VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Viaţa lor în epoca noastră. Angela Gonţa
Aprilie 2007, Nr. 36

Viaţa lor în epoca noastră. Angela Gonţa

Comentează   |   Cuprins

jurnalistă şi prezentatoare de ştiri, PRO TV Chişinău, 28 de ani

>> Întâmplările fericite din viaţa mea au fost... mai multe. Una dintre ele a fost Radio d’Or, unde am obţinut prima slujbă importantă. Aveam 17 ani când am fost angajată. Nu ştiam să fac prea multe la acea vreme. Totuşi, mi s-a dat o şansă, iar peste câţiva ani întâmplarea a făcut ca „produsul meu” să fie ascultat de actualul şef. A urmat o altă întâmplare fericită – PRO TV, întâmplare care durează şi astăzi.

>> Poţi să faci meserie cu de-a sila dacă nu ai o altă soluţie. Sau dacă eşti plătit suficient de bine ca să poţi spune că într-o zi voi face ceea ce-mi place cu adevărat. Soluţia ideală ar fi să faci cu plăcere ceea ce faci, iar munca ta să fie apreciată. Sunt sigură că ar avea de câştigat ambii – şi patronul, şi angajatul.

>> E neplăcut când eşti bolnav, când vrei să iubeşti şi nu ai pe cine, când vrei să-ţi descarci sufletul şi nu ai cui. E neplăcut şi trist când îţi pierzi prietenii sau când dezamăgeşti pe cineva drag.

>> Astăzi, nu avem eroi atât de mulţi câţi ne-am dori, dar sămânţa lor nu a pierit. Profesorii de limba română din Transnistria, de exemplu.

>> M-am plictisit de ştirile fără personaje. Se întâmplă atât de multe chestii care ne afectează pe toţi, dar despre care oamenii refuză să vorbească în faţa camerei.

>> Ce ne-am face fără moldovenii plecaţi în Europa? Mai bine zis, fără banii pe care îi trimit cu regularitate acasă. Unii analişti economici spun că, fără ei, ne-ar fi foarte greu.

>> Spectacolul vieţii îl vedem în fiecare seară la ora opt, la PRO TV. Seară de seară, suntem martorii unor drame sau ai unor poveşti de succes. Râdem de gafele făcute de unii funcţionari sau plângem împreună cu eroii ştirilor noastre. În fiecare zi se întâmplă ceva: uneori nimic neobişnuit, alteori ceva ieşit din comun.

>> Televiziunea moldovenească trebuie să fie publică.

>> Nu oricine ştie să cheltuiască atât cât are sau – şi mai bine – să cheltuiască în aşa fel încât să-i mai rămână şi pentru mâine. Totodată, este atât de plăcut să faci cumpărături, încât uneori îţi pierzi minţile...

>> Ofertele altor posturi TV nu m-au surprins. Am spus „nu” fără să stau pe gânduri. După un timp, m-am convins că am luat decizia corectă, deşi am gândit cu inima. Piaţa audiovizualului de la noi nu are o ofertă generoasă şi nici nu este foarte sigură, de aceea orice ofertă trebuie analizată minuţios.

>> Respect dietele pentru că ţin la silueta şi la sănătatea mea. Încerc să mănânc cât mai sănătos, iar asta presupune cât mai puţine calorii. Pentru că nu mă dau în vânt după dulciuri şi-mi plac la nebunie legumele şi fructele, eforturile mele sunt minime.

>> Confortul îmi este oferit de cafeaua de dimineaţă, de o carte interesantă, de o întâlnire cu prietenii, de o plimbare cu maşina.

>> Căsătoria o văd ca pe cel mai sigur mod de a creşte copii fericiţi şi sănătoşi.
Asta în condiţiile în care cei doi, care şi-au unit destinele, se iubesc şi pot locui împreună în pace şi armonie. Mi-ar plăcea să cred că o căsătorie are şi un efect calmant deopotrivă pentru femei şi pentru bărbaţi. E important să ştii că ai la cine te întoarce după o zi de muncă.

>> A fi popular nu înseamnă neapărat a fi şi admirat. Aşa că popularitatea nu aduce întotdeauna doar beneficii.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău