VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
7 ani de acasă. Cătălina Mudrea
 Descarcă
Mai 2011, Nr. 85

7 ani de acasă. Cătălina Mudrea

Comentează   |   Cuprins

Revista „VIP magazin” a împlinit 7 ani, termen în care a reuşit să se pună pe picioare, să acumuleze destulă experienţă, să dea dovadă de responsabilitate şi să fie gata pentru a păşi într-o nouă fază de activitate. Pentru că în stabilirea personalităţii omului cei „7 ani de acasă” sunt deosebit de importanţi în a determina calea pe care o ia, înainte de a păşi pragul şcolii. Despre cum arată cei „7 ani de acasă” ai echipei noastre, aflaţi chiar de la cei care fac din ea parte. Fiecare cu ideile, viziunile şi trăirile sale, unii serioşi, alţii „foarte serioşi”, absolut diferiţi, fapt care aduce echipei un echilibru care ne menţine acolo sus, în topul preferinţelor cititorilor. Suntem ceva mai mulţi decât şapte la număr, fiecare constituind o piesă importantă în funcţionarea angrenajului, dar dacă tot am ajuns să vorbim de cei „7 ani de acasă”, atâţia ne-am expus.
Foto: Igor SchimbătorCătălina Mudrea
27 de ani, designer


>> Să fii fiica lui Andrei Mudrea este o responsabilitate foarte mare. La facultate colegii credeau că sunt avantajată, însă era exact pe dos. De la mine se cerea mai mult. Trebuia să demonstrez că merit să port acest nume. Sunt mândră că sunt fiica lui Mudrea, acum însă e timpul să fie el mândru că e tatăl meu. Şi este. (zâmbeşte)

>> Dacă arta cere sacrificii, atunci să fii unicul designer la o revistă cere sacrificii MARI.

>> Îmi place foarte mult ceea ce fac. Poate chiar exagerat de mult. Acum câţiva ani, la un interviu, când am fost întrebată ce salariu îmi doresc, am zis că sunt gata să muncesc gratuit, doar să fiu lăsată să fac ceea ce-mi place. Am obţinut acel job, şi mi s-a părut cea mai mare realizare a mea de la absolvirea facultăţii. Asta până a descoperi echipa „VIP magazin”.

>> Dacă nu aş fi devenit designer, aş fi fost milionară. (râde)

>> Admir oamenii care vor şi reuşesc să se realizeze în Moldova, şi nu simt nevoia să emigreze. Consider că cine are ce arăta lumii are succes oriunde, inclusiv acasă.

>> Cel mai bun prieten este... cel care te caută nu doar atunci când are nevoie de ceva.

>> Sunt foarte recunoscătoare părinţilor că m-au dus la Facultatea de Arte şi nu la Drept, Medicină sau ASEM, aşa cum a făcut toată generaţia mea.

>> „VIP magazin” se deosebeşte de celelalte reviste prin inventivitate şi proiecte inedite. Niciodată nu ştii la ce să te aştepţi în următorul număr. Avem o echipă foarte creativă, cu idei năstruşnice. Unele le implementăm imediat, altele îşi aşteaptă rândul şi momentul potrivit. Cele mai reuşite proiecte sunt preluate şi/sau „remixate” de alte reviste, dar asta nu face decât să ne confirme încă o dată că am realizat ceva foarte bun şi genial.

>> La o publicaţie, toţi sunt foarte importanţi, de la redactorul-şef şi jurnalişti, până la tehnologul care lipeşte revista, foaie cu foaie, pagină cu pagină … Şi asta manual, de vreo 5.000 de ori. O nimica toată.

>> Clienţii care ştiu ce vor ori nu există, ori nu vin la „VIP magazin”.

>> Unii cred că există în Photoshop un buton care scoate ridurile şi un alt buton care slăbeşte cu 5 kg. De ce să desfiinţez un mit, dacă e atât de frumos? Mai bine mă întreb de ce acei de la Adobe încă nu s-au gândit la asemenea butoane. (râde)

>> Când vin acasă de la job, primul lucru pe care-l fac – mă trântesc pe pat şi-mi zic că trebuie să mă relaxez – URGENT. Peste cinci minute însă, includ computerul şi lucrez mai departe.

>> Sunt în căutarea timpului liber. Dacă l-a văzut cineva, spuneţi-i să vină înapoi...

>> Un lucru cu care mă laud este bicicleta mea, pe care am achiziţionat-o din primul salariu de la VIP şi sunt foarte fericită de atunci. Îmi place atât de mult, încât uneori o scot şi pe-afară, să dau nişte ture prin oraş... şi fuga înapoi, să nu se uzeze. (râde)

>> Întotdeauna am senzaţia că ceva am uitat.  De obicei, uit doar să mă relaxez, restul este notat în agendă. Când vreau să mă distrez, am foarte mult de lucru, iar când n-am, numai la distracţie nu mă gândesc.

>> Să poţi asculta cum eşti criticat este un adevărat talent. Cel mai înrăit admirator şi critic al meu este tata. El hotărăşte „soarta” revistei. Dacă îi place coperta şi conţinutul, succesul e garantat, nu mai rămâne nicio revistă retur din vânzări la sfârşitul lunii. (zâmbeşte)

>> Mă simt absolut împlinită atunci când stau acasă cu iubitul. Când mergem în vacanţe binemeritate şi plănuite până la cel mai mic detaliu doar de el, deoarece eu sunt, de obicei, prinsă în rutina jobului. Sunt cea mai fericită când ştiu că, după o zi grea, oricât de stresantă ar fi ea, acasă este un colţ de paradis unde sunt foarte-foarte aşteptată şi dorită. Şi nu mă refer la motanul meu, mereu flămând şi dornic de joacă. (râde)

>> În general, femeile ar trebui să înţeleagă că dacă un bărbat te iubeşte, atunci el iubeşte la tine tot şi te acceptă exact aşa cum eşti. De asta şi te-a ales pe tine. Dacă vroia o femeie cu 3 kg mai suplă, şi-o lua deodată, nu mai aştepta să slăbeşti tu. E o greşeală să începi să te schimbi pentru bărbaţi. Dar e şi mai grav dacă începi să-i schimbi tu pe ei.

>> Superstiţiile sunt necesare. Ele te fac nu doar să-ţi auzi instinctul, dar şi să-l asculţi. Dacă iţi trece o pisică neagră calea, nu se întâmplă nimic, dar acest lucru te face să te gândeşti încă o dată la ceea ce urmează să faci şi dacă merită să faci acest drum.

>> Sunt multe lucruri ale căror explicaţii logice nu le cunosc, însă am acceptat că ele pot exista şi fără ştirea sau aprobarea mea.

>> Tot ce se întâmplă se întâmplă cu un scop, de obicei unul bun. Orice lucru rău s-ar întâmpla, întotdeauna va rezulta ceva bun din asta.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Cat braveneatsa:)
Cipa 1   -  
13 Iunie 2011, 12:04
Sus ↑
Acesta este Cata noastra :) ...originale raspunsuri
Nelu   -  
13 Iunie 2011, 13:50
Sus ↑
bravo, Catalina..mult succes si in continuare..stiu ca esti extrem de talentata..si mai sunt sigura ca te asteapta un viitor luminos!!!
Olga Muntean- Enachi   -  
14 Iunie 2011, 18:35
Sus ↑
hmm... Cat in acest "interviu al vietii" ai fost previzibila

PS: ca atare tot timpul ai fost B.R.A.V.O., asa ca tineo tot asa

PS2: "În general, femeile ar trebui să înţeleagă..." ca si ele unoeri gresesc totusi...
Me   -  
14 Iunie 2011, 23:51
Sus ↑
Foarte urit spus despre emigrare, eu cred ca ai fi putut sa te pui in valoare pe seama la ceea ce ai realizat tu, dar nu sa te compari cu cei ce au plecat si au realizat mai multe ca tine fiind fiica lui Mudrea...
Me   -  
15 Iunie 2011, 16:47
Sus ↑
Un articol foarte reusit despre o fata foarte dragutza, minunata, talentata si ORIGINALA care are grija sa-i mentioneze pe toti si care iubeste ceea ce face - mai rar asa oameni.
Revista VIP cred ca e foarte mindra ca are asa angajata :)

PS: pt ME
ce bre te-ai legat de fata? nu ai ce face? sau asta e automutilare prin agatare de persoane dragutze?
Un ochi antrenat vede de la o posta ca TU special te agati de fieacare cuvint spus de ea, citind si recitind de nenumarate ori articolul pt a gasi acel punct de srijin pt raspunsurile tale piparate - iar de fiecare data cind recitesti TU tot mai mult te infiorezi ca nu prea ai de ce sa te agati, iar prin faptul ca tu ai venit si a doua zi si ai comentat numai demonstreaza ca cuvintele mele sunt adevar si recitindu-le si pe ale mele (sunt sigur de aceasta) te vei convinge ca am dreptate si vei incerca sa-mi raspunzi si mie la fel.
PPS: desigur ca pt ME: se pare lipsa numelui in comentariu arata lasitatea ta
sa-ti mai scriu un PPS?

sorry pt off-topic dar cred ca multi vor fi de acord cu mine, daca vrei gasesti ceea ce cauti - eu prefer sa vad partea buna si o admir pe Catalina pt originalitatea sa.
Tudor   -  
16 Iunie 2011, 11:22
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău