VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Negru, blonda şi bruneta
Martie 2010, Nr. 71

Negru, blonda şi bruneta

Comentează   |   Cuprins

O zi plină de impresii. Sîntem după primul concert al „Fabricii de Staruri 2” şi ne pregătim de filmările pentru copertă. Se pare că dintre noi toţi, Dan Negru e cel mai relaxat. Şi-a făcut bine treaba, a apăsat „delete” la emoţiile de aseară şi savurează o nouă zi. Lily Lozan e după prima sa înregistrare pentru „Agenda Zilei”.

E impresionată de Casa de Staruri şi participanţi. Culoarea albastră o prinde cum nu se poate de bine. Albina e încă la coafor, telefonul îi sună în continuu – prietenii o felicită pentru debut. Hotelul „Nobil” se transformă într-un platou mare de filmare. Punem umărul la instalatul luminilor (cam multe şi grele), căutăm unghiurile potrivite, ne revoltăm de eliminarea lui Ionel Istrati... De undeva, se aude „The Queen” şi Dan încearcă să dea sonorul mai tare. Albina îşi face apariţia într-o rochie colorată cu paiete.

Ei trei, Negru, blonda şi bruneta, fac împreună un portret frumos. Şi o echipă bună. „Şeful” fetelor mai strecoară nişte glumiţe şi ele rîd cu poftă. Fotograful se aude cu „he-he-hei!”. Dan îl descoase dacă nu-l cunoaşte pe Alex Gîlmeanu, un fotograf la modă, cu care lucrează vedetele de la Bucureşti. „VIP magazin” a şi publicat cîteva poze de-ale lui la pictorialul cu Andreea Raicu.

Întreb fetele cum s-au simţit în preajma lui Dan. Fooarte bine, îmi spun ambele. „E un tip grozav! E la fel de vesel în viaţă ca şi în scenă”, mărturiseşte Lily, aflată la prima sa experienţă televizată. „Este profesionistul care simte vibraţia publicului fără ca să o retuşeze sau să o treacă prin prisma scribilor. Nu are nevoie de text pentru a fi impecabil, este într-un permanent dialog cu publicul său şi-l menajează în funcţie de situaţie şi context. Sînt mîndră de faptul că am şansa să lucrez alături de el, chiar dacă întrevederile noastre profesionale sînt mai reduse, ţinînd cont de faptul că el este prezentator în scenă, iar eu – la partea de reality. „Fabrica de Staruri” este cu adevărat o experienţă frumoasă pentru mine. Este primul pas cu adevărat ferm în televiziune. Învăţ din mers, chiar dacă la început îmi este foare greu. Îmi doresc să simt şi eu vibraţia publicului aşa, ca Dan, pentru a înţelege ce însemnă TV în adevăratul sens al cuvîntului”.

Albina confirmă: „Dan e o persoană cu o extraordinară experienţă în TV, a prezentat show-uri alături de vedete precum Mihaela Rădulescu. M-am gîndit mult cum o să fie prima noastră apariţie, dacă vom fi compatibili în scenă, dacă voi avea sau nu emoţii. Cred că am ce „fura” de la Dan. Mi-am dorit foarte mult să ajung să fiu implicată în calitate de prezentatoare într-un show ca „Fabrica de Staruri”. E un vis de-al meu, pe care îl trăiesc acum. Sînt foarte fericită, ştiu că am multe de învăţat şi cred că cel mai bine mă voi simţi la finalul Proiectului, atunci cînd voi realiza ce experienţă am acumulat. Vreau să le mulţumesc celor care au crezut în mine şi mă voi strădui să fiu la nivelul aşteptărilor”.

Dan le dăruieşte fetelor încă un zîmbet şi le spune că s-au descurcat bine cu transmisiunea live şi le-a promis că şi data viitoare, în cazul în care nu merg microfoanele, le ajută cu „bim-aladim”...

Coafură şi machiaj: Salonul Dessange. Ţinută: magazinul „Fashion Avenue”.
Dan: Scervino şi Ice Iceberg. Lily şi Albina: Diane von Furstenberg. Stil: Aurelia Neider.
Fotografii: Roman Canţîr. Locaţie: Nobil Luxury Boutique Hotel

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

super ,mi a placut coperta!!!!!albinuta si lily super
dan e bravo.....dar dau preferinta blondei Albinutei)
daniela   -  
01 Aprilie 2010, 22:03
Sus ↑
Lily the best...Arata bine si se descurca de minune.
Ciupercuta   -  
03 Aprilie 2010, 04:41
Sus ↑
Cei mai buni...DAN si Albina! Dane, arata-le prezentatorilor nostri autohtoni cum trebuie sa fie ! Proiectul de anul asta e mult mai pregatit fata de anul trecut.
Nina_dulcina   -  
03 Aprilie 2010, 23:50
Sus ↑
Ma bucur mult ca Dan Negru a acceptat invitatia de a fi prezentator al Fabricii de Staruri...Isi face meseria foarte bine..pe scena e foarte simplu,deschis...se comporta absolut normal si liber.In plus e foarte inteligent,mi-ar place mult sa il mai vad prin Moldova...
Albina si Lily...sunteti de nota 10..Multa bafta tuturor..
Apropo,Gabitza(coprezentatoarea lui Dan)..de ce nu apare prin poze ?? (lol) :D
gaby   -  
05 Aprilie 2010, 15:33
Sus ↑
Mult pafos ieftin...Dane-ce nu ai ce prezenta in Romania? Du-te acasa si fa le acolo sho-uri "Misto". Moldovenii nu prea utilizeaza acest cuvint. Avem si acasa prezentatori buni. De ce trebuie de platit strainii? Albinutsa acolo de frumusete, da Lyli e ok.
cadalina   -  
06 Aprilie 2010, 09:08
Sus ↑
Care este problema ta??? esti o demodata si o limitata....omul acesta chiar este o persoana deosebita.Faptul ca noi nu avem prezentatori pe masura nu inseamna ca tu trebuie sa-ti permiti sa-i zici "Du-te acasa,si......" si la urma urmei nu s-a cerut singur ,doar a acceptat invitatia si tre' sa-i fim recunoscatori pentru acest fapt.. Ar fi bine ca MOLDOVENI ca tine sa-si mai imbogateasca lexicul......Te sfatui sa nu mai scrii pe aici (strici imaginea forumului) nu ca i-ar pasa cuiva,te obosesti degeaba!
bravo Dane !
Pt "Cadalina" (t)   -  
08 Aprilie 2010, 20:54
Sus ↑
fabrica de staruri este un sou intradevar puternic si foarte deosebit..cred ca fiecare om implicat in organizarea acestui proiect depune o munca enorma si noi chiar nu avem niciun drept sa-i criticam.dan negru imi place prin simplitatea lui si totodata prin profesionalismul exceptional..avem si noi probabil oameni buni ,dar cu siguranta ai nostri au muuult de muncit pina vor ajunge la nivelul prezentatorilor din Romania..
sweety   -  
12 Aprilie 2010, 18:57
Sus ↑
Perfect deacord SWEETY*
gaby   -  
13 Aprilie 2010, 14:01
Sus ↑
Dan Negru este un norocos ca are linga el asa fete: Lily atit de nobila si cu o frumusete rara, intilnita numai la cele mai frumoase femei din lume, iar Albina o blonda senzuala si fierbinte:) Dan este si el un barbat foarte inteligent, fac un trio frumos si bafta! Vip Magazin sunteti cei mai buni!
Dima   -  
13 Aprilie 2010, 17:05
Sus ↑
lui dan negru ii sta bine intre o blonda si o bruneta,mai ales linga lilly,adika bruneta
adriana   -  
13 Aprilie 2010, 20:49
Sus ↑
Dan si Lily ma bucura mult in aceasta editie, chiar daca Lily are multe de invatat, experienta de acumulat,totusi potential are. Dan e senzational, exceptional. Albina - ma dezamageste. Nu improvizeaza, nu este expresiva, nu este suficient de isteata pentru un astfel de show. Doar dragutsa si sexy e. Atat. Nu este potrivita pentru profesia de prezentatoare tv si in nici un caz pentur un show de asa amploare. Aici e nevoie de mai mult decat o papusha imbracata in haine de marca.
Alex   -  
16 Aprilie 2010, 15:42
Sus ↑
superba ALBINUTA....IMI PLACE LA NEBUNIE...E O PROFESIONISTA IN TV...NU DEGEABA TOATE EMISIUNILE II REVIN EI!!!BRAVO...CRESTE PE ZI CE TRECE)BRAVO ,MAI ALES LINGA DAN SE PRIVESC DE MINUNE!!
ionel   -  
19 Aprilie 2010, 00:37
Sus ↑
Nu vad carisma si profesionalism la Albina probabil are pe cineva in spate care o promoveaza
crina   -  
19 Aprilie 2010, 22:35
Sus ↑
Albinush are pe cineva in fata nu in spate si se vede si in poza... :)
victor   -  
21 Aprilie 2010, 11:37
Sus ↑
sint un trio minunat,pentru tarisoara noastra merge...
rodica   -  
22 Aprilie 2010, 21:51
Sus ↑
bravo!!!imi place albinuta si lily!!!!!!!sint superrrrrrrr
oleg   -  
23 Aprilie 2010, 01:53
Sus ↑
mi a placut aceasta coperta!!!bravo rodica!!!mai des asa coperti interesante!!
Albinuta super sexy))..liliy tot ...dan super!!!macar avem cu ce ne mindri
crina   -  
23 Aprilie 2010, 01:55
Sus ↑
se putea cu mult mai bine, fotograful a dat-o in bara(nu stie deloc sa prinda momentul potrivit)
IGOR   -  
25 Aprilie 2010, 18:23
Sus ↑
Bravo Lily cea mai super prezentatoare fara fite ! Brunetele conduc lumea si Albinuta este ft frumoasa ne mai vorbind de Dan
Elena   -  
26 Aprilie 2010, 16:53
Sus ↑
Lily super,Albina nici trei copeici,rusine sa nu stii numarul populatiei din Chisinau,mereu asteapta sa-i sopteasca cineva,de undeva,slab de tot..
Aliona   -  
01 Mai 2010, 22:35
Sus ↑
bravo Albinuta,tare mi place cum prezinta !!!!super de tot....e bravo,ingenioasa si f frumoasa...apropo rodica felicitari o coperta super tare!!!!!!!!!
aliona2   -  
03 Mai 2010, 23:20
Sus ↑
Corect fetele sunt mai frumoase decit niste modele! Dar ce tine de Dan chiar este un model de prezentator fara inhibitzi! Jos palaria! Oameni care nui accepta insemna ca tind sa fie ca ei shi de asta vorbesc aberatzii! La mai mult shi la mai mare!
Viktor F   -  
13 Mai 2010, 08:57
Sus ↑
Lily si Albina v-am admirat si mi-ati placut foarte mult.....Imi dezvaluiti si mii srcretut vostru????/
tanyusha   -  
26 Iulie 2010, 08:25
Sus ↑
bravo Dane ,sa stii ca urmaresc emisiunile tale demult de la posturile de televiziune romana ,uest un prezentator de nota 10 ,esti cel mai bun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nastea   -  
12 Noiembrie 2010, 10:13
Sus ↑
Sunteti doua papusele frumusele!
Dany   -  
13 Decembrie 2010, 19:39
Sus ↑
Bravo sunteti super ai o emisiune de nota 10
dar cum sa ma inregistrez si eu la da sau nu
BORTA MARIA   -  
13 Martie 2011, 13:29
Sus ↑
Nr de contact 060759238
Sasa dodan   -  
15 Noiembrie 2014, 21:57
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău