VIP Magazin
20 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Alexandr Stukalov
Martie 2011, Nr. 83

Alexandr Stukalov

Comentează   |   Cuprins

54 de ani, art director, reţeaua „Coffee House”

>> Odată cu trecerea timpului, nu mai este nici o diferenţă între soţie şi amantă.

>> Bărbatul şi femeia se cunosc în primele 2 secunde. Pe urmă se întâmplă restul. Dacă nu se plac de la început, nu mai e nimic de făcut.

>> Nu e adevărat că femeile sunt „sexul slab”, ele sunt „sexul puternic” fiind mai rezistente la durere decât bărbatul. Femeia naşte şi creşte copilul, aşa că natura a făcut-o puternică pentru ca ea să-l poată proteja.

>> Iubim femeile pentru că aşa ne-a creat natura. Omenirea e compusă din fiinţe de genuri diferite – bărbaţi şi femei. Eu consider că relaţiile heterosexuale sunt naturale, iar cele homosexuale – nu, ele doar nu duc la reproducere, nu? Dar natura ne-a creat aşa pentru perpetuarea speciei.

>> Trăiesc cu soţia mea 27 de ani. Acum nu aş mai schimba la ea ceea ce aş fi vrut să schimb la început, dar aş schimba lucruri pe care nu le-aş fi schimbat atunci. Viaţa ne schimbă.

>> O femeie frumoasă poate să fie rece, deci să nu fie sexy, iar o femeie sexy nu întotdeauna arată ideal. Nimeni nu ştie dacă Venera din Milo a fost sau nu sexy.

>> La femei cel mai mult mă enervează când ele sunt nervoase, iritate.

>> Prietenia între un bărbat şi o femeie există, doar că de multe ori ea se transformă într-o relaţie.

>> Femeile singure au luptat pentru emancipare. În Emiratele Arabe, de exemplu, femeile nu lucrează şofer de camion, ele deloc nu lucrează. Munca le dă posibilitatea oamenilor să se dezvolte, deşi unii se pot dezvolta şi acasă. În definitiv, totul depinde de om şi de circumstanţe.

>> Femeile vor bărbaţi, copii, îndestulare. Femeile vor de toate!

>> Cred că în esenţă bărbaţii nu se deosebesc de femei. Sunt bărbaţi cu caracter feminin şi femei cu caracter masculin. Sunt femei puternice, care ocupă funcţii înalte şi conduc, de la care bărbaţii ar putea să înveţe foarte multe, ca doamna Politov-Cangaş, de la „VictoriaBank”,  Margaret Thatcher, doamna Greceanîi, Furţeva, care a fost ministru al culturii în URSS, Indira Gandhi şi multe altele.
>> Conceptul de „soţie bună” se schimbă în timp. După 27 de ani, eu şi soţia mea am devenit prieteni apropiaţi, ne-am înrudit chiar. Poate mi-aş dori să gătească mai mult acasă, dar înţeleg că ea lucrează.

>> Soacra mea, Dumnezeu s-o ierte, nu ştia să gătească, dar făcea nişte roşii murate fantastice. Soacra surorii mele tot nu ştia să gătească, dar făcea nişte torturi fenomenale.

>> Nu aş putea să iubesc o femeie răutăcioasă. Deşi ştiţi proverbul rusesc „Любовь зла, полюбишь и козла”. Inima nu se supune raţiunii.

>> Prima femeie din viaţa mea a fost moaşa care m-a luat în braţe când m-am născut.

>> Eu prefer femeile frumoase şi deştepte, chiar dacă aceasta este o combinaţie straşnică.

>> Bărbaţii înşeală pentru că sunt poligami. Iar femeile înşeală pentru că sunt în căutare. Ele înşeală, în parte, din cauza bărbaţilor. În mod natural, fiziologic, la nivel de subconştient, femeia îşi caută un mascul care să-i asigure descendenţi sănătoşi. •

>> Preferinţele mele s-au schimbat de mai multe ori, aşa că nu aş putea spune cum ar trebui să fie femeia ideală. Aş minţi dacă aş spune că e soţia mea. Sexologii americani au explicat de ce în SUA sunt atât de mulţi impotenţi – bărbaţii văd pe internet şi în reviste femei ideale, cu proporţiile 90-60-90, iar alături au femei normale. În minte li se creează un dezechilibru. Aşa că eu nu vreau să-mi imaginez cum ar arăta femeia perfectă. Perfectă e cea care este alături.

>> Căsătoria şi rutina ucid dragostea, cu asta sunt de acord. În general, se consideră că dragostea durează 3 ani. În principiu, dragostea se transformă în prietenie, în respect. Dacă nu se respectă şi nu prietenesc, oamenii divorţează, chiar dacă au planuri comune, interese, copii.

>> O femeie naturală poate fi mai atractivă decât una „siliconată”. Dacă o femeie sexy îşi pune silicoane, ea va deveni şi mai sexy, iar una ne-sexy va fi pur şi simplu „siliconată” şi ne-sexy. Aşa că eu optez pentru femei naturale şi sexy.

>>Dacă femeia iubeşte, ea iartă.

Idee: Sergiu Gavriliţă
Proiect realizat de: Irina Tribusean, Simion Ciochină, Cătălina Mudrea
Foto: Roman Rybaliov
Flori: Dolce Fiore

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Il cunosc personal pe Alexandru Stucalov si e o personalitate de admirat. Desi detine postul care il are si alte afaceri, e mai modesc decit cel care nu are nimic. Il apreciez pentru ceea ce este si pentru cumsecadenia lui.
Ala   -  
23 Martie 2011, 00:16
Sus ↑
Stukalov a vorbit in rusa? Am impresia ca aceste ganduri sunt traduse. Nu ca ar fi bune sau rele, ci traduse. E mentalitate sovietica, rusa si ceva occidental. Interesant.
Larisa   -  
23 Martie 2011, 06:36
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău