VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Natalia Barbu şi Arcadie Zaporojanu. Firi sportive şi cosmopolite
Septembrie 2004, Nr. 05

Natalia Barbu şi Arcadie Zaporojanu. Firi sportive şi cosmopolite

Comentează   |   Cuprins

Şedinţa foto cu îndrăgita noastră interpretă Natalia Barbu şi impresarul de fotbal Arcadie Zaporojanu a fost una relaxantă şi degajată, deşi cei doi nu se cunoşteau (scorul ar fi de "unu la zero" în favoarea lui Arcadie, care o "cunoaşte" pe Natalia în calitatea lui de meloman). Ambii - rafinaţi şi nespus de eleganţi (atât de armonios s-au potrivit dungile costumelor lor!). Natalia, obişnuită cu blitz-urile, aproape că a topit cu zâmbetul său larg aparatul de fotografiat. Sunt nişte firi sportive, cosmopolite, care se simt bine oriunde: la Chişinău, la Bucureşti, la Tohatin sau la Paris. Cum sunt şi cum le merge în viaţă şi în meseria pe care o practică cu dragoste aflaţi în paginile următoare.

Natalia Barbu
despre Arcadie Zaporojanu


Abia l-am cunoscut pe Arcadie şi pot să spun că este o persoană deosebit de inteligentă şi dotată cu simţul umorului. Am remarcat şi faptul că este foarte elegant, deosebit de atent la ce poartă şi cum poartă. Cred că fineţea i-a asigurat o parte a carierei lui strălucitoare. Precum şi inteligenţa, graţie căreia am găsit imediat limbaj comun.

Arcadie Zaporojanu
despre Natalia Barbu


Este o prezenţă superbă, l-am admirat întotdeauna creaţia şi, ori de câte ori am posibilitatea, îi ascult piesele. Ca „parteneră" de copertă, mi-a plăcut spontaneitatea, naturaleţea şi sociabilitatea ei. E feminină şi spirituală. Altfel, de fapt, nici nu poate fi o artistă. Natalia este o cântăreaţă talentată, care ne reprezintă ţara cu succes şi care merită toată admiraţia celor de acasă.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău