VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
20 mondeni ai capitalei
Noiembrie 2015, Nr. 136

20 mondeni ai capitalei

Comentează   |   Cuprins

Mondenitatea este şi ea un criteriu. Deloc de neglijat. Este o parte componentă a succesului – dacă apari înseamnă că exişti. Mai şi contează unde, cum, în ce şi cu cine apari. Dacă toate aceste componente şi ceva în plus sunt cimentate bine-mersi, atunci şi Vegasul e aproape, vorba poetului.

Mulţi îşi încheie zilele în anonimat şi în încercări disperate de a ieşi în evidenţă. De a fi mondeni. Dar şi asta e o artă, pentru că mulţi încearcă să atragă priviri, dar nu toţi reuşesc. Unii sunt mondeni cu bună intenţie, alţii, pentru că aşa s-au născut, pe când ceilalţi...

Cei 20 de oameni frumoşi ai Chişinăului o fac priceput, de asta şi au fost remarcaţi şi selectaţi pentru proiectul nostru despre mondenitate. Zece femei şi zece bărbaţi au fost comentaţi şi jurizaţi de către echipa „VIP magazin”, dar şi notaţi după trei criterii cu privire la apariţiile mondene: strălucire, impactul imaginii şi stil.

Să-i vedem! În toată splendoarea lor mondenă… 

Proiect de Daniela Caraiman şi Marcel Toma

Irina Bespaliuc, Director restaurantul Pegas

Comentariu: Mondenitatea este un stil de viață pentru Irina. Îi putem admira stilul vestimentar special atât la întruniri de afaceri, cât și la ieșiri neoficiale. Iar în serile de weekend, nu poate trece neobservată prin cluburile de noapte din capitală. Oricum, stilul business este prezent în tot ce şi cum poartă şi se poartă Irina.

Strălucire: 9

Impactul imaginii: 8

Stil: 10


Daniela Culev, Fashion Bloger The Flavour Style

Comentariu: Dacă nu ea, atunci cine?Daniela Culev e mereu în vizorul lumii și asta pentru că de fiecare dată știe să strălucească la propriu și la figurat, fiind o fashionistă convinsă cu un imens talent la combinarea ținutelor și a accesoriilor.

Strălucire: 10

Impactul imaginii: 10

Stil: 10

 

 

 Alina Lisenco, Make-up artist 

Comentariu: În materie de modă și stil, Alina poate fi considerată femeia cameleon și asta pentru că reușește să fie creativă, excentrică, feminină, sexy și grațioasă în același timp, aratănd trăsnet în toate ipostazele! Apațiile sale publice sunt dese și tare diferite, de la evenimente legate de domeniul de activitate până la cluburi de noapte, unde e văzută tare des.

Strălucire: 9

Impactul imaginii: 10

Stil: 9


Olga Malikova, Stilist, fashion-consultant

Comentariu: Olga Malikova este invitată peste tot, mai ales că activitățile sale înmodă reprezintă o parte indispensabilă a lumii autohtone, care face pereche bună cu mondenul. Se află în centrul atenției fie la prezentările de modă din Milano, fie în cluburile din mica noastră capitală, Olga fiind mereu plăcută la vedere şi în armonie deplină cu personalitatea.

Strălucire: 10

Impactul imaginii: 10

Stil: 10Irina Politova, Prezentatoare Canal 2

Comentariu: Aparițiile ei la mondenități nu sunt de dragul PR-ului – Irina merge doar la acele întâlniri care prezintă interes pentru ea sau la care vor fi prezenți și prietenele sale. De altfel, invitaţiile nu întârzie să apară, pentru că prezența ei acaparează atenţia celor din jur, atât prin nonconformismul, cât și prin originalitatea stilului său.

Strălucire: 9

Impactul imaginii: 8

Stil: 9

 

Natalia Stati, Femeie de afaceri

Comentariu: Este o prezență tot mai deschisă mondenităților și degajată în ultimii ani, mai ales că a intrat și mai mult în tema afacerilor și a evenimentelor. Are o apariție specială de fiecare dată când iese în lume pentru a vedea cum trăiește societatea și care e pulsul acesteia.

Strălucire: 9

Impactul imaginii: 9

Stil: 10

 Felia Sârbu, Prezentatoare Realitatea TV

Comentariu: Prezenţa frumoasei prezentatoare Felicia Sârbu crește cota oricărui eveniment, mai ales dacă aceasta poartă cele mai noi trenduri ale momentului. Aflarea ei în viața mondenă se trage de la numărul mare de învitații pe care le primește, dar, intuim noi, și din dorința de a socializa și a se distra în afara serviciului. Dorinţă absolut firească pentru oricine dacă la dispoziţie îi stau trei factori: timpul, prietenii şi banii. Şi nu avem vreun indiciu care să ne facă să credem că Felicia nu e OK în aceste privințe...

Strălucire: 10

Impactul imaginii: 10

Stil: 10

 Ina Sîrbu, Femeie de afaceri

Comentariu: E conștientă de statutul său și muncește din greu ca totul să arate perfect în timpul apariților sale. De când și-a modelat silueta, și-a schimbat lookul și îți potrivește de minune ținutele, Ina e în pas cu mondenitatea capitalei. Nu-i stă în calea propriei mondenităţi nici statutul de deputat al soţului, Sergiu Sîrbu – dimpotrivă, acesta îi este alături, în măsura posibilităţilor sale, în ieşirile şi apariţiile Inei. Aşa cum au făcut-o, spre exemplu, în calendarul „VIP magazin” 2015…

Strălucire: 9

Impactul imaginii: 9

Stil: 9

 

Tany Vander, Interpretă

Comentariu: Îşi trăieşte viaţa cu plăcere, îşi alege anturajul din persoane apropiate ca spirit şi propagă bunele maniere şi relaţiile sincere între oameni. Pune preţ pe evenimente legate de suflet, dar şi cu „suflet”, că are cu ce la acest capitol, la care  se impune printr-o prezență discretă, dar extrem de elegantă și scumpă la fiecare apariție în public, emanând frumuseţe şi bunătate care stârnesc interesul celor din jur. Şi, da, ea nu mai este blonda lui Dan Bălan! Cel puţin, nu au fost văzuţi împreună niciodată în ieşirile ei mondene.

Strălucire: 10

Impactul imaginii: 10

Stil: 10

Veronica Vizant, Director Comercial SIMTEX Certificare

Comentariu: Veronica completează cu frumusețe, romantism și strălucire orice eveniment la care ia parte, atât prin vestimentație, cât și prin felul ei de a fi. Este adorată în spațiul monden și asta pentru că ea și soțul ei îşi trăiesc viaţa cu mult gust, reuşind să se remarce și prin modelul lor de familie.

Strălucire: 10

Impactul imaginii: 10

Stil: 10

Johny Barbu, Intepret

Comentariu: Mic, dar voinic, a reuşit destul de repede să se afirme şi prin prezenţă scenică, şi prin prezenţă propriu-zisă. Dacă trece pe lângă, veţi observa neapărat asta. Riscul de a stârni comentariile celor din jur nu-l interesează, de aici şi unele ţinute care pot părea mai ţipătoare unora. Ca şi toţi cei din breaslă, merge peste tot: la evenimentele organizate de colegi, dar şi la un karaoke – modalitatea perfectă de socializare şi relaxare a artiştilor.

Strălucire: 10

Impactul imaginii: 8

Stil: 9

Oleg Cioban, Om de afaceri

Comentariu: Nu fiecare om de afaceri abordează culorile aprinse în vestimentaţie. Mereu este prieten cu moda şi trendurile noi, așa că nu trebuie să ne surprindă de fiecare dată când acesta surprinde. Poartă ceva nou mai mereu. Este dinamic şi nonşalant, înfrumuseţând prin prezenţa sa orice eveniment.

Strălucire: 10

Impactul imaginii: 10

Stil: 10


Ceslav Ciuhri, Proprietar Mi Piace, Cactus

Comentariu: Mondenitatea lui Ceslav Ciuhrii poate fi numită şi raţională – e la limită, mai cumpătată. Epatează extrem de puţin, dar asta nu-i ştirbeşte din stilul şi eleganţa pe care o afişează acolo pe unde calcă. Demonstrează cu brio că poţi fi monden şi fără o haină ţipătoare pe tine, inclusiv prin modul său sănătos de a fi şi prin sportul pe care îl practică.

Strălucire: 9

Impactul imaginii: 9

Stil: 9Andrei Gargalîc, Proprietar Club Royal Park

Comentariu: Monden şi stilat până în măduva oaselor. De la accesoriile selecte şi scumpe, telefonul de pe biroul de lucru, pantofii de culoare roşie, până la modul de a vorbi – aşezat, cumpătat, cu „sens”. Apariţiile sale publice sunt dese, dar alese, nu apare oriunde – preferă evenimentele de lansare organizate, de regulă, de către amicii din mediul de afaceri. Lansări de piese, organizate de prietenii săi din showbiz. Dar nu ezită să urmărească o finală Eurovision într-ul local stilat. La fel, al vreunui bun amic.

Strălucire: 10

Impactul imaginii: 9

Stil: 10


Burcin Kiliçoğlu, Proprietar Nefis 

Comentariu: Este prezent la evenimente mondene de diferit caracter, şi nu doar la cele legate de mediul de afaceri. Poate fi văzut la vreo „adunare” unde lumea se aşteaptă mai puţin să-l vadă, cu un grad mai scăzut de fiţe – ceea ce nu-l deranjează deloc. Prezenţa sa pe scena mondenă de la Chişinău este de lungă durată. Primele lui apariţii datează chiar din momentul în care Nefis a devenit mai mult decât o fabrică de biscuiţi din Floreşti.

Strălucire: 9

Impactul imaginii: 10

Stil: 9

Valerian Mînzat, Avocat 

Comentariu: Красиво жить не запретишь! Iar Valerian Mînzat nici nu are vreo intenţie să se abată de la acest principiu existenţial pentru toţi cei care vor şi ştiu să-şi trăiască viaţa. Vine dintr-un domeniu în care plăcerile vieţii se cam dau la dos, departe de văzul lumii şi scoase la suprafaţă doar printre prieteni şi cumetri, dar el o face exact invers. Este prezent peste tot, la fel ca şi familia şi casa lui, expuse pe larg pe Facebook. Poate fi văzut mai des la lansările de modele noi de automobile – una dintre pasiunile sale. Atât la Chişinău, cât şi la Geneva...

Strălucire: 9

Impactul imaginii: 10

Stil: 9

Valeriu Moruz, Component Brio Sonores

Comentariu: Brio Sonores a devenit un nume sonor pe piaţa muzicală de la noi, dar şi în spațiul monden. Talentaţii băieţi sunt invitaţi şi aşteptaţi să contribuie cu vocea şi cu prezenţa lor pe la numeroase evenimente, lansări sau aniversări. Sunt în trend, ce mai vorbă! La fel în trend e şi unul dintre componenţii formaţiei, Valeriu Moruz, care pare a fi peste tot: de la zile de naştere la antrenamente deschise de kangoo jumps...

Strălucire: 8

Impactul imaginii: 9

Stil: 9

Enrico Nunziata, Ambasadorul Italiei în Republica Moldova 

Comentariu:

Italianul e oriunde italian, chiar şi în Moldova. Chiar şi în postura de ambasador, oricum iese în evidenţă. Şi cine a spus că ambasadorii trebuie neapărat să fie ambalaţi în cutie, la cravată şi mega serioşi? Şi să meargă doar la dineurile organizate de primele persoane în stat?!

Strălucire: 9

Impactul imaginii: 10

Stil: 10

Dragostin Păduraru, Jurist

Comentariu: Reușeste să transforme fiecare prezență în public într-o provocare. Stilul său inconfundabil, barba sa stilată și, mai nou, corpul tonifiat îi oferă clasă și opulență pe scena mondenă. Dragostin reprezintă într-o manieră superbă un rafinament ce ne poartă cu gândul la cele mai râvnite petreceri din Manhattan. Zi de zi, fie vorba de ieșirile sale într-o cafenea sau la un eveniment de clasă, acesta ține pasul cu mondenitatea prin lookurile europene, cât și prin aerul de gentleman.

Strălucire: 9

Impactul imaginii: 9

Stil: 9

Igor Zaporojan, Proprietar Chery Caffé, Maxim Pasha Hotel 

Comentariu: E ceva mai puţin „strălucitor” decât Andrei Gargalîc, dar nu rămâne cu mult în urmă la acest capitol. Ştie ce şi cum să pună pe el, este mereu prezent pe reţelele de socializare. Spre deosebire de unii oameni de afaceri, care preferă să se ascundă de ochii lumii şi ai presei, Igor nu ezită să apară în public, pe coperţi şi pe sticlă, chiar şi la volanul unui automobil din clasa premium.

 Strălucire: 9

Impactul imaginii: 10

Stil: 9


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău