VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
10 motive pentru care trebuie să iubiţi „VIP magazin”
Aprilie 2007, Nr. 36

10 motive pentru care trebuie să iubiţi „VIP magazin”

Comentează   |   Cuprins

1. „VIP magazin” e singura publicaţie din Moldova care a realizat (pe viu!) un interviu cu şeful altui stat

În premieră absolută pentru piaţa de profil din R. Moldova, „VIP magazin” a publicat un interviu în exclusivitate cu şeful unui alt stat – preşedintele României, Traian Băsescu. Noi am fost înaintea colegilor din presa scrisă de peste Prut în realizarea interviului cu proaspătul ales preşedinte al României, precum ne-a şi declarat consilierul prezidenţial şi purtătorul său de cuvânt, Adriana Săftoiu. Chiar dacă nici n-a apucat să fie luat la ţintă de presa din România, Traian Băsescu a acceptat tirul nostru de întrebări, de la „A la Z”, inclusiv despre ce ne doare pe noi cel mai mult – relaţiile dintre Republica Moldova şi România. Să citiţi bine!

2. „VIP magazin” împacă preşedinţii

Noi am îngropat „securea războiului” între doi foşti rivali politici. Spre surprinderea totală a publicului cititor de la noi, revista noastră a reunit pe aceeaşi copertă primii doi preşedinţi ai ţării şi, totodată, foşti adversari politici  înverşunaţi: Mircea Snegur şi Petru Lucinschi. Nu ştim dacă vreo altă publicaţie din lume a reuşit să aducă pe copertă doi ex-preşedinţi ai aceleiaşi ţări. Importanţa evenimentului se explică mai ales în contextul relaţiilor tensionate, la un moment dat, între cei doi „dom’ preşedinte”. Lăsând la o parte supărările din perioadele politice fierbinţi, cei doi şi-au reamintit, cu ajutorul revistei noastre, că nu sunt decât doi vecini pe care îi leagă o relaţie pur omenească. După apariţia comună pe coperta noastră, Mircea Snegur şi Petru Lucinschi şi-au revăzut fundamental relaţiile, astfel încât o discuţie amicală la o partidă de biliard a devenit o realitate firească.

3. „VIP magazin” organizează evenimente deosebite

VIP-urile şi-au licitat cele mai dragi lucruri în scopuri caritabile.
Pentru prima dată în Moldova, „VIP magazin” a organizat o acţiune de răsunet în mediile politic şi de afaceri. Astfel, în cadrul festivităţii jubiliare prilejuite de împlinirea unui un an de către revista noastră, am organizat o licitaţie în scopuri caritabile, fiind puse „la bătaie” obiectele dragi ale protagoniştilor vieţii publice de la Chişinău. Noutatea a fost apreciată de participanţii la eveniment, care s-au arătat entuziasmaţi de natura acţiunii. Din cele 27 de obiecte scoase la licitaţie, cea mai mare sumă (3 mii USD) a fost oferită pentru ceasul primului preşedinte, Mircea Snegur, câştigat de Gabriel Stati într-o „confruntare strânsă” cu Alex Kalenyuk. Fondurile colectate au fost donate ulterior Secţiei hematologie pediatrică a Institutului Oncologic.

4. Delectăm cititorii cu cele mai plăcute surprize

DVD cu Ileana Lazariuc!
Colectivul redacţiei s-a străduit, în măsura posibilităţilor, să-şi uimească cititorii cu produse originale care depăşesc standardele pieţei de profil din republică. Astfel, numărul din septembrie 2006 a avut drept cap de afiş coperta cu vedeta Ileana Lazariuc, protagonista rubricii „Dezgolite frumos”. În afară de pozele incendiare pe care le-au găsit în interiorul revistei, cititorii noştri au intrat în posesia unui DVD ataşat, conţinând filmul despre realizarea şedinţei foto „Dezgolite frumos” cu Ileana Lazariuc.

5. „VIP magazin” editează publicaţii de excepţie

Noi am editat, începând cu 2005, publicaţia „50 cei mai influenţi moldoveni”, precum şi ediţia specială „99 de femei ale Moldovei”, în care se regăsesc cei care sunt cap de afiş al vieţii publice de la noi. Cele două ediţii ale topului „50 cei mai influenţi moldoveni” pot fi considerate adevărate barometre ale societăţii moldoveneşti. Cartea de vizită a Moldovei, „50 cei mai influenţi moldoveni” se află în birourile personalităţilor notorii, inclusiv ale ambasadorilor străini la Chişinău. S-a întâmplat ca materialele despre unii partizani ai vieţii politice de la Chişinău să anticipeze soarta acestora, iar informaţiile din cele două ediţii au fost prezentate, de multe ori, ca puncte de reper în discursurile oamenilor politici din Moldova. Adevărate enciclopedii ale vieţii publice moldoveneşti, „50 cei mai influenţi moldoveni” şi „99 de femei ale Moldovei” reprezintă o găselniţă şi pentru tineretul studios în efortul acestuia de a desluşi istoria recentă a ţării noastre.

6. Despre noi se vorbeşte în Parlament

Ecoul realizărilor noastre a ajuns în Legislativ. În şedinţa în plen din 10 februarie 2006 a Parlamentului Republicii Moldova, publicaţia „50 cei mai influenţi moldoveni, 2005” a servit drept subiect de discuţie a unei interpelări parlamentare adresate ministrului de Finanţe de atunci, Mihai Pop, semnate de către deputatul PPCD, Gheorghe Susarenco.

7. Suntem citaţi de mediile din ţară şi de peste hotare

Profilurile şi interviurile publicate în paginile „VIP magazin” au constituit, de multe ori, surse pentru alte publicaţii din republică şi de peste hotarele ei. Mesajele şi gândurile protagoniştilor revistei noastre, cum ar fi Oleg Serebrian, Igor Boţan sau Constantin Tampiza, şi-au găsit locul în benzile agenţiilor de ştiri şi pe paginile publicaţiilor periodice de la Chişinău şi nu numai.

8. „VIP magazin” exclusiv

Inedit – Oleg Voronin pe coperta „VIP magazin”!
Omul de afaceri Oleg Voronin – fiul preşedintelui R. Moldova, Vladimir Voronin – a „spart tăcerea” anume în paginile revistei noastre. Ediţia din martie 2007 cuprinde un amplu interviu cu un personaj care a avut mereu grijă ca viaţa sa să nu fie obiect al vieţii publice, dar care este, totuşi, „subiectul preferat” al consumatorilor de zvonuri. Aici este dezvăluit misterul în jurul persoanei sale, cercului său de prieteni, fiind prezentate şi pasiunile sale „lumeşti”.

9. Noi lansăm vedete

În cei trei ani de activitate, revista „VIP magazin” a avut grijă să aducă la cunoştinţa cititorilor modul de viaţă şi de activitate al vedetelor din toate domeniile vieţii publice şi, concomitent, s-a arătat preocupată de soarta celor care abia au păşit spre culmile celebrităţii. Astfel, cei care făceau primii paşi, timizi, inclusiv pe paginile revistei noastre, acum adună săli arhipline şi stârnesc admiraţia publicului. Doar exemplul lui Pavel Stratan şi al Cleopatrei cât face! „VIP magazin” a ieşit în calea acestei familii celebre de două ori – când a realizat primul profil al lui Pavel, ceea ce nu făcuse încă nici o revistă de la noi, tocmai înainte de primele sale concerte în România, dar şi când a anticipat cariera micuţei Cleo cu o frumuseţe de copertă în care fetiţa a apărut împreună cu „partenerul” său, tati. Imaginile marii mici vedete realizate de noi au fost preluate de publicaţiile din România. Nu am stat deoparte nici de Rodica Novac (Ianna de la ASIA), imaginea ei din „VIP magazin” fiind preluată şi ea de revistele din România.

10. Noi unim destine

Prin voia sorţii, unii dintre cei care s-au numărat printre membrii familiei „VIP magazin” au avut parte de mai mult decât o imagine publică. Deoarece revista noastră a fost un fel de ofiţer de stare civilă pentru cei care s-au văzut întâia oară în… paginile publicaţiei noastre. Exemplul Tatianei Iftodii este doar unul dintre ele. La numai câteva zile după apariţia sa pe coperta „VIP magazin”, managerul general de atunci al hotelului „Nobil” a fost cerută în căsătorie de Andrei Munteanu, fiul celebrului tenor Mihai Munteanu. Andrei recunoaşte că „a încremenit în faţa ecranului” urmărind publicitatea revistei noastre la TV cu Tatiana Iftodii pe copertă. S-a gândit că trebuie să facă cunoştinţă cu ea…A făcut rost de o revistă. Din  nou i-a văzut ochii… Ce a urmat? O căsnicie fericită în „state”. Exact ca în filme!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău