VIP Magazin
22 Octombrie 2018
Print
Print
Print
Print
Vlada  Bernevec. Frumoasa care aduce vremea bună
Mai 2016, Nr. 139

Vlada Bernevec. Frumoasa care aduce vremea bună

Comentează   |   Cuprins

Pentru ea, televiziunea este o rampă de lansare, locul unde a învăţat unele lucruri, de care chiar este mândră. Or, ea speră să urce cât mai sus posibil şi noi îi dorim succes. În viaţă, are parte de toate câte puţin, dar se simte destul de împlinită pe orice plan. Folosind termenii pe care ea îi trimite frecvent „pe sticlă”, e soare, uneori, cer variabil, umiditate relativă şi vânt cu intensitate medie. Adică, e bine.

Vlada nu este Andra, aşa că ea nu minte „ca la meteo”. Mai bine zis, la meteo, pentru că ea ne spune la Canal 3 anume cum stau lucurile sub aspect meteorologic: cum stăm cu temperaturile, umiditatea, vântul şi precipitaţiile. Un început bun de carieră în TV pentru tânăra cu un exterior de invidiat, care nu poate fi trecut cu vederea, dar şi cu un interior de studiat, pentru că este destul front de lucru pentru cercetători.

Fata care a început cariera de fotomodel încă de pe băncile liceului, care a cunoscut ce înseamnă să fii Miss, care face jurnalism şi la teorie, la facultate, dar şi în practică, la TV, a mai bifat o reuşită ieşind învingătoare în proiectul marca „VIP magazin” Top 100 cele mai sexy femei din Moldova 2016. Este cea mai sexy femeie din ţară, în versiunea revistei noastre, motiv bun de a mai sta de vorbă, de a afla şi de a transmite cititorilor partea sa mai puţin vizibilă, pe care o cunoşti doar din discuţii. Ce ştie şi ce crede, ce şi cum vede. Despre ea şi despre altceva…

Titlul de cea mai sexy… Ce-ţi oferă şi la ce te obligă el?

Nu mă obligă la nimic. Sunt destul de atentă atât la aspectul meu fizic, cât şi la purtarea mea în societate, deci nu cred că s-ar ivi ceva ce am neglijat în trecut. Cât despre ceea ce-mi oferă, sunt copleşită de complimente şi aprecieri din partea celorlalţi. Deci, mă simt flatată.

Peste ceva timp, tot în TV te vezi?

Viaţa e imprevizibilă. Nu vreau să mă gândesc ce va fi mâine. Eu voi fi mereu acolo unde mă simt fericită. Atât timp cât îmi va plăcea, voi continua să rămân acolo. În momentul în care voi simţi că vreau altceva, voi căuta… Chiar dacă asta ar însemna să renunţ la ceea ce am făcut până acum, nu mă sperie ideea. Eu sunt deschisă spre noi provocări. Acesta şi este farmecul vieţii. 3528680.jpg

Ce este pentru tine o competiţie?

Niciodată nu mă aflu într-o competiţie cu nimeni. Eu consider că singura persoană cu care ar trebui să concurezi ești chiar tu, cea care ai fost ieri. Trebuie să te depăşeşti pe tine, nu pe alţii, pentru că tu eşti singurul tău competitor.

Ce carte sau film te-a inspirat sau continuă să te inspire la lucruri măreţe și îţi servește ca model de viaţă?

O carte pe care am citit-o recent şi care m-a facut să mă simt în pielea personajului este „Mănâncă, roagă-te, iubeşte” de Elizabeth Gilbert. Mi-a adus un plus de încredere în mine însămi şi în viitor, motivându-mă să trăiesc mai bine şi să mă bucur și mai tare de ceea ce sunt şi am, să-mi ascult mai bine intuiţia. Unul din filmele care m-a impresionat este „The Pursuit of Happiness”, bazat pe o poveste reală, iar mesajul pe care îl transmite este să nu renunţi niciodată, chiar dacă uneori totul pare pierdut.

Ce este pentru tine vorba lumii? Te blochează sau te inspiră? La ce anume?

Vorba lumii nu mă influenţează în niciun mod, nu ascult critici neîntemeiate, iar cei care cred că mă intimidează cu asta se înşală. Eu sunt pentru mine cel mai mare critic şi ştiu ce vreau de la viaţă, iar atât timp cât nu am nimic pe conştiinţă, vorbele persoanelor care nu-mi sunt apropiate nu mă afectează. Totuși, uneori, sunt oameni care îmi dau anumite sfaturi şi chiar ţin cont de unele remarci.

Ai aflat gustul succesului?

Toată lumea zice că succesul are gust dulce. Eu încă nu i-am aflat savoarea. Pentru mine, succesul va veni atunci când îmi voi trăi viaţa așa cum vreau eu, după principiile mele. Cu cât mai înalte sunt standardele la care te raportezi, cu atât mai multe obţii în viaţă.

Oricum, atât cât l-ai cunoscut, succesul tău se datorează mai mult talentului, muncii, dorinţei sau exteriorului?

Nu-mi place să îmi fac o autocaracterizare… Dar cred că, atât timp cât am reuşit să fac ceva în viaţă până la 20 de ani, am câte ceva din fiecare. Totuşi, una din devizele după care mă conduc în viaţă spune că mereu trebuie să evoluezi atât moral, cât şi fizic, să ţinteşti cât mai sus, fiindcă gândurile se materializează.

Unde ai vrea să trăieşti?

În oraşele mari, fiindcă sunt un om căruia nu-i place monotonia. Îmi doresc să descopăr noi locuri şi mă plictisesc repede într-un singur loc.

Ce-ţi place cel mai mult?

Îmi place la nebunie să fiu o vampă strălucitoare, dar, în același timp, prefer și naturaleţea. Pe mine mă avantajează ambele ipostaze, dar cred că e necesar să ai câte un strop din fiecare pentru a fi într-adevăr feminină și atrăgătoare. Şi, da, îmi place să călătoresc, este o activitate care îmi aduce o satisfacţie enormă. Aceasta m-a ajutat să cunosc trei limbi străine. Astfel, îmbin utilul cu plăcutul.

Ce te face fericită?

Multe lucruri, deși consider că fericirea nu constă în anumite lucruri, ea este în noi, nu în jurul nostru. Dacă e să mă gândesc la tot ceea ce Dumnezeu mi-a dat și la oamenii dragi din viaţa mea, mă consider cel mai fericit om din lume, iar asta îmi dă putere zi de zi. Eu chiar mă consider o persoană norocoasă și sunt sigură că dacă voi munci și voi avea încredere în forţele proprii, voi atinge cele mai nebănuite și măreţe visuri. 3533416.jpg

Text: Marcel Toma

Foto: Slava Sîrbu

Concept & Style: Olia Stepanenco

MUAH: Ekaterina Ketrushka

Outfits: Twin-Set by Simona Barbieri, Furla, Tous, Nikita Rinadi

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+10°