VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Xenia Deli: dragostea este sentimentul fără de care nu am învăţat să trăiesc
Martie 2014, Nr. 118

Xenia Deli: dragostea este sentimentul fără de care nu am învăţat să trăiesc

Comentează   |   Cuprins

Viaţa ei s-a schimbat la 21 de ani, când, în timpul unei vizite peste ocean, a fost remarcată de un fotograf. În patru ani de carieră de fotomodel la Los Angeles, moldoveanca Xenia Deli a reuşit mai mult decât orice fată venită din estul Europei – s-a filmat într-un serial care a şi fost difuzat toamna trecută pe canalul Fox.

Şi-a etalat formele perfecte şi zâmbetul în videoclipuri incendiare şi a defilat pentru celebrul brand de lenjerie intimă Victoria's Secret. Îşi iubeşte corpul şi faţa şi pentru ea este o artă să se dezgolească în faţa camerelor de luat vederi. Dar, în ciuda celebrităţii din care savurează în fiecare zi, zice că ar putea renunţa la luminile Hollywoodului pentru bărbatul care i-ar putea oferi inima şi umărul lui. Şi ar putea locui din nou în Moldova… Nu am reuşit să vorbim live. Dar mi-a răspuns la toate întrebările în pauzele unei şedinţe foto pe care o făcea în Suedia.

>> Xenia, care este povestea ta?
M-am născut şi am crescut în sudul Moldovei, în orăşelul Basarabeasca. De mine a avut grijă draga şi scumpa mea bunică. Datorită ei am devenit cea care sunt astăzi, cea pe care o cunoaşteţi. Spre marele meu regret, sunt singurul copil în familie, întotdeauna mi-am dorit să am un frate sau o surioară, sau poate pe amândoi odată… dar nu a fost să fie. Nu vreau să mă laud, dar la şcoală am fost o elevă foarte bună. La fel şi la Facultatea de Limbi Străine pe care am făcut-o la Chişinău.>> Xenia Deli este numele tău adevărat?
Da, în certificatul de naştere sunt Xenia Deli şi mie îmi place numele meu. Scurt şi clar!

>> Cum ai ajuns să faci modeling?
Aveam 21 de ani când am ajuns în acest domeniu. Eram în Statele Unite când mi-a venit oferta de la o agenţie de modele. Şi totul s-a învălmăşit în jurul meu, lucrurile au luat o asemenea amploare, că nici nu am reuşit să realizez cum am devenit un model de succes în condiţiile unei concurenţe atât de agresive…>> Când ai simţit în premieră gustul celebrităţii?
Cuvântul „celebritate” l-aş înlocui cu „succes”. Sau cu „cea care a reuşit mai multe decât altele”. Deci, răspunzând la întrebarea pe care am parafrazat-o, cred că m-am simţit de succes atunci când apropiaţii şi familia mea au început să se mândrească cu mine. Or, părerea lor a fost şi rămâne pentru mine una relevantă. Gustul succesului, şi dulce, şi amar, poate fi ameţitor şi periculos dacă nu ştii să îl controlezi.>> Cum e când te priveşti dintr-o parte? Ce îţi place şi ce nu îţi place la tine?
Fiecare dintre noi are în el ceva bun şi ceva mai puţin bun. Sigur că am şi eu neajunsuri. Printre acestea ar fi că sunt uneori nerăbdătoare şi impulsivă. Alteori sunt tăioasă în raport cu unii oameni, mai ales apropiaţi. Partea mea bună este generozitatea, fidelitatea, sunt autocritică, lucru pe care îl consider foarte important atunci când trebuie să analizez o anumită faptă sau decizie, şi consecvenţa. Ştiu exact unde trebuie să ajung atunci pornesc la un drum.>> Dacă ai putea să schimbi o anumită parte a corpului tău, care ar fi aceasta?
Probabil, înălţimea. Îmi mai trebuie câţiva centimetri ca să ajung mai rapid la înălţimile de carieră spre care aspir.

>> Dacă ţi s-ar permite să schimbi un singur lucru pe lume, care ar fi acesta?
Violenţa asupra animalelor. Oamenii sunt plini de cruzime faţă de fiinţele care nu se pot apăra, care nu pot spune că sunt vii, că au dreptul la o viaţă în care nu e loc pentru durere şi cruzime din partea oamenilor.

>> Ce este pentru tine dragostea şi cum eşti atunci când eşti îndrăgostită?
Dragostea este, pentru mine, sentimentul fără de care nu pot, dar nici nu am învăţat să trăiesc. Iubirea mă hrăneşte, mă încălzeşte, mă răsfaţă cu emoţii şi eu simt că Trăiesc.>> Ţi se întâmplă des? Să iubeşti?
Nu, nu mă îndrăgostesc prea des. Acest sentiment este, pentru mine, ceva prea serios ca să se producă cu o frecvenţă periculoasă. Abordez dragostea cu multă responsabilitate şi aştept acelaşi lucru de la alesul meu.

>> Care sunt lucrurile din viaţa asta pe care le faci altfel decât ceilalţi?
Mi-e greu să răspund la această întrebare, aşa cum consider că fiecare dintre noi este original în felul său.

>> Ce evenimente din trecutul tău te-au făcut să te simţi vie, adevărată?
Eu simt că trăiesc în fiecare zi, pentru că încerc să preţuiesc fiecare clipă a vieţii mele, bucuria şi tristeţea, zborul şi căderea, totul este o experienţă.

>> Când ţi-ai ascultat ultima dată respiraţia, bătăile inimii?
Chiar şi acum simt cum îmi bate inima… În inima mea trăieşte dragostea şi ea este reciprocă.

(Text: Rodica Ciorănică. Foto: arhiva personală)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

interesant articol, mi-a placut raspunsul ei la intrebarea Dacă ţi s-ar permite să schimbi un singur lucru pe lume, care ar fi acesta? , apreciez raspunsul ei!
Nata   -  
09 Iulie 2014, 18:01
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău