VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Viaţa lor în epoca noastră. Natalia Gordienco
Aprilie 2007, Nr. 36

Viaţa lor în epoca noastră. Natalia Gordienco

Comentează   |   Cuprins

interpretă, 19 ani

>> Viaţa mea s-a schimbat cardinal. În ultimii ani, am trăit la maximă intensitate un şir de evenimente: acestea, aidoma unei avalanşe, s-au succedat cu o viteză uluitoare. Mai întâi am trecut preselecţia pentru „Slaveanski bazar”, apoi am participat la „Eurovision” şi cred că cel mai important a fost faptul că am susţinut examenele de bac, ca pe urmă să iau admiterea la Academia de Arte.

>> „Dezgolite frumos” a stârnit reacţii dintre cele mai furtunoase şi mai neaşteptate. La început, au fost o anumită rezervă, ba chiar o temere, pentru că publicul încă nu este pregătit pentru asemenea „informaţii” vizuale. Dar au fost şi dintre acei care s-au bucurat şi m-au lăudat pentru curaj. Părinţii mei au fost extrem de şocaţi: când au deschis revista, au scos un „uaau!” foarte straniu – pentru ei a fost absolut neobişnuit, nu s-au aşteptat deloc la aşa ceva. După ce emoţiile s-au mai „aşezat”, au rămas impresiile frumoase.

>> Bunica şi bunicul au fost cei care m-am crescut, pentru că părinţii erau tot timpul ocupaţi cu serviciul. Mi-a fost greu ca oricărui adolescent, dar asta m-a ajutat să mă maturizez. Sunt o persoană foarte sensibilă, emotivă, dar pot să spun că în ultimul an
m-am schimbat foarte mult – am devenit mai puternică, mai rezistentă. Odinioară, unele momente puteau să mă facă să plâng, acum însă mă uit altfel la lucruri, cu ochiul unui om matur şi calm.

>> În viaţa personală au fost şi bucurii, şi lacrimi. Am alături acel om drag, care cred că este cel mai bun de pe lume, un om cu literă mare, pe care îl iubesc foarte mult.

>> Festivalurile sunt extrem de necesare pentru un interpret. Astfel, acumulezi experienţă de ţinută scenică, de comunicare cu publicul, ai ocazia să cunoşti interpreţi, impresari, adică lumea bună a muzicii. Ţin foarte mult la trofeul Festivalului „Steaua Chişinăului”, la premiile I de la Festivalul „Două inimi gemene” şi de la cel din Ialta. Îmi doresc foarte mult să particip anul acesta la Concursul „Novaia volna” desfăşurat la Jurmala – e visul meu cel mare. Dacă totul va fi bine, voi începe pregătirile pentru această competiţie.

>> Cel mai important lucru
în viaţă e ca oamenii să se iubească şi să se preţuiască reciproc.

>> „Millenium”
mi-a dat încredere în forţele proprii. E ceva nemaipomenit să cânţi cu „Millenium” şi să fii oaspete de onoare la „Cerbul de Aur”. Ţin mult la Vlad Gorgos şi la foştii mei colegi de trupă. Dar a trebuit să decid – cariera sau studiile. Era imposibil să mai rezist zilnic celor 12 ore de repetiţii şi să mă duc şi la şcoală. Acum sunt studentă la Facultatea de canto a Academiei de Arte.

>> Detest nedreptatea, zgârcenia, ura şi invidia. Nu ştiu de ce, dar nu pot lega prietenii cu fetele. Sunt mai degrabă prietenă cu bunică mea: cu ea discut, îmi aleg hainele şi se mai întâmplă să bârfim. Şi chiar dacă o mai enervez uneori, ştiu că-i trece repede.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

super viata!
isabel   -  
19 Februarie 2013, 14:44
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău