VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Broono
Martie 2011, Nr. 83

Broono

Comentează   |   Cuprins

25 de ani, interpret

>> Soţia este acea persoană din viaţa unui bărbat, cu care el a decis să-şi petreacă întreaga viaţă, să împartă toate secvenţele trăite la bine şi la rău şi să o susţină în toate. În fine, soţia este femeia care va naşte copilul acelui bărbat! Amanta este femeia care există în viaţa bărbatului doar pentru câteva ore şi doar pentru anumite dorinţe.

>> Cele mai frumoase femei sunt lângă bărbat, doar că el poate să nu le vadă!

>> Femeile au tendinţa să fie rivale aproximativ în toate, de aceea e greu de vorbit despre prietenie între femei! Dar oricum, numai între ele femeile pot împărtăşi ceea ce nu vor discuta cu un bărbat, crezând că el nu o va înţelege! Prietenia între un bărbat şi o femeie e posibilă şi chiar există. Doar că – într-o bună zi – la el sau la ea se poate trezi atracţia faţă de celălalt şi atunci – PA-PA prietenie!
    
>> Nu pot să spun dacă prefer o femeie deşteaptă sau una frumoasă pentru că nu accept cuvântul „sau”. Fiecare femeie este şi deşteaptă, şi frumoasă – doar că nu toate ştiu că au aceste două trăsături concomitent!

>> Prefer femeia naturală, pentru că ea va fi adevărată şi frumoasă chiar şi peste 10-20 ani. Iar „păpuşa siliconată”, odată cu trecerea timpului, se va ofili ca o floare pe cale de moarte rapidă.

>> Odată cu trecerea anilor, iubirea se transformă într-o iubire şi mai mare! Atunci când văd o pereche în vârstă, el 85 de ani, ea 80 de ani, mergând lent cât au puteri şi oricum împreună, ea ţinându-l de braţ, îmi dau seama că viaţa lor sexuală a trecut ca nisipul în clepsidră, dar sentimentul a rămas „până când moartea îi va despărţi”. Asta înseamnă dragoste şi căsătorie!

>> Bărbaţii înşeală femeile atunci când nu îi mai interesează femeia de alături. Posibil că femeia de lângă el este deja ca o „carte citită” până la sfârşit! Poate că femeia lui este deja atât de previzibilă, încât devine plictisitoare... Sau, pur şi simplu, bărbatul caută la amantă ceea ce nu a găsit la soţie.

>> Iubim femeile pentru că ele sunt ceea de ce avem noi nevoie. Noi suntem nimeni şi nimic fără ele! Femeile ne completează şi ne susţin pe parcursul vieţii! Ele ne trezesc, ne dăruiesc dragoste, sentimente, zâmbete şi lacrimi, plăcere şi durere, ne nasc copii şi, în general, doar împreună cu o femeie există familia în viaţa bărbatului.

>> Dacă se spune că femeile sunt „sexul slab”, asta nu înseamnă că este adevărat!

>> Femeile trăiesc mai mult decât bărbaţii pentru că au mai multă grijă de sine. Pentru ele chiar contează fiecare zi care le apropie de bătrâneţe.

>> De ce femeile înşeală bărbaţii? Întrebaţi-le şi, vă rog frumos, spuneţi-mi şi mie!

>> Când ieşi la agăţat trebuie să fii tu însuţi, să fii onest, să simţi ceva pentru femeia pe care vrei s-o cucereşti şi să ştii cum să-i trezeşti interesul. •

>> Prima femeie din viaţa mea? Sănătoasă, frumoasă şi încă mai trăieşte.

>> N-aş putea face o clasificare a femeilor, pentru că fiecare din ele este unică. Ca orice om, de altfel. Dar spun una: fiecare femeie îşi joacă rolul său în jocul său!
 
>> Fără femei, ca şi fără bărbaţi, lumea ar fi... inexistentă!

>> Ce vor femeile, totuşi? Să fie înţelese, apreciate, susţinute, protejate, îmbrăţişate, ascultate, iubite... etc., etc.

>> Cel mai mult mă enervează când o femeie ţipă!

>> Cred că femeia este multi-talentată. Personal, plec capul în faţa femeilor care muncesc şi depun efort într-o ocupaţie bărbătească!
 
>> Nu i-aş ierta niciodată unei femei înşelăciunea şi faptul că m-a lăsat singur într-un moment dificil al vieţii!

>> Nu pot să spun cum ar trebui să fie sau ce ar trebui să facă o femeie ca să mă îndrăgostesc de ea. Cred că atunci când o voi vedea, voi şti că ea e cea pe care am aşteptat-o şi de care m-am îndrăgostit.

Idee: Sergiu Gavriliţă
Proiect realizat de: Irina Tribusean, Simion Ciochină, Cătălina Mudrea
Foto: Roman Rybaliov
Flori: Dolce Fiore

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

se putea si mai multe de zis referitor la asa persona scumpa omului
olga   -  
25 Martie 2011, 13:19
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău