VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
25 cei mai stilați  bărbaţi ai Chișinăului
Noiembrie 2014, Nr. 125

25 cei mai stilați bărbaţi ai Chișinăului

Comentează   |   Cuprins

Felul în care te îmbraci spune multe despre tine, dar și despre lumea ta interioară. Goana după priviri uluite, dorinţa de a provoca impresii puternice, nevoia de a fi admirat sau, de ce nu, chiar criticat – asta comunică hainele și accesoriile pe care le porţi, indiferent de notorietatea brandului. Așa că oamenii nu întâmplător se judecă după felul în care se îmbracă – vestimentaţia lor și atitudinea cu care o poartă transmit mesaje mai clare decât o fac cuvintele înseși.

Și dacă în ediţia din octombrie a revistei „VIP magazin” ne-am permis „păcatul” de a judeca după felul în care arată cele mai stilate 25 de femei de la noi, de data asta vă propunem spre analiză lista celor 25 cei mai stilaţi bărbaţi, căci, slavă Domnului, pe străzile capitalei întâlnim și domni cu stil. Aceștia au fost studiaţi de către cei cinci experţi în modă şi stil implicaţi în proiect: Lucia Berdos, Galyna Pînzari, Olga Stepanenco, Ruslan Pituşcan, Aurelia Neider. Fiecare dintre ei a oferit acestor bărbaţi şi note pe o scară de la 1 la 10, care au fost însumate cu rezultatele obţinute pe www.vipmagazin.md, unde vizitatorii au avut posibilitatea să-şi voteze favoritul timp de o lună.

Concept: Sergiu Gavriliţă, Coordonator: Daniela Caraiman

1. Cătălin Josan
interpret

Galyna Pînzari: O apariţie actuală, impecabilă, nonșalantă. Îmi amintește de membrii trupei „Hurts”.

Olga Stepanenco: Cătălin Josan a fost de câteva ori invitatul emisiunii mele. De fiecare dată a avut un look impecabil. E un tânăr foarte stilat, ordonat și modern.

Lucia Berdos: Stilul smart casual îl caracterizează în totalitate pe Cătălin Josan. Cochetează nonșalant cu paletele de culori în ţinutele sale vestimentare, iar asta îi oferă un farmec aparte.

Aurelia Neider: Fie că poartă skinny jeans şi trenci, fie tricou lejer şi blugi uzaţi, arată întotdeauna cool, fără efort.

nota: 10

2. Serghei Kino
DJ, Promoter (NRG Events

Galyna Pînzari: Un stil rebel, extravagant, avangardist prin melanjul de elemente ale culturii urbane.

Olga Stepanenco: Serghei Kino este genul care, indubitabil, are propriul stil și nu se conformează gloatei. Îl definește lookul casual și sport, iar în poza pe care aţi ales-o pentru topul vostru, el poartă unul dintre outfiturile care îmi plac cel mai mult.

Lucia Berdos: Serghei Kino preţuieşte confortul, iar asta o putem sezisa din stilul său vestimentar nonconformist, informal şi deloc pretenţios. Cu toate acestea, Serghei e mereu stilat.

nota: 10

3. Oleg Cioban
om de afaceri

Galyna Pînzari: Oleg Cioban reflectă un stil ce dezvăluie dinamismul și pofta de viaţă a unei personalităţi moderne, optimiste și pline de iniţiativă.

Olga Stepanenco: Oleg Cioban, în topul meu, face parte dintre primii cinci. La fel ca și Andrei Nesterov și Jenea Arutin, Oleg este întotdeauna foarte atent la ce îmbracă, atitudine pe care eu o apreciez. În mulţime, se distinge prin lookuri unice și frumoase.

Lucia Berdos: Stilul vestimentar al lui Oleg Cioban a evoluat de la an la an și reprezintă un etalon de stil pentru mulţi bărbaţi, datorită apariţiilor sale rafinate și uneori foarte glamouroase.

Aurelia Neider: Adevărul e că întotdeauna apare cu ceva nou. Cunoaște bine moda şi e mereu la patru ace. E un adept al combinaţiilor stilistice surprinzătoare, curajoase chiar. E un fashionist adevărat.

Ruslan Pitușcan: Oleg Cioban este un businessman stilat care preferă culorile vii, mai ales galbenul, care este în trend acum.

nota: 9.9

4. Igor Stribiţchi
interpret

Galyna Pînzari: Igor Stribiţchi exprimă rafinamentul rebelului seducător, surprinzând prin fiecare imagine. Mă duce cu gândul la Baptiste Giabiconi.

Olga Stepanenco: Igor Stribiţchi, la fel ca și colegul său de trupă, Igor Sârbu, mereu arată pe cinste. Dacă urmărim cum se îmbrăcau membrii formaţiei acum câţiva ani și în prezent, putem remarca o diferenţă esenţială. Bravo!

Lucia Berdos: Igor Stribiţchi este un bărbat elegant care se remarcă prin ţinute inedite, dar şi prin grija faţă de aspectul fizic de invidiat.

nota: 9.8

5. Ionel Istrati
interpret

Galyna Pînzari: Ionel Istrati are un stil cameleonic, atragător prin încrederea în sine, creativitate și, în același timp, echilibru. S-ar putea inspira din stilul lui Kanye West.

Olga Stepanenco: Ionel Istrati este foarte expresiv. Pentru că este foarte drăguţ, ar fi bine să opteze pentru ţinute mai aproape de brutal man. I-aș propune să adopte stilul lui Cătălin Josan sau al lui Justin Timberlake. Un minim de culori, piele, un costum clasic la două rânduri de nasturi. Lookul din poza în care poartă cămașa roz, în opinia mea, nu-i chiar cel mai reușit. Ionel este zvelt, deci i s-ar potrivi mai multe ţinute și stiluri. Merită să se aventureze în experimente.

Lucia Berdos: Ionel Istrati este un macho bine îmbrăcat, manierat, galant şi îngrijit.

Ruslan Pitușcan: Ionel Istrati este un interpret și compozitor tânăr talentat. Știe ce vrea când își alege ţinutele stilate.

nota: 9.8

6. Evgheni Arutin
director „Arutin Art Bureau” 

Galyna Pînzari: Evgheni Arutin reprezintă într-o manieră superbă un rafinament ce mă poartă cu gândul la cele mai râvnite petreceri din Manhattan. Prin alura, silueta și atitudinea sa, ar putea străluci în creaţiile lui Rick Owens.

Olga Stepanenco: Favorita mea din topul femeilor este Lucia Berdos, iar din cel masculin – Jenea Arutin. Zi de zi, rămân surprinsă cât de abil și de frumos reușește să combine mai multe stiluri, mai ales stilul sport cu cel clasic, de parcă ar locui undeva în centrul Europei. Stilul său se deosebește foarte mult de cel preluat de toate cunoștinţele mele. Astfel de tineri poţi observa în orașe ca București, Kiev, Moscova.

Lucia Berdos: Evgheni Arutin se poate mândri cu un simţ dezvoltat al modei, iar asta o putem sesiza din numeroasele sale ţinute personalizate și unice, pe care le afișează în public.

Aurelia Neider: Un om care şi-a găsit stilul prin educaţie şi autocunoaştere. Evghenii este, în primul rând, o persoană stilată spiritual, care se schimbă spre bine nu numai pe sine, dar şi tot ce-l înconjoară.

nota: 9.7

7. Andrei Nesterov
om de afaceri

Galyna Pînzari: Andrei Nesterov – o apariţie nobiliară, ce reflectă rafinament din încredere și creativitate. Ion Ţiriac ar putea fi o sursă de inspiraţie pentru el.

Olga Stepanenco: În acest top al persoanelor stilate, Andrei Nesterov ar trebui să fie printre lideri. Tânărul mereu ţine pasul cu tendinţele și este îmbrăcat, vorba aceea, la patru ace.

Lucia Berdos: Andrei Nesterov este exemplul perfect al unui tânăr stilat. Știe toate noutăţile din lumea modei masculine, dovadă în acest sens fiind linia vestimentară pe care o poartă.

nota: 9.7

8. Gabriel Stati
om de afaceri

Galyna Pînzari: Gabriel Stati reflectă o imagine de succes. Stilul său captează o superbă adaptare a ţinutelor formale în expresia personalităţii și încrederii în sine.

Olga Stepanenco: Nu întotdeauna un bărbat care are suficienţi bani alege un costum clasic de calitate.Nu e și cazul lui Gabriel Stati. Acesta poartă ţinute scumpe și alese cu gust. Bravo!

Lucia Berdos: În cazul lui Gabriel Stati, brandul hainei își spune cuvântul, pentru că ţinutele sale inspiră clasă și opulenţă.

Ruslan Pitușcan: Gabriel Stati optează pentru ţinute elegante, clasice, cu personalitate, exact cum îi stă bine unui businessman de talia lui. Este o persoană care știe să aprecieze lucrurile simple și rafinate.

nota: 9.6

9. Andrei Gargalâc
Royal Park Hotel

Galyna Pînzari: Andrei Gargalâc, exemplul perfect de încadrare a personalităţii în cele mai înalte canoane ale eleganţei.

Olga Stepanenco: Andrei Gargalâc, în opinia mea, este prototipul Allei Vengher din topul femeilor. La fel cum am spus anterior despre Alla, și Andrei e pasionat de trenduri și e atent la tot ce-i nou. Se îmbracă la fel ca un dandy monden, îi place să fie în centrul atenţiei și, evident, provoacă interes. Merită o notă mare pentru curaj!

Lucia Berdos: De fiecare dată când își face apariţia undeva, Andrei Gargalâc reușește să atragă privirile prin ţinutele sale extravagante. Stilul său excentric și plin de culoare este întotdeauna însoţit și de câteva accente scumpe care îi conferă greutate estetică.

Aurelia Neider: Domnul Gargalâc reuşeşte să-și transforme fiecare prezenţă în public într-o provocare. Cred că a creat un stil propriu care mă duce cu gândul la epoca marelui Gatsby.

Ruslan Pitușcan: Andrei Gargalâc cred că este unul dintre cei mai extravaganţi businessmeni din ţara noastră. A adoptat un stil dandy londonez.

nota: 9.5

10. Cristofor Aldea-Teodorovici
interpret

Galyna Pînzari: Cristofor Aldea-Teodorovici e boem și, în același timp, raţional. Imaginea lui reflectă nostalgie, dar și sete de cunoaștere și modelare a prezentului. Îmi amintește de Sting.

Olga Stepanenco: Cristofor Aldea-Teodorovici este un exemplu bun pentru alţii. Întotdeauna se îmbracă stilat și simplu. Apreciez ţinutele pentru care optează.

Lucia Berdos: Cristofor Aldea-Teodorovici se impune printr-o prezenţă discretă, dar extrem de elegantă și scumpă.

Ruslan Pitușcan: Cristofor Aldea-Teodorovici este talentat în toate domeniile, este inteligent, este showman. Se distinge printr-un stil moderat, dar totodată cu personalitate.

nota: 9.5

11. Oleg Efrim
ministru al Justiţiei

Galyna Pînzari: Oleg Efrim – un model rafinat de integrare a unor subtile elemente statement în ţinute protocolare, un exemplu pentru toţi domnii care activează în medii ce impun anumite coduri vestimentare.

Olga Stepanenco: Oleg Efrim lasă o impresie foarte plăcută. Mereu e bine aranjat, optează pentru culorile neutre. De fapt, ar face bine să fie mai atent la paletă, or unele dintre culori nu se potrivesc persoanelor cu tenul deschis.

Ruslan Pitușcan: Oleg Efrim este unul dintre cei mai stilaţi și moderni reprezentanţi ai elitei politice din Republica Moldova.

nota: 9.5

12. Călin Vieru
om de afaceri

Galyna Pînzari: Călin Vieru, deosebit de elegant, cu o aură aristocrată, transmite o imagine ce dovedește un rafinament desăvârșit.

Olga Stepanenco: Călin Vieru și-a găsit stilul și îi rămâne fidel. Se îmbracă elegant și cu clasă. I-aș sugera totuși să opteze pentru altă tunsoare sau coafură. La capitolul ţinute se descurcă foarte bine.

Lucia Berdos: Ţinutele omului de afaceri Călin Vieru nu sunt niciodată prea complicate, dar arată întotdeauna perfect.

Ruslan Pitușcan: Călin Vieru este persoana care se pricepe în egală măsură să poarte atât ţinute clasice, cât și casual. Mereu este atent la detaliile ţinutelor sale.

nota: 9.4

13. Viorel Mardare
regizor 

Galyna Pînzari: Viorel Mardare are o identitate stilistică bine definită, plină de creativitate și curaj, în care putem regăsi varii explorări estetice, fiecare desăvârșită în felul său.

Lucia Berdos: Nu ai cum să pierzi din vedere stilul vestimentar artistic-teatral al lui Viorel Mardare. Mai ales detaliile acestui stil: cravata, fularul și alte elemente de finisaj care îi fac hainele speciale.

nota: 9.3

14. Mihai Teodor
producător Muz FM

Galyna Pînzari: Relaxat și proaspăt, stilul său reprezintă o interpretare echilibrată a esteticii urbane. Alura lui evocă artiștii britpop, astfel că l-ar putea inspira și imaginea lui Brett Anderson.

Olga Stepanenco: Mihai Teodor poartă aceleași ţinute ca și majoritatea tinerilor din ţara noastră. În fond, totul este potrivit. Însă, pentru că are așa o siluetă, i-aș sugera să evite hainele slim fit, dar și să mai varieze lookurile și să dea preferinţă nu doar sacourilor combinate cu blugi sau pantaloni.

Aurelia Neider: Mihai Teodor merită aplauze pentru că ştie să arate bine indiferent de stilul pe care îl adoptă, fie unul clasic sau unul casual. În afară de ţinutele bine alese, îl ajută şi atitudinea.

nota: 9.3

15. Pasha Parfeny
interpret

Galyna Pînzari: Pasha Parfeny are un stil relaxat, discret, ce îi pune într-o lumină bună silueta și atitudinea. Îmi amintește de farmecul lui James Dean.

Olga Stepanenco: Cum pot spune ceva negativ despre cel cu care timp de un an am lucrat zi de zi în pereche la TV? Pasha Parfeny, uneori, arată beton. Dar se mai întâmplă și cazuri când se vede că a avut prea puţin timp ori prea puţine forţe pentru a-și definitiva lookul. M-aș ocupa cu mare plăcere de imaginea lui.

Lucia Berdos: Pasha Parfeny se caracterizează printr-un stil retro și elegant, combinat cu confortul modern. I se potrivește de minune.

nota: 9.2

16. Vasile Botnaru
director Europa Liberă 

Galyna Pînzari: Vasile Botnaru și-a creat un stil desăvârșit, bine definit, care include un melanj ingenios al influenţelor culturale, o imagine complexă despre dezvoltarea gândirii unei generaţii întregi.

Lucia Berdos: Vasile Botnaru este recunoscut pentru stilul său inconfundabil de a se îmbrăca, fiecare ţinută fiind asortată de minune cu eșarfe și chipiuri originale.

nota: 9.1

17. Stas Damaschin
CEO & Founder Rest Art

Galyna Pînzari: Stas Damaschin întruchipează o exigenţă relaxată, ce reflectă încredere în propria atractivitate și gustul pentru o viaţă activă.

Olga Stepanenco: Stas Damaschin e îmbrăcat cu bun-gust și în conformitate cu dress-code-ul. Bluza de marinar, șorturile sau cămașa clasică sunt mereu potrivite și fac o combinaţie trăsnet cu tatuajele sale.

nota: 9.1

18. Ştefan Petrache
interpret

Galyna Pînzari: Ștefan Petrache se distinge prin naturaleţea determinată de armonia dintre accentele nobiliare și forţa cromatică, având o deosebită poftă de viaţă și predilecţia pentru latura estetică a vieţii.

Lucia Berdos: Ștefan Petrache pune accent pe apariţii elegante și stilate, finisate cu detalii de bun-gust, care conferă un plus de strălucire ţinutelor sale.

Ruslan Pitușcan: Ștefan Petrache este un gentilom adevărat. Pe parcursul întregii sale perioade de creaţie, a fost fidel stilului clasic și rafinat.

nota: 9.0

19. Chiril Lucinschi
om de afaceri 

Galyna Pînzari: Chiril Lucinschi are un stil ce îmblânzește accentul conservator, în care petele de culoare oglindesc tinereţea și încrederea în sine.

Olga Stepanenco: Chiril Lucinschi, indubitabil, este un tânăr stilat. Nu are niciun element kitsch sau vulgar în lookurile sale. Am totuși impresia că îi este frică să opteze pentru culorile non-clasice, cu care nu este obișnuit.

Lucia Berdos: Chiril Lucinschi investește în costume britanice și piese-cheie de calitate, care îi oferă o imagine plină de stil și o eleganţă nordică absolută.

nota: 9.0

20. Vsevolod Cernei
realizator „Publika TV”

Galyna Pînzari: Vsevolod Cernei se deosebește printr-un stil personal, ușor pretenţios, cu accente pe extravaganţă și pasiune.

Lucia Berdos: Vsevolod Cernei urmărește stilul francez-italian în modă și promovează prin ţinutele sale atitudinea unui bărbat dinamic și modern.

nota: 9.0

21. Alexandru Naval
Om de afaceri

Galyna Pînzari: Alexandru Naval se remarcă prin stilul său discret și rafinat, ce reprezintă o interpretare tinerească a imaginii clasice. Îmi amintește de bărbatul pentru care pare a crea Tom Ford.

Olga Stepanenco: Dacă vorbim de stil, atunci în cazul lui Alexandru Naval acesta este impecabil. Îmi pare că nu putem avea vreo obiecţie.

Lucia Berdos: Alexandru Naval este genul de bărbat stilat care, pe lângă faptul că are grijă de imaginea personală, este preocupat și de detalii vestimentare zilnice, cărora le-a oferit un aer italian.

nota: 8.9

22. Petru Vutcarău
regizor

Galyna Pînzari: Petru Vutcărau are un stil eclectic actual, plin de fantezie – un colaj ingenios încadrat într-o armonie de o eleganţă firească.

nota: 8.9

23. Mihai Fusu
regizor

Galyna Pînzari: Mihai Fusu sugerează o imagine sinceră, discretă și relaxată ce atentează la minimalism.

Olga Stepanenco: Mihai Fusu este un bărbat galant și interesant. Nu cred că este foarte atent la tendinţele modei, are ţinute simple și alese cu gust. Mereu este în armonie cu sine însuși.

Lucia Berdos: În cazul lui Mihai Fusu, anume coafura și atitudinea pe măsură reprezintă, de fapt, stilul său unic.

nota: 8.8

24. Sergiu Prodan
Atelierul „Sergiu Prodan PR şi Publicitate”

Galyna Pînzari: Sergiu Prodan trădează curaj și intuiţie estetică prin stilul său natural și elegant deopotrivă.

nota: 8.7

25. Andrei Sochircă
actor

Galyna Pînzari: Andrei Sochircă are un stil franc, boem, ce captează fantezia, dar și unele dintre cele mai ingenioase reprezentări ale relaxării. Uneori, stilul său mă duce cu gândul spre Sabin Bălașa.

nota: 8.7

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău