VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Andrei Bolocan
Martie 2011, Nr. 83

Andrei Bolocan

Comentează   |   Cuprins

23 de ani, reporter şi prezentator jurnal tv

>> Există femei de-o noapte, şi există femei de-o viaţă. Să considerăm inima unui bărbat o casă. Cu muuulte etaje. La ultimul etaj, cu penthouse cu tot, ajunge una singură. Asta DACĂ ajunge. Celelalte, în mod categoric, trebuie să rămână sau sprijinite de paliere, sau deznădăjduite, prin lift.

>> De ce pentru statuia Libertăţii s-a ales ca model o femeie? Ia să ne imaginăm secolul 19, un entuziast francez, meşterind un bărbat de 46 m înălţime, dăruindu-l americanilor, hmm... Ceva aici nu se pupă cu ideea de „libertate”.

>> Femeile trăiesc mai mult decât bărbaţii pentru că ele rar când mor. Axiomă.

>> Femeile NU SUNT sexul slab. Axiomă.

>> Iubim femeile de dragul unei vieţi mai scurte, dar foarte bogate : ).

>> Ce aş schimba la iubita mea? Locul de trai, cetăţenia şi câteva date din buletin.

>> O femeie trebuie agăţată categoric, irevocabil, neostenit. Cu alte cuvinte, prin farmec. Aşa încât ea să-ţi răspundă „da” fără ca tu să-i fi pus vreo întrebare.

>> Andreea Marin este o femeie frumoasă. Andreea Raicu este o femeie sexy. Pe aia frumoasă parcă n-ai vrea s-o duci imediat în pat.

>> Nu suport o femeie slabă, crăcită, plouată, fără lumină în ochi. Eu vreau să văd viaţa izbucnind fără oprire din pieptul unei femei!

>> Cică se zvoneşte că prietenia dintre femei nu există. Probabil. Multe femei îşi construiesc prieteniile pe tot felul de năstruşnicării, genţi de piele, ţoale şi inel de la „Aureola”. Cred că legăturile între bărbaţi sunt puţin mai trainice. După 8 beri şi un nas spart nu poţi să nu devii prieten pe viaţă. Prietenia dintre bărbat şi femeie, însă, (aproape mereu) e obositoare. Ne-necesară. Foarte puţin fecundă. Adesea actul sexual devine inevitabil. Şi adesea cineva pleacă de pe scenă cu buza umflată.

>> Pentru femeile care îndeplinesc munci „masculine” nutresc cel mai adânc respect. Risc să par un socialist beşinos, dar ele merită toată dragostea din lume. Pe tabla de onoare cu ele!

>> Femeile vor iubire. Grijă. Sinceritate. Femeile vor să le dai flori, şi nu doar să le exprimi adâncul şi cordialul tău regret de mascul ireproşabil cum că „atât de tare am vrut, dar am uitat să-ţi iau un buchet de lalele”.

>> Femeile sunt mai bune decât bărbaţii la mai multe treburi odată. Şi acest lucru iar se explică biologic. Corpus colossum e o structură care leagă cele două emisfere ale creierului uman. La femei, Corpus colossum este mult mai gros şi lucrează mult mai intens. O femeie poate cu uşurinţă să şofeze, să scrie mailuri corporative, să vorbească la telefon şi să planifice vacanţa de iarnă, în acelaşi timp identifică în gând câte zile i-au mai rămas până la ciclu. Bărbatul, însă, are nevoie de liniştea liniştii ca să fiarbă un singur ou. Rezultă că femeia este o poezie în carne şi oase. Bărbatul este un mecanism structuralist şi foarte previzibil.

>> Femeia pe care nu o voi uita niciodată este mama, dar mai sunt şi altele vreo două. Depinde de puterea lui Alzheimer la final.

>> Există două tipuri de femei. Deştepte şi Urâte.

>> Prefer o femeie deşteaptă. Ea ştie să arate că e şi frumoasă.

>> „Drumul către inima bărbatului trece prin stomac”. O, da! Vă daţi seama ce prăpastie există între o cârtiţă zvăpăiată care saltă din McDonald’s în McDonald’s şi o femeie superbă, care te inundă cu aroma de vin fiert, plăcinte cu brânză de vaci, salată de vinete, carne de pui şi un gât (al femeii, preferabil), pe care să-l săruţi în timp ce adormi. Mmm...

>> De ce bărbaţii înşeală femeile? E o explicaţie biologică şi aici, dar de fapt motivele sunt varii. Curiozitate, plictiseală, interes sportiv, insatisfacţie, dar adesea dintr-un complex. De ce femeile înşeală bărbaţii? Pentru că e timpul, dragii mei!

>> Eu foarte mult vreau să cred în idealul unei relaţii care, odată cu trecerea timpului, la fel ca şi o sticlă de coniac, devine tot mai bună şi mai bună, tot mai moale la gust, tot mai impunătoare la preţ.

>> De câte ori poate ierta femeia? Depinde. Mamele sunt inepuizabile la acest capitol.

Idee: Sergiu Gavriliţă
Proiect realizat de: Irina Tribusean, Simion Ciochină, Cătălina Mudrea
Foto: Roman Rybaliov
Flori: Dolce Fiore

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

nu-mi place poza... esti rau in ea...
njunju   -  
17 Martie 2011, 22:26
Sus ↑
Bravo tanarului A. Bolocan, daca tot ce citesc sunt gandurile si ideile lui, va ajunge departe, adica nu va avea greutati si insuccese caci are o minte deschisa si pozitiva, dar daca nu, tot departe va ajunge, stie care-i ideea dorita de cei care-l urmaresc...:)) Complimente si ideatorului articolului.
Victoria   -  
18 Martie 2011, 14:17
Sus ↑
Baieti, o mica greseala, e Corpus Callosum.


Keep Going Bolo!!
Dumitru   -  
18 Martie 2011, 16:44
Sus ↑
a vorbit inspirat, fac o echipa fte buna cu Nata - ei aduc un suflu proaspat
Lyon   -  
18 Martie 2011, 17:14
Sus ↑
idee: esquire, bolocan mujik orikum
Gonzo   -  
18 Martie 2011, 20:55
Sus ↑
Patzan!!!
Dzyka   -  
19 Martie 2011, 00:17
Sus ↑
te iubimmmmmmmm bolo :)
denis   -  
19 Martie 2011, 13:33
Sus ↑
Love it!!
Diana   -  
19 Martie 2011, 21:55
Sus ↑
Aproape de biblee. Bravo.
Nicolaescu Galina   -  
20 Martie 2011, 09:13
Sus ↑
Da-ti va rog nr acestui tinar. vreau sa ma marit cu el.
n.a.   -  
20 Martie 2011, 13:47
Sus ↑
Gonzo, in orasul Chisinau sunt doar doi ciini cu coada scurta, unui ii spune Gonzo si altul sVolociuc... Arata-mi si mie ideea in Esquire, desteptule...Poate ai vrut sa spui ca fotograful a facut poze in stil Esquire... doar ca acest stil nu este o exclusivitate pentru doar aceasta revista...Astept alte interventii ingenioase atit de la neta cit si de la prietena netale...
serj   -  
20 Martie 2011, 19:40
Sus ↑
si de la prietena neta sVolociuc - ratata...
serj- pentru gonzo   -  
20 Martie 2011, 19:43
Sus ↑
Printre putinele interviuri pe care l-am citit pina la capat, am si ris, asta chiar se intimpla foarte rar. E talentat baiatu, ce mai...... tot asa inainte, ceva sport, si pe la 30 cind va inflori o frumusete de barbat.....
ALA   -  
21 Martie 2011, 23:04
Sus ↑
Serj vorbeam de stilistica interviului nu de poze. Câinii cu coada scurtă nu put atît de tare, ştiai?
Gonzo   -  
22 Martie 2011, 15:29
Sus ↑
Stilistica aceasta este si in revista dvs. preferata, Punkt, asta voi nu vedeti pentru ca nu vreti sa vedeti...Cautati in arhiva...Si pot sa-ti aduc minim 20 de exemple de reviste rusesti care au aceeasi stilistica a interviurilor...A cui era ideea initiala... dute si-l cauta...
serj-pentru gonzo   -  
22 Martie 2011, 16:38
Sus ↑
daca aveti ceva de aratat lumii, hai, sa vedem... Pai, sa te dai cu parerea e simplu...hai fa ceva sa pot si eu comenta... Situatia asta mi-aminteste de o caricatura cind unul incerca sa rastoarne un bolovan, iar 4 tovarasi sedeau pe scaune si-i aratau cum s-o faca... Nu-ti place, -simplu, fa ceva mai bun ca sa ne eclipsezi...
serj pentru gonzo   -  
22 Martie 2011, 16:44
Sus ↑
vad ca comentariile neplacute administratorilor dispar;) in fine, sa ne oprim aici
gonzo   -  
23 Martie 2011, 12:29
Sus ↑
Da' acest Andrei Bolocan, are studii? Ca eu am auzit ca nu are nici o universitate terminata:)
Doina   -  
23 Martie 2011, 17:28
Sus ↑
Andrei este Extremal de BRAVO!!!!
IOn   -  
07 Aprilie 2011, 08:59
Sus ↑
mie stii ce-mi place la moldoveni cu 5 facultati terminate, mastere..si tot prosti raman pan la urma...ducandu-se prin Italia si Moscova.........bree...ce conteaza cate universitati termini...conteaza cultura generala, ingeniozitatea, etc...dar nu numarul de facultati terminate.....minte de moldovan...
buburuza   -  
17 August 2011, 15:27
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău