VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Nata Boboc — viaţa ca un musical
Mai 2015, Nr. 129-130

Nata Boboc — viaţa ca un musical

Comentează   |   Cuprins

Şi-a conturat visul de a se împrieteni cu muzica, are o familie superbă şi trei fete ca un buchet de flori. Nata Boboc demonstrează că visurile nu au vârstă, ci şansa de a se realiza.

Cântă şi încântă. Îşi compune piesele şi le redă aşa cum ştie ea mai bine. Se regăseşte în fiecare notă, acord şi sunet pe care îl transpune în melodii de suflet. Cântă alături şi de fiica mai mijlocie, Daria, cea care are în spirit iubirea de dans şi muzică.

Drumul spre o carieră muzicală a fost cam de 14 ani: studii în domeniu, activitatea de dirijor, multă pasiune şi sacrificii. Nata a lansat două clipuri în care emoţiile vin în antiteză, de la un omagiu pentru un om drag (soţul ei) la o amintire a unei persoane apropiate care s-a grăbit să ajungă la Dumnezeu.

Nata Boboc are lansat şi un CD cu piese în română şi în rusă. Intitulat sugestiv „Univers”, acesta este un set de emoţii şi trăiri care s-au sălăşluit în viaţa, dar şi în inima interpretei. A colaborat cu mai mulţi compozitori şi cântăreţi din ţară, completându-și astfel pas cu pas cariera muzicală.

Scena este o pasiune frumoasă, muzica e o aripă care îi oferă Natei zborul spre inimile fanilor.

Are multe planuri în cariera artistică, însă nu le forţează. Ca orice interpret, un concert solo sau evoluţia la un eveniment major se pot înscrie în lista de aşteptare a dorinţelor.

Deseori interpretează la acţiuni de caritate, unde, alături de fiica ei Daria, oferă clipe de alinare şi susţinere.

Se inspiră din muzica bună, nemuritoare, a cărei existenţă va dăinui mult timp.

Nata Boboc îşi trăieşte viaţa ca pe un musical, iar aceasta se vede în orice notă din piesele ei. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău