionistă înseamnă să te schimbi permanent, fără să ştii spre ce mergi. Perfecţiunea e plictisitoare. Aş spune că femeia perfectă pentru mine e cea cu care mă simt bine.

>> Se spune că femeile sunt „sexul slab” pentru a oferi şansa bărbaţilor să se simtă puternici.

>> E bine că există, pe de o parte, femei care îndeplinesc „munci masculine”, dar nu înţeleg ce vor ele să demonstreze lumii. Dacă femeia vrea să fie iubită şi admirată ca o prinţesă trebuie să se poarte ca o prinţesă. Ea trebuie să se construiască pe ea însăşi ca sex slab, altfel de ce ar avea nevoie de bărbat.

>> Femeile vor să fie fericite. Doar că pentru diferite femei fericirea este diferită. Pentru unele sunt banii, pentru altele - poziţia socială, pentru celelalte - copiii şi familia.

>> Criteriul de frumuseţe este subiectiv. În plus, frumuseţea trece, aşa că aş prefera o femeie deşteaptă. Dar există oameni deştepţi într-o anumită materie şi deştepţi în viaţă. O femeie deşteaptă în viaţă ar putea să obţină totul prin şiretlicuri şi să ajute şi bărbatul în chestiile în care lui nu-i ajunge abilitate.

>> O soţie bună trebuie să fie personalitate în societate, gospodină la bucătărie, curvă (în sensul frumos) în pat. Să ştie să îmbine mai multe roluri.

>> La bărbaţi se menţine această dorinţă de a reprezenta puterea şi autoritatea în casă. El vrea să fie primul. Dar o femeie deşteaptă nu va arăta niciodată că este mai deşteaptă. Ea poate să se prefacă mai prostuţă ca să stimuleze bărbatul.

>> Bărbaţii înşeală din dorinţa de a-şi demonstra lor înşişi că mai pot şi că-i mai vrea cineva.

>> Pentru fericire, femeia are nevoie de un job care să aducă satisfacţie materială, confort şi dacă, în acest confort, există şi un bărbat e şi mai bine. Dar, spre deosebire de bărbat, femeia poate fi fericită şi fără bărbat. Dacă nu poate, atunci ea e pierdută, devine dependentă şi se autodistruge. O femeie îşi face singură fericirea, bărbatul aduce doar elemente noi în fericirea deja existentă.

>> Cel mai mare neadevăr pe care l-am auzit despre femei este că blondele sunt proaste. Iar cel mai tâmpit stereotip - femeia la volan e ca maimuţa cu grenadă.

>> Pe bărbaţi îi sperie puterea, forţa psihicului, curajul. O femeie puternică sperie un bărbat. 

Idee: Sergiu Gavriliţă
Proiect realizat de: Irina Tribusean, Simion Ciochină, Cătălina Mudrea
 Foto: Roman Rybaliov
Flori: Dolce Fiore

 

fericire, femeia are nevoie de un job care să aducă satisfacţie materială, confort şi dacă, în acest confort, există şi un bărbat e şi mai bine. Dar, spre deosebire de bărbat, femeia poate fi fericită şi fără bărbat. Dacă nu poate, atunci ea e pierdută, devine dependentă şi se autodistruge. O femeie îşi face singură fericirea, bărbatul aduce doar elemente noi în fericirea deja existentă.
Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău