VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Eugen Bodarev
Martie 2011, Nr. 83

Eugen Bodarev

Comentează   |   Cuprins

32 de ani, Director general al fabricii de încălţăminte „Cristina”

>> Nu ştiu care este diferenţa dintre o soţie şi o amantă. Ştiu însă cu siguranţă ce au ele în comun: şi una, şi alta sunt femei, care vor să fie iubite.

>> Pentru statuia Libertăţii s-a ales ca model o femeie pentru că doar o femeie poate garanta libertatea, privându-l, în acelaşi timp, de ea pe un bărbat... prin consimţământul acestuia.

>> Femeile trăiesc mai mult decât bărbaţii, pentru că ele „îşi alimentează” existenţa din energia bărbaţilor.

>> Cel mai mare neadevăr despre femei este că femeile sunt „sexul slab”. Asta o spun, de regulă, acei care au complexul inferiorităţii.

>> Cea mai tâmpită glumă despre femei, pe care am auzit-o vreodată - femeia este prietenul omului...

>> Femeile, spunea un înţelept, au fost făcute pentru a fi iubite şi nu pentru a fi înţelese...

>> Fără femei, lumea ar fi... acră.

>> La iubita mea aş schimba statutul: din soţie în soţie şi mamă a copiilor mei.

>> O femeie frumoasă este cea care ştie să-şi pună în valoare calităţile. Una sexy – cea care ştie să-şi transforme în calităţi neajunsurile.

>> Prietenia dintre femei e ma-a-a-re motiv de anecdotă, iar cea dintre un bărbat şi o femeie – motiv de ma-a-a-re bătaie de cap.

>> Despre femeile care îndeplinesc munci „masculine” – şoferiţe de troleibuz sau camion, constructor etc. am aceeaşi părere ca şi despre bărbaţii – taxatori în troleibuz, vânzători de produse cosmetice şi lenjerie intimă feminină, manichiurişti, menajeri etc.

>> Bărbaţii ar trebui să înveţe de la femei să iubească NEdezinteresat.

>> Ce trebuie să ştie şi să poată o femeie ca să fie o soţie bună? Să tacă atunci când nu trebuie să vorbească, să nu-şi compare soţul cu un alt bărbat, să iubească copiii, să nu fie isterică... Dar toate astea sunt sfaturi aproape imposibil de urmat.

>> Femeile sunt mai bune decât bărbaţii la dat sfaturi.

>> Prefer o femeie înţeleaptă, care să mă înţeleagă şi să mă accepte aşa cum sunt eu. Dar asta o poate face doar o femeie deşteaptă şi frumoasă, deopotrivă...

>> Expresia „Drumul către inima bărbatului trece prin stomacul lui” este valabilă şi pentru mine. Atâta doar că ea trebuie să aibă grijă să nu-mi provoace arsuri sau ulcer la stomac.

>> Femeia trebuie să fie atât de deşteaptă, încât această calitate a ei să nu-i fie o povară. Atunci ea poate fi şi alături, şi în faţă, şi în umbră...

>> Bărbaţii înşeală femeile pentru a le pune la încercare vigilenţa. Femeile înşeală bărbaţii pentru a le arăta că au dreptul să se înşele.

>> Ce-i trebuie unei femei ca să fie fericită? N-o ştie nici chiar femeia cu exactitate.

>> Cum arată femeia perfectă? Arată bine.

>> Căsătoria şi rutina nu ucid dragostea, ci o transformă. În respect şi obişnuinţă. Aşa mi-au spus părinţii.

>> O femeie trebuie să-şi completeze perechea, nu s-o eclipseze.

>> Femeia poate ierta de atâtea ori, de câte ştii cum să-i ceri iertare.

>> Fiecare înţelege frumuseţea şi eleganţa în felul său. Femei sunt foarte multe în întreaga lume, însă indiferent de ţară sau oraş, de vârstă şi culoarea părului, fiecare are un şarm specific doar ei. Fiecare femeie are un farmec şi acel „vino-ncoa” îi aparţine doar ei şi doar cu el poate cuceri un bărbat.

>> Bancul meu preferat despre femei l-am auzit de la socru-meu. Se trezeşte o femeie dimineaţa şi, fără să se ridice din pat, ia oglinda, se priveşte cu atenţie, apoi se-ntoarce spre soţul ei, care era culcat alături şi-i spune maliţios: „Aşa-ţi trebuie!”.

Idee: Sergiu Gavriliţă
Proiect realizat de: Irina Tribusean, Simion Ciochină, Cătălina Mudrea
Foto: Roman Rybaliov
Flori: Dolce Fiore

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Bancul e buuun...reflecta natura femeii
kira   -  
14 Aprilie 2011, 00:17
Sus ↑
bancul e bun...si Eugen la fel baiat bun esti.........
lera   -  
04 Iunie 2012, 23:53
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău