VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Natalia Barbu. Logodita fericită
Martie 2011, Nr. 83

Natalia Barbu. Logodita fericită

Comentează   |   Cuprins

Dezamăgirea provocată de Eurovision a trecut ca o ploaie de primăvară peste ea. Este o nimica toată pe fundalul logodnei ei cu un respectat om de afaceri din România, prezent an de an în topul prestigioasei reviste „Forbes”. La 31 de ani, Natalia Barbu este în sfârşit fericită, adorată şi răsfăţată cu surprize pe care mirele ei ştie să i le facă. La sfârşitul lunii, interpreta îşi va însoţi iubitul într-o călătorie de afaceri la Houston şi New York, după care vor savura, timp de două săptămâni, plajele din Caraibe. Tot ce i se întâmplă este frumos şi este aievea.


>> Natalia, cum te simţi după Eurovision?
Obosită, dar mulţumită de prestaţia mea. Mi-a ieşit exact ce mi-am dorit. Chiar mai bine. Am prins starea din scenă. Nu m-a zgâriat nimic la inimă.

>> O să mai încerci? Am senzaţia că o vedetă ca tine suportă mai greu eşecul...
Nu ştiu. Mi-s dragi Zdubii. E trupa care îmi place cel mai mult. Pentru alţii poate că nu m-aş fi bucurat la fel de sincer. Pentru ei mă bucur din tot sufletul. Iar eu sunt fericită că le-am amintit de mine celor de acasă. Pentru că dispărusem de o vreme. Dar, având în vedere ceea ce trăiesc eu acum, am trecut uşor peste ceea ce altădată mi-ar fi provocat depresie. Sunt alte lucruri care mă fac cu adevărat fericită - logodna şi nunta mea. Cel mai frumos lucru, imediat după ce s-a aflat numele câştigătorilor, a fost telefonul lui Toni, care mi-a spus că am fost cea mai bună şi că mă aşteaptă acasă să ne trăim fericirea, pentru că avem multe de făcut împreună. Inclusiv în muzică.

>> Povesteşte-mi un pic despre dragostea ta. Cum v-aţi întâlnit?
Ne cunoaştem de un an. Era exact perioada în care eu abia mă acomodam cu viaţa Bucureştiului, abia semnasem contractul cu „Media Pro Music”, în plus şi el mai avea nişte lucruri neterminate pe ordinea de zi. Am comunicat prieteneşte până într-o zi în care m-a întâlnit în aeroport şi mi-a spus: „Gata, fato, eşti a mea!”. Eu am întrebat: „Aşa repede?”. După care am spus „da!”. Femeilor le place să fie luate pe sus. De aici şi sfatul meu pentru bărbaţii care iubesc – nu lălăiţi o relaţie! Faceţi pasul când există iubire şi pasiune.

>> Prin ce te-a cucerit Toni?
Este foarte cald, generos, atent, spontan şi vesel. Nu strigă niciodată. Nu se poate enerva. Eu, cel puţin, nu am reuşit încă să-l enervez. Este un om excepţional… şi unde mai pui că şi găteste „fusion/asiatic” de nu te poţi opri din mâncat! I-am cunoscut familia. Sunt în relaţii foarte bune cu fosta lui soţie.

>> Cum te-a cerut de nevastă?
Prima oară m-a cerut de nevastă la „înălţime”: pe Turnul Eiffel din Paris, ca un simbol că împreună ne vom împlini cele mai frumoase vise.
Cererea oficială urmează. A zis că o să mă mai întrebe de câteva ori. Mă aştept la multe surprize frumoase, pentru că el ştie să le facă foarte bine. În aprilie vom avea cununia civilă şi atunci voi mai zice un „da”. Iar pe 11 iunie va fi căsătoria religioasă. Va veni preotul pe malul mării, la Constanţa, unde se va produce evenimentul. Deci, atunci voi spune a treia oară „da”.

>> Nu te temi că e un „da” prea grăbit?
Nu. Anume asta am aşteptat mereu, asta mi-am dorit. Trebuie să avem grijă la ce ne dorim. Chiar se poate întâmpla! Ţii minte, spuneam acum 2-3 ani, în ediţia voastră cu 99 de femei de succes, că îmi doresc o nuntă pe malul mării... şi chiar aşa va fi! N-o să-ţi vină să crezi, dar nu simt deloc stresul pe care îl are cineva în pragul unor asemenea evenimente. Toni face totul. Îmi împlineşte visele. Unul câte unul.

>> Chiar dacă Toni este un bărbat deştept, bogat şi frumos, este totuşi cu 25 de ani mai mare decât tine. A fost greu să le spui asta părinţilor?
Nu, absolut deloc. Părinţii mei mă vedeau atât de fericită, încât nu au avut nici o obiecţie. Şi apoi Toni nu îşi arată deloc vârsta, nici exterior şi, cu atât mai puţin, interior. El are un stil de viaţă sănătos şi o formă pentru care l-ar invidia bărbaţi mult mai tineri. Şi apoi, cine impune limite iubirii? Dacă iubitul nu se încadrează într-un şablon banal trebuie sau putem să ni-l scoatem din suflet?

>> Cum e Bucureştiul alături de el?
L-am descoperit altfel. E un oraş foarte frumos, dacă facem abstracţie de blocurile gri care sunt peste tot, atât la noi, cât şi la ei. Şi apoi, locuim în afara Bucureştiului, în Pipera, cum îi place lui Toni să râdă – la noi la ţară. Suntem departe de nebunia capitalei. Iniţial, am remarcat că Pipera nu are totuşi nimic din atmosfera de la ţară, pentru că nu se aude cum latră câinii. Până într-o seară, când au început să latre câinii, iar Toni mi-a zis – vezi, ţi-am adus şi câini, ca să simţi că eşti la ţară.

>> Te apuci imediat după nuntă să faci un copil? Ce vrei, o fetiţă sau un băieţel?
Ne lăsăm în voia Domnului. Cu o fetiţă parcă aş şti mai bine ce şi cum să fac, cu un băieţel mi-ar fi mai greu. Dar îmi doresc şi băiat, şi fată.

>> Ce planuri mai ai pentru acest an în muzică?
Piese noi, evident. Cel puţin un videoclip. Promovarea la maximum în România şi poate şi în Europa. De acasă nu vorbesc. Aici voi fi oricum.

>> Ai iubit de câteva ori în viaţă... Care e diferenţa dintre ce a fost şi ceea ce simţi acum?
Iubesc. Atât. Nu pot face diferenţa. Cred că şi la 70 de ani putem iubi ca nişte copii. Contează să iubim.

>> Cum am putea face ca o iubire să fie veşnică?
Să lucrăm la ea! Tot timpul. Să adăugăm condimente. Noi avem idealuri comune, ne place aceeaşi muzică, apreciem aceleaşi filme, ne bucurăm de aceleaşi lucruri. Seara, dupa o zi de muncă, ne relaxăm în faţa şemineului, unde povestim şi râdem ore în şir. Am privit cu Toni un film, „Love and other drugs”. Mi-a plăcut o idee. Sunt mii de oameni care trec zilnic pe lângă noi fără să-i observăm şi apoi apare cineva care ne schimbă viaţa… definitiv. Şi nu contează că trăieşti sute de clipe de fericire sau doar una. Contează să o trăieşti!

Text: Rodica Ciorănică. Foto: Florin TĂBÂRŢĂ.
Make-up şi coafură: Lilia Sobuleac.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Ultimul raspuns imi place cel mai mult,apreciez! bafta Natalia!
lencic   -  
08 Aprilie 2011, 16:54
Sus ↑
Simt ca a primit o educatie buna si da Domnul sa fie tot bine.
Nicolaescu G   -  
09 Aprilie 2011, 17:57
Sus ↑
acesta e un exemplu unde fetele cauta banii ca sa-si implineasca visele.....
elena   -  
10 Aprilie 2011, 13:04
Sus ↑
Se va intimpla exact ca in cazul Colunbenilor, cu un mosneag, mi-i scirba te credeam o fata cu gusturi, dar... dumnezeu cu tine
Alma   -  
10 Aprilie 2011, 14:15
Sus ↑
is sigur, e un pas gresit pentru ea, desi are 31 ani are un nume curat, pinace .. dupa casatorie va pretui la nebunie ceia ce acum o ia ca ceva banal, bunul nume si suflet curat, cred ca nu e o problema s-ti gasesti un baiat de virsta ta si pe placul sufletului. unde mai pui ca "iubitul tau a fost casatorit de citeva ori...
sincer i-mi pare foarte rau de tine, dar ti-o faci cu mina ta, .totusi esecurile in viata sunt vitale pentru a intelege valorile adevarate.
hj   -  
11 Aprilie 2011, 02:06
Sus ↑
Cred ca acesta ii e destinul harazit de dumnezeu si totul ce se face e spre binele tau
Nataly   -  
11 Aprilie 2011, 19:25
Sus ↑
Natalita, iti doresc multa fericire. Nu pot intelege de ce unii oameni nu se pot bucura de fericirea celorlalti ?
A   -  
12 Aprilie 2011, 14:06
Sus ↑
Sunt bucuroasa pentru ea si o inteleg cand e atat de entuziasmata de el, dar odata cu trecerea anilor nu cred ca va mai fi la fel si este trist. Inteleg ca barbatii cu cat imbatranesc, cu atat sunt mai buni, dar de ce nu si-a gasit unul mai tanar, care sa zburde cu ea si peste 15 ani? De obicei generozitatea mare la inceput ascunde alte neajunsuri, dar sa nu fim pesimisti si sa speram ca o sa fie toate bune si frumoase!

fELICITARI, NATALIA!

sa fii fericita!
Sofia   -  
13 Aprilie 2011, 11:58
Sus ↑
Se simte ca a fost ranita in dragoste de catre de un barbat mult mai tinar de cit cel actual. Daca crede ca il va rani spunind " ....ca are un stil de viata pe care l-ar invidia un tinar...." se subintelege nu?, pai cum altfel cu banii pe care-i are, nu se merita dai in fine este viata ei. Parca ea este prima lui dragoste, ce credeti cu fosta sotie sau cu iubita s-a comportat alfel? Nu este primul caz in romania cind un mos se casatoreste cu o tinara care doreste avansata intr-un anumit domeniu. Exista o zicala veche "mosia marita momiea".
luciana   -  
13 Aprilie 2011, 16:30
Sus ↑
Felicitari, Natalia
Cred ca ai meritat sa fii si tu fericita. Cred ca orice femeie in primul rand doreste atentie si iubire. Se vede ca esti cu adevarat fericita. Nu asculta gurele rele si deja urmatoarea bucurie sa fie de a fi mamica :)
valentina   -  
18 Aprilie 2011, 10:59
Sus ↑
Este clar ca buna ziua, Natalia, iti plac banii. Iti doresc sa fii fericita, dar este si mai clar, ca nu va fi de lunga durata pana vei cuceri Bucurestiul, Europa....
Irina   -  
24 Aprilie 2011, 20:24
Sus ↑
Iti urez casa de piatra!
Fericirea nu se masoara in ani sau bani... Iar pentru cei ce scriu comentarii pline de invidie, rusine!
Daca iubesti si te simti iubita anii nu conteaza, nu cred ca banii si-au spus cuvintul in cazul Nataliei.
Felicitari si multe realizari!!!
Ina   -  
05 Mai 2011, 03:10
Sus ↑
Bravo,Natalia esti o persoana minunata si nu atrage atentia la toate birfele care se spun,oamenii sunt invidiosi! Multa,multa fericire,dragoste si intelegere!TE IUBIM
Elena   -  
21 Mai 2011, 20:44
Sus ↑
bravoooooooo
Samantha   -  
02 Iunie 2011, 16:41
Sus ↑
Multa fericire Natalia!!! nu-i asculta pe ce-i ce te invidiaza
i   -  
07 Iunie 2011, 00:29
Sus ↑
Sa fii fericita!!!!!!!!!! Pina la urma este mai usor sa traiesti cu gindul ca ai incercat si nu ti-a mers, de cit sa te caiesti ca nu ai riscat!!!!!!!! In plus prejudecati de genul virstei, banilor, .......exista mereu....
Ileana   -  
08 Iunie 2011, 20:50
Sus ↑
Natalia, din suflet iti dorim sa fii fericita! Savureaza din plin iubirea si fericirea. Casa de piatra si mult noroc!!!
Jasmin   -  
11 Iunie 2011, 16:17
Sus ↑
numai banii o intereseaza
ce dragoste aici...el ii poate fi tata..dar pina la urma nu virsta conteaza,ci atitudinea...ea stiind ca nunta fusese preconizata pentru alta nici nu .....
iana   -  
14 Iunie 2011, 14:37
Sus ↑
care invidie lume, ce vorbim de PRINŢUL WILLIAM aici ca să invidiem să fim realişti.... aşa vedetă la noi şi ea să procedeze în felul acesta ştiind că nunta era preconizată cu altă femeie....cînd te căsătoreşti cu cineva din dragoste aceea înseamnă fericire, dar cînd te căsătoreşti din dragoste de bani aceea nu-i fericire ci fericire falsă. Felicitări şi să ajungi să te cunoască Europa!!!
alexa   -  
25 Iunie 2011, 23:43
Sus ↑
Natalia mi-a placut intotdeauna. stie sa se evidentieze prin piese de calitate, prestatii scenice, tinute, look. are un stil rafinat. este mereu "noua" si originala pe scena autohtona, lucru rar intilnit pe aici. haideti sa nu judecam, caci n-avem niciun drept. Natalia iti doresc numai bine si multa fericire !!!!!
Aurelia   -  
22 Iulie 2011, 22:58
Sus ↑
fii fericita anii nu conteaza
alexandra   -  
19 Noiembrie 2011, 21:38
Sus ↑
timpul va arăta, ,adevărul ,, mult succes!!!!!!!!!!!!
ludmila   -  
21 Decembrie 2011, 14:38
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău