VIP Magazin
20 Noiembrie 2019
Print
Print
Print
Print
Portret de familie: Aura, Veaceslav, Lori şi Beti (III)
 Descarcă
Noiembrie 2011, Nr. 91

Portret de familie: Aura, Veaceslav, Lori şi Beti (III)

Comentează   |   Cuprins

Portrete paralele: Aura şi Veaceslav

Acasă la Lori, Beti şi părinţii lor

Veaceslav: Nu-mi place să dau interviuri. E o atitudine strict profesională. E de ajuns că vorbeşte Aura. De obicei, ea vorbeşte pentru toată familia şi eu nu mai am nimic de completat. De fapt, în toate emisiunile făcute despre familia noastră, eu apăream doar în episoade, Aura şi fetele fiind distribuite, normal, în rolurile principale. Singura excepţie am făcut-o când am apărut la „VIP Confidenţe” şi acum, pe coperta voastră.

Aura: Mie îmi place să dau interviuri. Îmi place să vorbesc mult. Asta ştiţi deja. Îmi place să fiu ascultată. Cel mai periculos este să mergem cu fetele la interviuri TV în direct. Am păţit-o de câteva ori. Într-o emisiune de ziua copiilor, Lori a spus cu tristeţe că nu crede că în acea zi vor primi cadouri de la noi, fiindcă avem de achitat lumina.

Veaceslav:Vă daţi seama câţi prieteni m-au sunat după asta propunându-mi bani pentru utilităţi şi jucării pentru copii.

Aura: Subtextul poveştii era de fapt unul simplu – bunica Maria, care stă cu noi, le spune mereu fetelor să nu uite să stingă lumina în baie, pentru că mama şi tata vor avea de plătit lumina.

Veaceslav: Altă dată fetele au spus că eu nu prea am timp să le duc sau să le aduc de la şcoală. În schimb, o duc mereu pe Aura la concerte şi o aştept în maşină, că la concert mă plictisesc.

Aura: La emisiunea ta de acum jumătate de an, fetele au mai făcut declaraţii tari. Beti a zis că-i place de Lupu, iar Lori  – de Filat. Prietenii ne-au zis atunci că ne-am asigurat bine.

Veaceslav:Zilele trecute am împlinit zece ani de când suntem o familie. Suntem cununaţi doar la biserică.

Aura: Fetele ne întreabă mereu de ce nu avem poze de la nuntă. În acte suntem oameni liberi. Am lăsat aşa lucrurile şi acum e târziu să mai facem nuntă. Dar mai ştii?

Veaceslav: Pur şi simplu, Aura nu vrea să împartă averea cu mine. (râde)

Aura: Nu este adevărat. Veaceslav se teme că rămâne fără averea despre care vorbesc bârfitorii pe internet... Sigur că glumesc... Adevărul e că lumea în care trăim poate fi o lume mai bună. Parcă ne învăţăm copiii de bine, parcă avem nişte valori, dar lumea e tot mai rea şi mai falsă. Atunci când merg pe străzile noastre, îmi lipsesc feţele zâmbitoare.

Veaceslav: Eu văd altfel lumea asta. O apreciez mai ales când revin de peste hotare. Acolo oamenii sunt mult mai neadevăraţi. Sau poate că eu judec în raport cu cercul meu de prieteni, unde chiar nu este loc de nesinceritate.

Aura: S-ar părea că la începuturi, când abia cunoşteam scena, era mai greu. Acum, când parcă ar trebui să mă bucur de faptul că am ajuns undeva, că am un repertoriu, că mă cunoaşte lumea, de fapt mi-e mult mai greu. Acum, dacă dai un interviu la un post de televiziune, unii reporteri aleg special cea mai proastă frază pe care ai spus-o.

Te pun în cea mai scandaloasă lumină posibilă. Eu nu cred că asta se numeşte profesionalism. E pseudojurnalism, axat pe bârfe şi scandaluri. Pe de altă parte, cred că şi noi, ca şi consumatori de televiziune, suntem de vină. În loc să ne uităm la emisiuni normale, de divertisment, educaţie sau sănătate, butonăm mereu în căutarea show-urilor politice. Aşteptăm ca politicienii să urle unii la alţii, iar dacă vorbesc civilizat, ne plictisim şi schimbăm canalul.

Veaceslav: Cel mai mult îmi place că eu şi Aura ne intersectăm foarte puţin în ceea ce ţine de meseriile noastre şi, respectiv, ne încurcăm foarte puţin unul altuia. De asta mi se pare amuzant când unii spun că eu am mare noroc de Aura pentru că ea ar avea relaţii peste tot.

aura: Exact asta, doar că invers, mi se reproşează şi mie. Că graţie soţului meu, aş fi ajuns aici. Uneori chiar încerc să-mi imaginez cum Slavic nu face altceva toată ziua decât să mă promoveze pe mine şi eu pe el. Şi ... nu-mi iese, în ciuda imaginaţiei mele bogate, nu pot vedea scena asta.

Aura: Nu ne putem împăca cu moldovenismul. Cu invidia. Cu felul moldovenilor de a renunţa uşor, de a se împăca uşor cu tot ce nu ar trebui să li se pară normal. Permitem să fim umiliţi ca naţiune. Nu suntem respectaţi de alţii pentru că noi nu ne respectăm, şi ca indivizi, şi ca popor. Cineva nu ne învaţă limba pentru că nu e prestigios, nu e o limbă „la modă”.

Veaceslav: Pe Aura am cunoscut-o într-un restaurant. Mă invitase un prieten să luăm cina şi, ca să fiu mai motivat, mi-a zis că acolo va cânta Aura. Recunosc că acest nume mi se asocia cu o altă interpretă care nu era genul meu. Dar când am văzut-o, am înţeles că Aura e de fapt altă femeie şi m-am îndrăgostit de la prima vedere. Peste un an am decis să fim împreună.

Veaceslav: La 17 ani dragostea înseamnă hormoni, nebunie. Acum, când ai soţie şi copii, mi se asociază cu ceva tare cald şi confortabil.

Aura: Ca un pled moale (râde). De fapt, şi pentru mine e la fel. Doar că eu consider pasiunea obligatorie, indiferent de vârstă. Nu mă pot împăca cu ideea că pasiunea se transformă în prietenie şi respect. E o prostie. Cum să nu iubeşti omul cu care ai copii, cum să nu te furnice în stomac când îl aştepţi să vină din deplasările mai lungi?

Veaceslav: Întotdeauna mi-au plăcut femeile energice, care s-au realizat în viaţă, care au ocupaţie. Îmi place să mă mândresc cu femeia de alături. Nu m-a deranjat niciodată că pot fi pe locul doi, adică „soţul Aurei”.

Aura: Oamenii sunt fericiţi dacă sunt din acelaşi aluat. Când râd de aceleaşi lucruri şi gândesc la fel.

Veaceslav: La noi nu e ca în bancul cela – dacă soţia râde de gluma soţului înseamnă că în casă sunt oaspeţi... Suntem un cuplu normal. Pot să vă dezamăgesc – nu-i duc Aurei cafeaua în pat. Nu că aş fi un necioplit, dar eu ies din casă la 7.00. Aura încă doarme. Nu pot să-i servesc cafeaua cu de-a sila. Şi apoi, singurul stres al Auricăi vine de la trezitul de dimineaţă. Şi acum e dublu stresată, pentru că fetele noastre au mers anul ăsta în clasa întâi. Şi Aura chiar trebuie să se trezească dimineaţa.

Aura: Da, mă ridic din pat, trezesc fetele, le îmbrac, iar mămica le duce la liceu. Mă bag înapoi în pat şi o oră mă chinuiesc să adorm la loc.

veaceslav: Aurica a schimbat multe la mine. În comportament, gusturi, stil vestimentar, manie-re chiar. Odată chiar am întrebat-o de ce trăieşte cu mine dacă tot am atâtea neajunsuri? „Nu, tu ai şi calităţi”, mi-a zis. „ Poate, dar sunt foarte puţine dacă nu te opreşti să mă tot schimbi”. Sau poate că ea toată viaţa a visat să ajungă învăţătoare şi acum, că nu şi-a realizat visul, se răzbună pe mine? (Râde)

Aura: Familia este o muncă enormă. Altfel, cum am ajunge să îmbătrânim împreună?

Veaceslav: Trecând peste orgolii. Prin compromis. Prin încredere. Şi oricât de straniu ar părea, acasă eu sunt cel care cedează cel mai des. Aura este un om care adoră liberatea, e om de creaţie şi a fost foarte greu ca eu să mă împac cu asta şi să am încredere în ea. Acum, dacă intru într-un restaurant şi o văd cu un bărbat, mai degrabă se stresează ea decât eu. Am învăţat să-mi controlez gelozia. Sunt căsătorit cu o artistă! Şi eu sunt la fel de deschis cu ea. Dacă merg la o saună cu prietenii, n-o să o mint niciodată că sunt la sport sau într-o şedinţă de lungă durată. O să-i spun că azi vreau să mă relaxez şi că merg la baie cu băieţii. E normal. Şi atunci, nimeni dintre noi nu are surprize neplăcute.

Aura: Dacă e duminică înseamnă că neapărat mergem undeva în vizită sau vine cineva la noi. Avem o mulţime de prieteni cu care suntem pe aceeaşi lungime de undă. Nu prea ne grăbim să extindem cercul. Avem copii de aceeaşi vârstă şi, dacă Veaceslav ar avea un regim mai lejer, cred că am fi tot timpul prin călătorii cu prietenii.

Veaceslav: Facem 40 de ani ambii. Sunt mai mare decât Aurica cu o lună. Cineva dintre prietenele noastre a împlinit recent 40 de ani. Şi ne-a speriat pe toţi (râde). Noi nu ne temem de vârsta asta. Când ai copii atât de mici, nu te gândeşti că o să ajungi bunic prea curând.

Aura: Dacă risc să fac depresie din cauza vârstei, evadez undeva cu prietenele sau mă ascund în puloverul meu oranj. Încă nu am curajul să-mi injectez acid hialuronic. Mai aştept vreo doi ani până se inventează ceva mai puţin stresant. Dacă mă îngraş cu trei kilograme nu e grav. Lângă Veaceslav, voi fi mereu o degeţică.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

bravo. mi-a placut enorm interviul care le-ati acordt
nicolaescu tamara   -  
27 Decembrie 2011, 01:06
Sus ↑
Foarte frumos. In general e o placere sa citesti paginile vip-ului deoarece ne ridica dispozitia la maxim
Luminita   -  
13 Ianuarie 2012, 14:39
Sus ↑
Sunteti super tari! Aura, esti o dulce si in genere imi place modul tau de a te scoate in evidenta! Te admir mult!
P.S. Nimic personal. Sunt femeie si de orientare normala :-)
Iness   -  
13 Ianuarie 2012, 19:05
Sus ↑
(Nu ne putem împăca cu moldovenismul. Cu invidia. Cu felul moldovenilor de a renunţa uşor, de a se împăca uşor cu tot ce nu ar trebui să li se pară normal. Permitem să fim umiliţi ca naţiune. Nu suntem respectaţi de alţii pentru că noi nu ne respectăm, şi ca indivizi, şi ca popor. Cineva nu ne învaţă limba pentru că nu e prestigios, nu e o limbă „la modă”. ) Очень правильные слова! Я знаю с детства молдавский, но к сожалению в нашей стране это единственное , что у нас есть Лимба Ноастрэ! Поэтому почти все наши люди в Италии говорят, что они русские, потому что очень есть много вещей из-за которых им стыдно там сказать кто они !
Ирина   -  
20 Ianuarie 2012, 21:34
Sus ↑
bravo
maria   -  
21 Ianuarie 2012, 19:14
Sus ↑
Sunteti o familie minunata.
Trofim si Diana Velenciuc   -  
14 Februarie 2012, 23:07
Sus ↑
Я не знаю из- за каких вещей может быть стыдно сказать кто мы есть,но я всегда с гордостью говорю,что я молдованка! Приятно было читать интервью!
Аурика   -  
16 Octombrie 2012, 13:49
Sus ↑
frumos
mirela joba   -  
29 Decembrie 2012, 14:19
Sus ↑
foarte frumos
mirela joba   -  
29 Decembrie 2012, 14:20
Sus ↑
imi place foarte mult de tot ce tine de acest frumos cuplu mias dori sa am si eu macar jumate din ce au aceste doua domnite,mama spune ca ar fi bine sa aiba si un fratior,sinteti BRAVO
victoras si maria ungureanu   -  
29 Martie 2013, 17:50
Sus ↑
o adevarata placere sa citesti acest reportaj, e cald, aproape de suflet, si un model pentru tinerele familii din Moldova, cred ca Aura, a demonstrat ca poti fi mama, sotie, femeie de afacere, vedeta, si sa ramai om pe linga toate. Cum spun francezii: "Chapeau!!!"
tatiana   -  
25 Martie 2014, 01:56
Sus ↑
chir sunteti un cuplu normal, oameni intelegenti si rafinati.
tatiana   -  
16 Iunie 2014, 21:34
Sus ↑
sunteti o familie frumoasa.Imi place foarte mult de lory si bety.Ele sunt niste fete extraordinare
crina-maria. satul cotul morii.   -  
24 Decembrie 2014, 20:13
Sus ↑





* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+10°