VIP Magazin
26 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Victoria  Ianco. Viaţa la turaţii maxime
Iulie 2006, Nr. 27-28

Victoria Ianco. Viaţa la turaţii maxime

Comentează   |   Cuprins

Despre astfel de oameni se spune că sunt o comoară pentru presă. Tot timpul este bine dispusă. Are ocupaţii multiple şi le acordă atenţie în egală măsură. Are despre ce povesti tocmai datorită diversităţii de activităţi în care este antrenată: este femeie de afaceri, face intensiv sport, îi place foarte mult muzica. Ce mai! Îşi trăieşte viaţa la turaţii maxime.  

Omul

Victoria Ianco s-a născut la 16 iulie 1968 (zodia Racului), la  Căbăeşti, Călăraşi, într-o familie de muncitori, care au crescut nouă copii. Este năzbâtioasă de  fire şi, mai în glumă, mai în serios, susţine că aceasta se datorează anume faptului că este născută, potrivit calendarului chinezesc, în anul Maimuţei. De mică, nu  avea timp pentru păpuşi – bătea toţi băieţii de vârsta sa. Anii au trecut, iar „calităţile” micei bătăuşe nu au dispărut – face arte marţiale şi este singura femeie bodyguard cu studii de profil din Moldova.


Nu fumează, nu consumă alcool, iar de şase ani este vegetariană. Firea-i activă şi sinceră îi prinde bine în afaceri – oamenii ştiu să-i aprecieze calităţile şi buna dispoziţie pe care o are tot timpul. Totuşi, nu reuşeşte mereu să evite  supraoboseala însă scapă repede de ea şofând, ascultând muzică sau mergând la tir. Adoră să gătească şi o face în timpul puţin pe care îl are. Se consideră împlinită în viaţa personală si afirmă că cea mai mare realizare a sa este ea însăşi, asta pentru că a avut de înfruntat foarte multe greutăţi. Victoria spune că în viaţă sunt coborâşuri şi urcuşuri, însă Bunul Dumnezeu are grijă de toţi.

Fiind foarte evlavioasă şi mărinimoasă, a sponsorizat reparaţia mai multor mănăstiri şi biserici din republică.    

Afacerile

A visat mereu să aibă o afacere proprie în domeniul turismului. Primele studii au fost într-o sferă foarte apropiată. S-a reprofilat pe parcurs şi, pentru că este femeia căreia nu-i este frică să le încerce pe toate, a lucrat director comercial  la firma „Dialog Moldova”, apoi a făcut Facultatea de Drept, iar recent a absolvit Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale. În paralel s-a specializat în turism. În septembrie 1998, a fondat agenţia  de turism „SIMEXIM-TUR S.R.L”. Intenţionează să construiască un hotel de patru stele, astfel atrăgând investiţii în Moldova. Insistă  mult  pe turismul intern – domeniu neexplorat la noi până acum câţiva ani, dar care, beneficiind de o politică investiţională corectă, poate deveni unul destul de profitabil. Turismul  nu  este  singura activitate a sa – pasiunea pentru  arte marţiale şi tir au îndrumat-o spre meseria  de bodyguard. Face parte din Asociaţia bodyguarzilor „Intergard”, cea care  oferă servicii de protecţie „VIP”. Este de părere că pentru  a  reuşi în afaceri, o femeie trebuie să fie puternică, punctuală, corectă, deşteaptă, permanent să fie la nivel, să nu cedeze greutăţilor şi să nu rămânâ în urma bărbaţilor.

Muzica

Cântă de mică. Este mândră de faptul că a reuşit să-i îndeplinească dorinţa mamei sale regretate, cea care visa să-şi vadă fiica cântând pe scenă. În anul 2004, a înfiinţat formaţia muzicală  „V.I.S”,  al cărei conducător şi solistă este. Planurile sale vizavi de acest proiect sunt grandioase: în  luna  iulie curent este aşteptată lansarea primului CD. În plus, îşi doreşte un studio de înregistrări.

Sport

Nu poate exista fără muzică şi sport. Tirul şi artele marţiale (karate Gudzuru) sunt vectorii vieţii sale. Victoria Ianco a avut câteva oferte destul de interesante de a activa în calitate de gardă de corp. De fapt, a acceptat să facă acest lucru doar în cazuri rarisime. De exemplu, când a fost bodyguard-ul personal al secretarului general al Organizaţiei Mondiale a Turismului, Francesco Frangiale, în 2003, în timpul vizitei sale în ţara noastră. În ultimii trei ani participă permanent, împreună cu echipa „Intergard”, la concursul internaţional „Bodyguard” desfăşurat la Yalta, Ucraina. În 2005, a câştigat locul I la proba de depistare şi dezamorsare a dispozitivelor explozive, fiind înalt apreciată de organizatorii concursului.  

Fotografii: Dumitru Doru
Locaţie: Restaurant “Na-Na“


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

foatre frumoaa femee
bv   -  
28 Octombrie 2012, 21:37
Sus ↑
frumos
frumos   -  
24 Noiembrie 2012, 22:49
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău