VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Igor Volniţchi
Martie 2011, Nr. 83

Igor Volniţchi

Comentează   |   Cuprins

33 de ani, consilier al prim-ministrului Republicii Moldova

>> În realitate, femeile sunt „sexul puternic”,  forţa motrice care mişcă societatea înainte, chiar dacă bărbaţilor nu le place să recunoască acest lucru. În spatele fiecărui bărbat „de succes” veţi găsi numaidecât o femeie. Trebuie doar să vă uitaţi mai atent.

>> Trebuie să recunosc că sunt un profan în materie de agăţat femei. Dar, teoretic vorbind, cred că la prima etapă totul e la nivel de instinct (indiferent de metodele puse în aplicare de bărbat, femeia simte intuitiv dacă e cazul să răspundă pozitiv sau negativ), iar la a doua etapă depinde deja de comportament: maniere, atenţie etc.

>> Sexualitatea este un element al frumuseţii. Când consideri o femeie frumoasă, automat ea este şi sexy.

>> Prietenie între femei există până la momentul în care nu se intersectează interesele. Prietenia între un bărbat şi o femeie este mult mai trainică şi mai durabilă.

>> Femeile sunt mai organizate, au instincte „primare” mult mai dezvoltate şi o viziune asupra vieţii mult mai pozitivă decât bărbaţii. Fiecare bărbat ar trebui să lase mândria (care, de multe ori, este exagerată) la o parte şi să ia de la femei câte puţin din cele menţionate mai sus.

>> Femeile percep mai bine arta frumosului şi au gusturi mai elevate. De aceea, i-aş îndemna pe bărbaţi să nu se sfiască să „paraziteze” şi să permită femeilor să ia iniţiativa în acest sens, inclusiv când este vorba de alegerea ţinutei vestimentare, amenajarea căminului etc.

>> Nu accept clasificări banale gen: frumoasă – urâtă, deşteaptă – mai puţin deşteaptă, blondă-brunetă-roşcată etc. Noţiunea „femeia” este suficient de expresivă pentru a reda tot ce ţine de sexul frumos. Există o singură categorie – femeia şi aici trebuie să punem punct.

>> O femeie este cu adevărat fericită, atunci când se simte unică în felul ei. Iar unică o poate face să se simtă doar un bărbat. •

>> Nimeni nu a inventat încă etalonul unic de apreciere a perfecţiunii feminine, de aceea bărbaţii se descurcă cum pot. Pornind de la această constatare tristă-veselă, putem spune că toate femeile sunt perfecte. Numai că fiecare pentru cineva anume. •  
>> Parafrazându-l pe un ilustru savant, voi spune: „Dragostea nu apare din nimic şi nu dispare nicăieri – ea doar se transformă dintr-o formă în alta”. Iar noi suntem cei care decidem această formă.

>> Bărbaţii înşeală femeile pentru că provin de la maimuţe. Femeile înşeală bărbaţii pentru că ştiu - bărbaţii ştiu că ele provin de la maimuţe.

>> Cel mai tâmpit stereotip despre femei este că locul femeii este la bucătărie. Sunt de acord că locul femeii poate fi şi în bucătărie, însă în egală măsură ca şi locul bărbatului.

>> Cel mai mare neadevăr despre femei - se zice că femeile iubesc cu urechile. Sigur, femeilor le plac cuvintele frumoase, dar până la urmă cred că iubirea vine din inimă.

>> O femeie trebuie acceptată, iubită şi preţuită aşa cum este ea. Orice impunere ar însemna o manifestare a egoismului bărbătesc, o transformare a femeii într-o păpuşă, conform „înaltelor dorinţe” ale bărbatului.

>> Femeile vor să fie înţelese, acceptate aşa cum sunt, respectate şi iubite. Unele se vor şi susţinute, dar majoritatea preferă să-şi ia viaţa pe cont propriu.

>> La femei, ca şi la bărbaţi, de altfel, mă enervează atitudinea neserioasă faţă de viaţă. Dar, fiecare-şi are propria viziune asupra vieţii. Prin urmare, putem face doar constatări, dar nicidecum acuzaţii.

>> De ce iubesc, totuşi, femeile? Nici nu vreau să mă gândesc la soluţiile de alternativă!

>> Numele femeii care se apropie de ideal, pentru mine, este Hillary Clinton. Până şi eşecurile ştie să le transforme în victorii. 

>> Top 5 femei. Mă voi abţine, pentru că, în caz contrar, mâine telefonul meu va fi roşu şi voi primi o mulţime de reproşuri din partea reprezentantelor sexului frumos cu care contactez periodic şi care într-adevăr ar merita să fie toate în acest top. Dar, vă asigur, pe lângă Hillary Clinton, celelalte patru ar fi din Moldova.

Idee: Sergiu Gavriliţă
Proiect realizat de: Irina Tribusean, Simion Ciochină, Cătălina Mudrea
Foto: Roman Rybaliov
Flori: Dolce Fiore

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Bravo! Frumos a vorbi de femee e cultul barbatalui, si e o arta a frumosului,caci in zilele noastre multi au si uitat cu adevarat sensul. Fiinta cea mai divina, blinda, sentimentala si romantica, iubeste barbatul indiferent de circumstante, si de aceea are nevoie si ea de protectie si dragoste, sa fie stimata caci multe ea jertveste pentru a fi Fericita. Barbatul insa fiind dirijor al inimii ei, poate schimba finalitatea in agresivitate usor. Cit de buna si linistita pare femela, atit de razbunatoare si distrugatoare poate fi in caz c-a fost ranita sau lasata. Atunci cind iubeste,Fideliatatea si pasiunea o defineste totalmente
Sexualittaea femeii poate acoperi o istorie de greseli si minusuri ce le poate avea, MANIpuleaza cu privirea barbatilor, linistete chiar si fiara doar dintr-o miscare atragatoare. Usor poate ameti si seduce cu frumusetea si idealitatea comportamentului ei.
Mihaela   -  
06 Octombrie 2014, 16:14
Sus ↑
"Dragostea muta si muntii din loc"
Corinteni 13   -  
03 Martie 2015, 13:55
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău