VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Miss Moldova prezentatoare tv 2007
Octombrie 2007, Nr. 42

Miss Moldova prezentatoare tv 2007

Comentează   |   Cuprins

De formaţie este inginer-informatician, face modelling. În acest an, a fost declarată cea mai frumoasă femeie din ţară şi a debutat în televiziune. Mai are de realizat o treabă serioasă la sfârşitul acestui an – să ne reprezinte republica la principalul concurs de frumuseţe din lume, pentru care a intrat în pregătiri febrile, cu o disciplină militărească.

Ina Codreanu
Vârsta: 22 de ani.
Locul naşterii: Chişinău.
Zodia: Capricorn.
Studii: superioare (Universitatea Tehnică din Moldova, Facultatea informatică şi limbi moderne aplicate).
Palmares: „Miss Moldova”, 2007; vice-miss “Perla Mării Negre”, Ucraina, 2007;
„Lady UTM”, 2004; „Lady Universitate”, 2004.
Activitate profesională: prezentatoare „VIP Persona”, „MUZ TV Moldova”.
Dimensiuni: 83-60-89.
Mâncarea preferată: tot ce înseamnă peşte.
Băuturi: apă plată cu lămâie, suc de portocale.
Cuvântul de ordine: „Fă tot ce vrei, dar fă-o cu cap!”

Este convinsă că are ce spune în viaţa publică de la noi şi-şi va pune în aplicare toate aptitudinile în acest scop. Cum primii paşi au fost făcuţi, Ina nu putea fi ocolită de „vizorul” revistei noastre, care a şi supus-o primului „test”.

Fanii postului de televiziune „MUZ TV Moldova” au parte, din această vară, de o surpriză plăcută: emisiunea „VIP Persona” este prezentată de Ina Codreanu, nimeni alta decât „Miss Moldova”, ediţia 2007. Astfel, artizanii „primului muzical” au decis să dea lovitura: o schimbare  de imagine pe piaţa media, o mutare aducătoare de beneficii pe multiple planuri, bănuim noi.

Cu certitudine, despre Ina se poate spune că este o câştigătoare absolut atipică a concursurilor de frumuseţe de pe la noi: are „tocmai” 22 de ani şi, în plus, la 25 mai, data încoronării sale, purta o frizură scurtă şi avea părul roşcat. Probabil, tocmai imaginea sa şi felul ei de a fi, deosebite, i-au convins pe „arbitrii” moldoveni ai frumuseţii să-i acorde titlul jinduit de o grămadă de fete care, prin frumuseţea lor, zdrobesc inimile muritorilor de rând, dar şi ale celor cu ranguri. Doar că, în perspectiva participării la „Miss World” din 1 decembrie 2007, s-a gândit că, arborând o asemenea imagine insolită, s-ar putea să nu fie înţeleasă de cei care vor juriza concursul din insula Sanyo, China. Aşa că a acceptat look-ul „clasic” al participantelor la asemenea concursuri: s-a făcut brunetă şi poartă părul lung, imagine care o prinde la fel de bine. Tot cu prilejul importantului eveniment din această iarnă, Ina bate pragurile designerilor vestimentari ca să-şi facă din timp nişte rochii deosebite, merge la sală pentru a face faţă probei sportive de la acest concurs, dar nu uită nici de dans, pentru că va trebui să susţină şi proba artistică. Pregătirile, de care se ocupă Biroul “Miss Moldova” şi agenţia de modelling “New Face”, vor dura şi pe pământul chinezesc, pentru că, la sfârşitul lunii curente, Ina va părăsi ţara pentru o lună de repetiţii intense. Până atunci, însă, fata nu a stat degeaba şi a „dat o fugă” până la Sevastopol, Ucraina, de unde s-a întors cu coroana de vicemiss al concursului de frumuseţe „Perla Mării Negre”, în pofida faptului că şi acolo a fost cea mai „vârstnică” participantă.

Facultatea pe care a absolvit-o nu prea are tangenţe cu ceea ce i-ar plăcea să facă în viitor, însă nu regretă, deoarece a învăţat la perfecţie limba engleză. Este, de fapt, o fire pasionată de showbiz. Dintotdeauna i-a plăcut să practice şi să organizeze diverse activităţi. Este convinsă că anume acesta este domeniul în care se simte cel mai bine, pentru care îşi face planuri mari. Ambiţioasă şi încăpăţânată, comunicativă şi deschisă – iată nişte calităţi ce îi vor prinde bine, la sigur. În prezent, este preocupată de carieră, iar pentru aceasta are nevoie de libertate, astfel încât, deocamdată, prietenul îi lipseşte. Oricum, nu exclude varianta prinţului din poveste, dar nu va abandona cariera nici atunci. Chiar dacă, pentru ea, modelling-ul nu este decât un hobby, în prezent munceşte pentru agenţia de modelling „New Face”. Anterior, a mai cochetat cu „MUZ TV Moldova”, iar Sorin Bucătaru a invitat-o, recent, la probe şi iată-o prezentând emisiunea care le oferă tinerilor şansa de a-şi schimba în bine imaginea. Iar de la o asemenea metamorfoză îşi iau începutul multe surprize ale vieţii.  (Marcel Toma)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău