VIP Magazin
23 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Natasha Gordienko - Cea mai sexy
Martie 2012, Nr. 95

Natasha Gordienko - Cea mai sexy

Comentează   |   Cuprins

Câştigătoarea „Top 100 femei sexy din Moldova” este o artistă cunoscută în ţară şi peste hotare, frumoasă, înaltă, blondă, deşteaptă, ocupată şi implicată în activităţi profesionale, grăbită într-un program alert căruia îi face faţă. Are un punct de vedere propriu despre orice ai întreba-o, făcându-şi publice opiniile în frecventele apariţii media. Pe unele dintre acestea le-am publicat mai jos.

>> O femeie sexy este una realizată, asigurată material, încrezută în sine, care îşi cunoaşte valoarea, căreia bărbaţii îi fac curte şi care nu fuge după aceştia. O femeie sexy emană sexualitate din interior în mod involuntar, fără eforturi. Dacă se face exces în a o demonstra, dincolo de o anumită limită, apare vulgaritatea.

>> Ea trebuie să se dezgolească în faţa propriului bărbat. Sunt de acord cu femeile orientale ce nu le înţeleg pe europencele care vor să arate „beton” în faţa tuturor bărbaţilor, iar acasă umblă în ciupici, halat şi cu castraveţi pe ochi.

>> Sexy e femeia de dimineaţă, puţin somnoroasă, fină, dulce, naturală, care se alintă în pat şi o face… într-o cămaşă bărbătească „abia încheiată” şi boxeri. Bărbăteşti la fel, care-i scot în evidenţă talia. Mie aşa mi se pare... Şi atunci când se joacă cu copiii...

>> Oricât de banal ar suna, modelul meu de femeie sexy este Angelina Jolie, mai ales în rolul sport şi sexy al Larei Croft, de la începuturi. Îmi place Monica Bellucci, care îmbătrâneşte, dar o face frumos, sunt încântată de Sophia Loren... Aş vrea să arăt aşa la anii ei. La noi, nu mi-am propus să caut modele de acest gen, deşi o văd sexy pe Vera Terentiev...

>> Anti-sexy le văd pe Kelly Osbourne, Amy Winehouse, Dumnezeu s-o odihnească. De fapt, în această categorie intră oricare femeie neîngrijită.

>> Îmi place să mănânc, inclusiv „nesănătos” (fast-food şi cola), înainte de culcare (contrar tuturor canoanelor), dar modul meu activ de viaţă compensează aceste „crime”. Deplasările, alergăturile de ici-colo în graba de a reuşi peste tot şi spectacolele dese nu-mi lasă corpul s-o ia razna. Deşi sunt predispusă spre forme mai pline, tinereţea, metabolismul, factorii ereditari sunt de partea mea deocamdată.

>> Pentru „întreţinere”, în ultimii ani am făcut sport: sală (sub îndrumarea antrenorului mă concentrez mai bine), pilates, squash – sportul cel mai atractiv, pasional şi arzător de grăsimi, concomitent, recomandat fetelor active şi temperamentale. Dacă antrenorul mai e şi simpatic e şi mai bine.

>> Cele mai recente mele realizări ţin de piesa lansată proaspăt, „Бешеный”, scrisă în rusă şi rulată energic în Moldova, care urmează a fi promovată şi peste hotarele ţării. Videoclipul piesei a fost filmat în Kiev, cu o echipă de profesionişti exact cum mi-am dorit. Sper ca şi la noi, în timpul cel mai apropiat, să apară clip-makeri în stare să facă lucrări la fel de bune ca cei „de afară”. Produsul va fi lansat oficial în această lună, fiind prima mea lucrare solo de acest gen.

>> Nu uit nici de piaţa românească, unde urmează să semnez un contract de colaborare şi unde va lucra o echipă întreagă. Muncim la un produs în română şi engleză, zbor foarte des la Bucureşti.

>> Lucrez cu echipe de profesionişti, dar lucrurile le decid eu. Nu am un manager care să-mi spună unde să cânt şi câţi bani să-mi rămână din asta, cum se întâmplă în Est mai mult. Eu aş vrea să am un aşa impresar, dar nu l-am găsit încă. Totuşi, cred că mi-ar fi greu să lucrez în acest mod, pentru că ţin nespus la opiniile mele. De aceea, prefer modelul european, „românesc”, unde artistul are un cuvânt de spus în casa de discuri cu care colaborează.

>> În decembrie fac 25 de ani. Se vor împlini şi zece ani de creaţie, dată pe care intenţionez s-o marchez printr-un eveniment deosebit. Vreau să închei acest an la fel de activ şi frumos cum l-am început.

Text: Marcel Toma. Foto: Veaceslav Sîrbu.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

din cauza ta mihai a fost nominalizat oai\o
pasa   -  
09 Mai 2012, 19:40
Sus ↑
eu nu cred ca tu ai draptul sa te adresezi in asa fel la persoane mai influente ca tine
inna   -  
17 Mai 2012, 16:28
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău