VIP Magazin
13 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
4 români care au cucerit Chişinăul. Mircea Jugănaru
August 2012, Nr. 99

4 români care au cucerit Chişinăul. Mircea Jugănaru

Comentează   |   Cuprins

Mircea Jugănaru
44 de ani
Country Manager Avon Moldova

A poposit pe aceste frumoase meleaguri la începutul lunii iulie 2010. Adică, acum doi ani. A „făcut armata”, putem zice, dacă ne amintim de termenul serviciului militar obligatoriu din timpurile nu prea îndepărtate. Epitetele despre meleaguri îi aparţin şi sunt sincere. Atunci, la Chişinău îl aştepta postul de country sales leader în cadrul companiei AVON Moldova, pe care îl exercită şi acum. Un fel de director general, preşedinte – ziceţi-i cum doriţi. Şef. Acum, după doi ani de activitate în Moldova, este mai împlinit ca om şi cu o experienţă de viaţă în plus.

Începutul, ca toate începuturile: a fost nevoie de timp să se acomodeze cu unele cuvinte care în română sună diferit şi au alt înţeles. În prima săptămână, un coleg i-a spus, după ce rezolvase o problemă, că „s-a primit”, Mircea având nevoie de vreo două minute ca să înţeleagă despre ce era vorba, după care l-a întrebat ce înseamnă asta, cine şi cât a primit…

A decis să se mute împreună cu familia sa din momentul în care a aflat că va conduce businessul din Moldova , iar soţia şi băiatul l-au susţinut întotdeauna în cei peste 13 ani de carieră la AVON. A fost mai greu cu fiul său, pe care schimbarea l-a „îndepărtat” de prieteni, şcoala din România, dar lucrurile s-au decis în bine până la urmă. Despre Moldova, Mircea spune că este o ţară cu mâncare deosebită şi oameni care au ceva special. Şi femei frumoase, iar el munceşte anume pentru ele. Cu alte cuvinte, AVON este compania care urmăreşte să schimbe viaţa femeilor de pretutindeni, oferă frumuseţe, le susţine cauza şi le acordă şansa de a deveni independente, inclusiv financiar, este compania care luptă pentru sănătatea femeilor prin proiecte cum ar fi „Campania împotriva cancerului la sân” sau „Lupta împotriva violenţei domestice”. E mai mult decât principiul unui business – investesc un dolar pentru a câştiga doi.

Crede că moldovencele au nevoie de încredere şi susţinere şi nu e atât de greu să le intri în voie, iar pentru a le înţelege mai bine, s-a pus deseori în pielea bărbaţilor din Moldova. Nu a depistat diferenţe semnificative între femeile din România şi Republica Moldova. Au acelaşi lucru în comun – FRUMUSEŢEA. Poate, în România femeile sunt mai extroverte, dar în ambele ţări acestea sunt puternice şi au dorinţa de a se realiza pe toate planurile. Până la urmă, cu toate femeile este uşor să lucrezi!  

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

D-l Mircea pot cumva face un contact cu dumneata la un discurs despre AVON?
Angela nemerenco   -  
14 Octombrie 2013, 14:57
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău