VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Gabriel Stati. Despre lumea din jurul său
Octombrie 2007, Nr. 42

Gabriel Stati. Despre lumea din jurul său

Comentează   |   Cuprins

Este un tip deştept, frumos, exotic şi bogat (epitetele aparţin femeilor care l-au văzut o dată sau de două ori cel puţin). Este visul oricărei femei care are de gând şi care nu are de gând să se mărite cu el (nu se cunoaşte femeia care ar putea să-l ţină doar lângă ea). Este un tânăr şi prosper om de afaceri. Fiul celui mai de succes moldovean al ultimelor decenii şi al celei mai frumoase mame, cu care îi place să iasă la braţ în înalta (dar subţirica) societate moldovenească. Deşi cei care nu–l cunosc îl consideră arogant, tupeist şi fecior de bani gata, Gabriel Stati  este simplu, accesibil şi nu-l interesează câţi bani au în buzunar partenerii săi de discuţie.  

Îi mai place să impresioneze, deşi nu o face ostentativ. Degeaba vă veţi strădui să vedeţi cine stă la volanul luxosului automobil a la James Bond care aşteaptă verdele la semafor. Geamurile sunt fumurii până la cota interzisă. (Curios, oare agenţii de circulaţie îl opresc atunci când Gabriel Stati încălcă punctul 6, litera e din Regulamentul Circulaţiei Rutiere?). Dacă este la Chişinău, poate fi văzut în anumite localuri de lux în cămăşi foarte trendy cu imprimeuri florale. Este unul dintre puţinii curajoşi care, la cel mai glamouros costum, încalţă mocasini sau adidaşi. De la Gabriel Stati se pot porni noi tendinţe în modă. Dar nu riscaţi să-l copiaţi – feriţi-vă de kitsch-uri.

Despre cele plăcute şi cele neplăcute

Calitatea preferată. Spun ceea ce gândesc, indiferent  cine este interlocutorul meu şi ce statut are.
Dacă îmi place popularitatea mea? Nu m-am gândit la asta.
Mărci vestimentare preferate? Nu am. Nu sunt fixat pe haine. Îmi aleg vestimentaţia după aspectul exterior şi nu după brand-ul din interior.
Parfumul preferat? Nu am. E destul să-mi placă mirosul. De regulă, folosesc parfumurile care mi se fac cadou.
Automobilul preferat? Aston Martin. Am unul verde.
Afacerea preferată? Procesarea petrolului.
Femeia preferată? Mama.
Oraşul preferat? Chişinău.
Obiectul sau accesoriul de care nu mă despart niciodată? Crucea pe care o port sub cămaşă.  
Un lucru sau o situaţie pe care o urăsc? Urăsc bârfele care nu au nici o legătură cu realitatea.
Cândva, aş fi vrut să devin… O persoana realizată şi respectată.


Gabriel, permite-ne să te felicităm cu ocazia obţinerii unui titlu inaugurat chiar în acest moment – cel mai şic îmbrăcat bărbat din Chişinău.  
Nu mă consider un individ şic.

Nu fi modest. Frizura sau mai curând lipsa ta de frizură, a la Goran Bregovic, e ceva special?
Nu am idoli în privinţa stilului. Nu mă tund după un politician sau cântăreţ. Explicaţia e mult mai simplă - frizerul meu a plecat în concediu.  

Care e cea mai proastă părere pe care ai auzit-o despre tine?
Că aş consuma droguri. Am reacţionat foarte urât.

Ţie îţi place de tine?
Normal. Sunt îndrăgostit de mine.

Fiind copil…

Cred că cititorii noştri au sesizat ironia ta rafinată de până aici şi îţi propun să trecem la lucruri serioase. Spune-ne cum a fost copilăria ta.
Am crescut la Poşta Veche. Pe Cantemir, 1. Am o biografie cuminte a unui băiat de cartier. Până la 12 ani, am locuit într-o casă la curte. Eram şaisprezece oameni, toţi rude de-ale noastre. Aceasta era casa bunicii de pe mamă. La cele trei fete ale ei au venit trei crai de la Răsărit, au jucat nunţile şi au făcut copii. Noi, cu tata şi cu mama, ocupam o cameră. Pe urmă a apărut şi Nicoleta.

Mai ţii minte un joc preferat de la Poşta Veche?
Aveam mai multe. Nu prea se deosebeau de cele în care se jucau copiii de atunci.

Ce amintiri te leagă de satul celorlalţi bunici?
Satul bunicilor înseamnă satul tatei, Balatina. Eram o grămadă de verişori acolo. Nu am
trăit senzaţii rustice prea puternice.

Totuşi, verile unde le petreceai, în satul tatei sau în curtea de la Poşta Veche?
Preferam Poşta Veche. Eram alintatul bunicii Liolea. Şi aveam mulţi prieteni. Mergeam cu autobuzul, pe atunci la Poşta Veche troleul încă nu ajunsese.  

Chiuleai de la scoala?
Nici nu-mi trecea prin cap că se poate. Recunosc că aveam reputaţia unui băiat bătăuş. Dar făceam şi lucruri bune - apăram fetele de alţi băieţi bătăuşi.

Familia mea

Relaţia cu părinţii cum a fost? Te-au alintat sau au fost mai severi cu tine?
Am fost alintat de bunica şi strunit de părinţi. Mama se preocupa de instruirea mea, mă punea să citesc, cu toate că nu o făceam cu cea mai mare plăcere. Tata a fost şi este idolul meu. Am avut şi avem o relaţie afectuoasă şi prietenească.  

Despre relaţia cu sora ta Nicoleta, ce ne spui?
Este o diferenţă de cinci ani între noi. În casă ne băteam, dar afară o apăram de ceilalţi.

Ea a făcut o pasiune pentru artă, pentru pictură, ce părere ai la preocupările ei?
Pictura este o pasiune comună pentru femeile din familia noastră, mama fiind profesoară de desen. Nicoleta a început să picteze pe la 5 sau 6 ani şi cred că e un lucru care i-a reuşit foarte bine. Eu, însă, eram pasionat de alte arte - cele marţiale.

Ai o amintire dureroasă din acea perioadă?
Moartea bunicii.

Un profesor universitar de la ULIM  spunea că aţi fost o grupă de băieţi foarte buni şi serioşi.
Nu e adevărat. Dar poate e. De fapt, învăţam. Drept că asta m-a ajutat foarte puţin.

Cum ai cunoscut-o pe Natalia, soţia ta?
Am cunoscut-o când i s-a defectat maşina, chiar în mijlocul străzii 31 August. I s-a oprit în stradă şi nu s-a mai pornit. S-a întâmplat în faţa cafenelei Green Hills şi nu ştiu cum, m-am nimerit pe acolo. Treceam strada. Şi i-am propus s-o ajut. I-am zis că ştiu un maistru care se pricepe. Mai târziu, cineva mi-a spus că ea e Natalia Diacov.

I-ai cerut telefonul?
Nu. Nu ar fi fost frumos. Ne-am mai întâlnit de vreo două ori, din întâmplare. Vreo jumătate de an chiar am fost amici. Pe urmă a apărut dragostea. După doi ani, ne-am căsătorit.

Nu a fost prea repede?
Natalia a hotărât. Şi mie mi s-a părut că am nevoie de linişte, de o familie.

Târgul Chişinăului v-a divorţat de nu ştiu câte ori pe an. Ce a fost adevărat şi ce a fost minciună în tot ce s-a vorbit?
Suntem divorţaţi oficial. Dar ne vedem des. Copiii stau şi cu mine, şi cu ea. Cum vor ei. Natalia este o mamă perfectă. Mai mult nu comentez.

Cât de mult v-au afectat bârfele?
Nu ne-au afectat.

Cum au trecut părinţii voştri peste toate?
Au, probabil, sentimentele lor, poate că au suferit, dar ei nu se amestecă în viaţa noastră.

Cât timp petreci cu copiii tăi? Cu cine eşti mai apropiat: cu băieţii sau cu fiica?
Când am timp liber, îl ofer copiilor mei cu plăcere şi nu fac diferenţă între ei.

Cum este fiica ta Raluca?
Are şase ani.  S-a plictisit să vorbească în română şi rusă. Acum vorbeşte cu toată lumea doar în engleză şi se amuză pe seama celor care nu o înţeleg.

Banii şi afacerile

Banii aduc sau nu aduc fericirea?
Banii sunt un instrument bun de a fabrica fericirea. Eu sunt o fire risipitoare şi nu ştiu dacă voi învăţa vreodată să-i administrez cu foarte multă raţiune.   

Când ai înţeles prima dată că eşti un tânăr bogat?
Atunci când am început pe cont propriu să-mi realizez dorinţele.

Mulţi nu te înghit pentru că, zic ei, nu ţi-ai făcut singur averea şi afacerile. Zic că dacă nu era tatăl tău, nu ai fi avut nimic.
Doar persoanele care nu mă cunosc cred aşa.

Potrivit unor zvonuri, capitalurile tale ar fi pornit de la o zi de naştere, la care tatăl tău ţi-ar fi dăruit două milioane de dolari.
Sunt nişte zvonuri, care nu au nimic cu realitatea.

Ştim deja din interviurile precedente ca eşti preşedintele unui holding impresionant pentru Moldova - „Stati Holding”. Vrei să spui că dl Stati nu a avut nici o contribuţie la crearea şi creşterea acestui grup de companii?  Nu a investit nici măcar capitalul iniţial, aşa cum se obişnuieşte în cazul părinţilor înstăriţi?
Din punct de vedere financiar, am tins să-mi creez holdingul cu propriile forţe. Toţi banii investiţi au fost ai mei. Nu pot însă ignora sprijinul tatei, care a fost mereu alături cu un sfat bun şi al cărui nume respectat de multă lume m-a ajutat să trec mai uşor şi chiar să evit multe obstacole.

Potrivit unui top al copiilor miliardari din CSI, tu ai fi cel mai bogat tânăr din Moldova, moştenitor al unei averi de 2,2 miliarde de dolari. Cum comentezi?
Cred că averea familiei mele este mai considerabilă.

Călătoreşti mult. Ce-ţi place în Sudan, la Moscova sau la Bucureşti?
Nu depinde de ţări. Depinde de parteneri. O ţară te atrage prin oamenii ei sau prin oamenii pe care-i cunoşti în ţara respectivă.

Ce te-a uimit cel mai mult în Sudan?
M-a uimit ceea ce a făcut tatăl meu.

Este adevărat că tatăl tău a cumpărat o navă în această ţară şi a denumit-o „Larisa”, în cinstea mamei tale?
Da.

F.C. Dacia

Cum stau lucrurile la F. C. Dacia Chişinău? Rămâi ca patron al echipei? În ultimii ani, s-au auzit multe despre vinderea clubului…
Într-adevăr am primit câteva oferte din partea unor oameni de afaceri din Grecia, Rusia şi România. Chiar în acest moment negociez un parteneriat cu nişte persoane din Moscova, deoarece nu dispun de timp ca să mă ocup singur de echipă. Un parteneriat ar fi varianta ideală pentru mine, deoarece sunt mulţumit de cum stau lucrurile acum la Dacia şi n-aş dori s-o vând în întregime.

A venit timpul pentru marea performanţă la Dacia? Ce le lipseşte “lupilor galbeni” ca să obţină un titlu?
Acum nu ne lipseşte chiar nimic şi sper că în curând vom obţine rezultate foarte bune.

Ce sacrificii necesită întreţinerea unei echipe de fotbal? Se poate câştiga din fotbal?
E nevoie de sacrificii şi timp, de care eu nu dispun. Pe lângă sacrificii, mai e nevoie şi de multe investiţii, care, de regulă, nu se recuperează. Cei care câştigă într-adevăr de pe urma fotbalului sunt impresarii.

Poate ajunge Gabriel Stati un „Gigi Becali” al fotbalului moldovenesc şi, poate, mai mult decât al fotbalului moldovenesc?
Deocamdată nu mi-am propus acest scop. Îmi urmez propria cale.

DESPRE femei

Presa din România te-a cuplat cu diverse celebrităţi sau pur şi simplu fete frumoase de la ei. Ileana Lazariuc, Lili Sandu, Cristina Rus.  
Presa mereu are tendinţa de a prezenta orice relaţie cu persoanele de sex opus drept una amoroasă. Pentru moment, am relaţii prieteneşti cu Ileana, Cristina.

Ce eşti tu pentru femeile din viaţa ta?
Mai bine vorbiţi cu ele.

Ce sunt ele pentru tine?
Ceea ce sunt pentru orice bărbat.

Xenia Sobceak cum ţi s-a părut?
Mi-a lăsat o impresie bună, nu o cunosc prea bine ca să spun mai mult.

De fapt, ce fel de femei îţi plac?
Deştepte.

Ce este dragostea pentru tine?
Dragostea e o temă care necesită o discuţie aparte.

Cum te desparţi de regulă de femeile pe care le-ai iubit? (Cu scandal, te doare inima, trânteşti uşa sau mai revii?)
Foarte greu mă despart.

Crezi în fericire?
Sigur că da. Fericirea este o noţiune complexă şi diferită la fiecare persoană. Personal, tind spre acest sentiment şi, în acelaşi timp, mă simt deja fericit pentru tot ce mi-a oferit destinul.


Despre multe altele

De ce faci acte de caritate?
E o dorinţă care vine din interior.

Ce relaţie ai cu biserica?
Relaţie pe care o are orice creştin.

Cum i se pare politica moldovenească unui om de afaceri ca tine? Cât de des te împiedici de politică şi politicieni?
E prea complicat pentru un om de afaceri să-i înţeleagă pe politicienii de azi.

Cine îţi place în muzica moldovenească?
Îmi plac Botgros şi Moscovici.

Dan Bitman cântă „Şi băieţii plâng câte-odată”. Este adevărat?
Sunt băieţi diferiţi.

Nici la dezbrăcatul miresei nu ai plâns?
La dezbrăcat puteam doar să mă bucur.

Care a fost prima ta maşină şi dacă ai tânjit după ea când nu a mai fost a ta?
Jiguli 011. Roşu. Nu era o maşină nouă, cred că era de-o vârstă cu mine.

Cât ai investit în colecţia ta de automobile de lux?
Nu am calculat niciodată. Ştiam că voi avea o colecţie de maşini, de la prima mea cunoştinţă cu ele. Dacă-mi place una şi mi-o pot permite, o cumpăr. Prima maşină de colecţie a fost un Ferarri roşu. Ştiam de la 14 ani că vreau şi că voi avea Ferrari roşu. Şi că o să-l am. Exact aşa a fost şi cu Rolls Royce-ul.

Cum ţi-ai ales prietenii?
După faptele lor şi comportamentul în anumite situaţii, critice sau obişnuite.

Cine este cel mai bun prieten al tău?
Tatăl meu. Dar uneori părerile noastre diferă.

Fumatul…
Nu-mi place. Nu suport oamenii care fumează.

Ce nu ai face niciodată?
Niciodată nu aş trăda prietenia.

Un om prosper ca tine, ce fel de visuri legate de viitor are?
Pe lângă visul de a-mi realiza planurile proprii, aş dori să-mi văd ţara mai prosperă, mai bogată şi mi-ar plăcea să pot contribui şi eu cu ceva pentru a realiza acest vis.

Daca mâine ai ajunge, Doamne fereşte, un om cu o mie de lei în buzunar, cu conturile goale şi cu firmele falimentate, ai avea puterea s-o ei de la capăt? Cu ce ai începe?
Aş începe, cred, prin a-mi recupera banii daţi cu împrumut (râde). Cred că mi-ar ajunge pentru o nouă idee de investiţie... În orice caz, nu mi-aş pierde orice curaj şi nu mi-aş plânge de milă. Aş merge înainte.

Ţi-e frică atunci când te gândeşti că peste 20 de ani vei avea 50, iar pe urmă 60, că vei fi un moş bătrân şi nesuferit poate?
Cu vârsta ne face mai buni. Ca şi cognac-ul.  

TEXT: Rodica Ciorănică
FOTO: Marius Bărăgan
(România)


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Gabriel am o intrebare ce tip de masina ai Rols roil?
nicolae   -  
23 Martie 2010, 16:09
Sus ↑
care e fiinta aia "inculta" care zice ca frizura lui Goran Bregovic nu e frizura?e cea mai savanta frizura care a stralucit vreodata sub soare sau in lumina reflectoarelor,e cel mai cool hairstyle pe care l-a vazut omenirea de cand a inceput sa creasca par pe pesti,ma rog,si ca sa fiu acum poetica vreau sa-mi inec degetele in valurile parului lui Bregovic(sper sa nu fie rechini pe-acolo ca balene au loc sa creasca,dar ele nu mananca oameni,au gatul stramt),anyway,nici legendara Medusa nu avea serpii de pe cap mai incolaciti decat suvitele lui Bregovici(ma intreb daca suvitele lui musca sau sunt veninoase),nu-l jigniti pe Bregovici ca e cel mai frumos barbat din lume si spuneti-i ca eu am zis asta
lili   -  
21 Aprilie 2010, 15:08
Sus ↑
nu pot sa cred ca mi-ati publicat comentariul,nu pot sa cred!!!ce tari sunteti!...pai daca am dreptate;)multam frumos ,oameni buni:)sa ne vedem acasa la Bregovic!:)
lili   -  
25 Aprilie 2010, 18:28
Sus ↑
stati crasavet, cu atita rubleovk itelegi sensu vetii
moscalu   -  
27 Iunie 2010, 13:11
Sus ↑
aproxmimativ cit costa rols-roysul tau?
sebastian   -  
02 Noiembrie 2010, 14:13
Sus ↑
1Ma bucur ca si-n Moldova sunt oameni bogati (bani) dar si spiritual, bravo Gabriel Stati ar fi bine ca toti care au bani in conturi sa gandeasca ca dvs.,succes si cred ca impreauna vom reusi sa invingem dusmanul comun succes la alegeri! si-n afaceri!!!
EFROSINIA   -  
09 Noiembrie 2010, 19:11
Sus ↑
bravo acestui OM nici nu se pune la indoiala ca sunteti o persoana modesta succes in afaceri si la alegeri va sustinem!!!!
EFROSINIA   -  
09 Noiembrie 2010, 19:16
Sus ↑
Am auzit azi de la un cunoscut credibil că întradevăr ajutaţi tineretul, maş bucura mult de sprijinul D-Voastră, dacă Aţi binevoi... Duminică, 21 noembrie, am anunţat din nou master-class la pictură pentru tot oraşul, ca regulă vin mai mulţi tineri şi copii. Ursusfamily@narod.ru
victor ursu   -  
13 Noiembrie 2010, 21:17
Sus ↑
Am dat de acest articol mai vechi si ma bucur ca l-am citit fiindca am ajuns sa il cunosc pe Gabriel mai bine si sa inteleg ca merita votul meu acum, sper sa fie sustinut si de altii. Esti o persoana deosebita si te sustinem
Lara   -  
14 Noiembrie 2010, 00:26
Sus ↑
daca nu ai fi avut banisorii lui taticul nu stiu cine erai tu astazi mai gabriel/
elisaveta   -  
22 Februarie 2011, 10:17
Sus ↑
asta nui problema ta,cine putea sa ajunga Lara.
nu conteaza   -  
25 Aprilie 2012, 19:14
Sus ↑
Cum pot sa-l gasesc pe Gaby Stati . numar de telefon,sau , E-mail ?
Mihai.V   -  
24 Noiembrie 2012, 12:28
Sus ↑
este mincinosooo
lucky   -  
27 Noiembrie 2012, 16:03
Sus ↑
ESTI BRAVO GABRIEL TOT ASA SO TIII MULTA STIMA SI RESPEKT
RADU F   -  
10 Decembrie 2012, 00:51
Sus ↑
nati putea sa faceti o buna facere am o problema cu un picior am nevoie de bani de un protez performant ati putea ajuta cu ceva bani ma numesc lena am 26 de ani de la 23 de ani am ramas fara picior si nu am bani pentru un protez nr.069618690
lena   -  
21 Ianuarie 2013, 20:36
Sus ↑
bravo....cum se spune "patsan patsan "....il respect ....ca un om de afacere..binevestit din RM
dragos   -  
12 Iulie 2013, 22:14
Sus ↑
bravo Gabriel !!! respect familia Stati
nicu   -  
03 Septembrie 2013, 23:07
Sus ↑
BIG THANK DR Ogun au rezolvat problema mea
Sunt Stephanie , ma bazez aici LOndon.since moartea soțului meu , și a fost dificil pentru mine și afacerea mea a fost rău .
Am fost doar navigand prin internet și am văzut seria de mărturii ale unui anumit Dr Ogün , rolă pentru a ajuta în diverse moduri , unele persoane
a mărturisit că el a fost ex- iubitul lor înapoi , unii au susținut că
restabilește burta , unii au spus că se poate arunca o vraja pentru a opri divorț și
așa mai departe . Nu a fost un martor special pe care l-am văzut a fost o femeie pe nume
Dna Ramirez , a depus mărturie despre modul în care compania sa a Dr.OGUN înapoi mai puțin
72 oră și la sfârșitul de mărturia ei , ea scade Dr.OGUN e-mail
address.After citit toate acestea, am decis sa dau Dr. Ogun un try . am contactat
prin e-mail și a explicat problema mea cu el . În doar trei zile după ce mi-a cerut să fac , am început să primesc contractului atât cunoscute și persoana necunoscută .
I-am spus să-mi facă din nou o femeie și chiar mai fericit decât oricând before.You -l pot contacta prin lovespelltemplee@gmail.com

De asemenea, dacă nevoie de soluție în următoarea problemă , contactați de asemenea .

1 ) În cazul în care doriți ex-vă înapoi .
( 2 ), dacă încă mai au vise rele .
( 3 ) Vrei sa fie promovat în biroul dumneavoastră .
( 4 ) Vrei femei / bărbați aleargă după tine .
( 5 ) În cazul în care doriți un copil .
( 6 ) Vrei să fii bogat .
( 7 ) Vrei pentru a lega soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna .
( 8 ) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară .
( 9 ) Cum ați fost scammed si vrei sa recupereze ai pierdut bani .
( 10) , dacă doriți pentru a opri divorț dumneavoastră .
( 11 ), dacă doriți să divorțeze de soțul tău .
( 12 ), dacă doriți ca dorintele tale sunt acordate .
( 13 ) lot Sarcina de copil de design
( 14 ) Garantarea vei câștiga cazul tulburătoare și divorțul judiciar , indiferent de cât de ceea ce stadiu
( 15 ) Nu mai căsătorie sau o pauză .
din nou adresa de e-mail este lovespelltemplee@gmail.com de a comunica imediat .
stephanie   -  
03 Mai 2014, 05:47
Sus ↑
Nr. Lui Gabi 079 999 999
ANDRIAN   -  
01 Iunie 2014, 21:57
Sus ↑
HELLO pentru tine toate AICI,

Numele meu este Monica, eu sunt din Bellingham, Washington Statele Unite ale Americii, nu cred că EX mea va veni vreodată înapoi la mine, după tot ce se întâmplă, și toate datorită DOCTOR ODOMA, m-am căsătorit cu o MR Anthony ne-am căsătorit la vârsta noastră timpurie din 20 ne iubim pe noi înșine foarte mult, dar după 30 de ani de căsnicie noastre de schimbare meu soț și transformă în ceva altceva, arata ca am căsătorit cu un străin, am fost confunda așa că nu știu ce să fac copiii mei a fost o uzură de ce se întâmplă între amândoi, ei vorbesc cu tatăl lor și încă nu se continuat mai târziu am aflat că soțul meu este de a vedea pe altcineva am aflat cine este aceasta persoana este i descoperiți orașul era doar o fetiță care este de până la vârsta fiicei mele, ea a urmat sotul meu doar din cauza banilor și ea a fost mult mai mic decât ar putea să mă credeți că soțul meu a spus în față că sunt prea bătrân pentru el sau cer am fost ca uciderea de sine mea, el a spus că avea nevoie de cineva tânără în viața lui că el are nevoie de un divorț el mi-a spus este peste tot că el nu au nimic de-a face cu mine nici mai mult mergem la tribunal și am divorțului, dar nu știu ce să fac pentru că eu încă îl iubesc sotul meu atât de mult, nu numai pentru dragostea i-au pentru el, dar de dragul copiilor, cum poate veni cineva de la nici o unde în casa mea la copt fost ea nu a vândut și ia soțul meu departe de mine, am suferit cu soțul meu pentru a obține fiecare lucru avem astăzi am venit să mă gândesc la asta și i-am spus de sine mea nu eu nu pot da drumul la fel ca asta, am întotdeauna greu de o rolă vraja el au ajutat sensul de prietenii mei pentru a obține dragostea lor o dată înapoi și ajuta apoi să se stabilească căsătoria lor rupt, așa că l-am contactat on-line și împărtășesc problemele mele cu el ma ajutat si sotul meu veni mai târziu înapoi la mine cu multă dragoste și o inimă de îngrijire la fel ca înainte, încă o dată datorită DOCTOR ODOMA, dacă ai nevoie de el contactul său de ajutor cu acest e-mail: odomaspelltemple@outlook.com el vă poate ajuta să rezolve orice probleme tale bine.
monica   -  
29 Noiembrie 2014, 18:01
Sus ↑
Eu cred ca esti mindria parintilor si a intregii tari,si ar trebui sa te bucuri de orce clipa petrcuta cu parintii,si felicitari de sarbatorile apropiate.
lucia midari   -  
25 Decembrie 2014, 11:17
Sus ↑
Wow! Acesta este lucrul cel mai minunat am experimentat vreodată și am nevoie de a împărtăși această mare mărturie cu lumea. Am vizitat un forum aici, pe internet pe meci 8TH 2015, și am văzut o mărturie minunată de acest puternic și mare fugă vraja numita Elder Jafaru pe forum. Nu l-am crezut, pentru că n-am auzit nici aflat nimic despre magie înainte. Nici un organism ar fi putut să mă convingă despre vrăji magice, nu până cel Bătrân a făcut o lucrare minunată pentru mine și restaurat căsătoria mea de 6 ani înapoi la mine și a adus soțul meu înapoi la mine în aceleași 24 oră la fel cum am citit pe internetul. Am fost cu adevărat consternat și șocat când soțul meu îngenunche implorând iertare și să-l accepte înapoi ... eu sunt foarte scurtă de cuvinte și de bucurie, și eu nu știu cât de mult pentru a transmite aprecierea mea pentru tine ELDER JAFARU. Tu ești un Dumnezeu trimis la mine și întreaga mea familie .. Și acum eu sunt o femeie veselă, din nou .. aici este de e-mail lui irrevokableoutcomes@gmail.com. pentru orice persoană interesată on-line. noroc
lena   -  
24 Mai 2015, 09:33
Sus ↑
Numele meu este cadou Garrett, de la Marea Britanie. Vreau să împărtășesc mărturii mi cu publicul larg cu privire la ceea ce acest om numit Dr. Breeze tocmai a facut pentru mine, acest om tocmai a readus meu a pierdut soțul Ex la mine cu vraja lui mare, am fost măritată cu acest om numit Collins am fost împreună pentru o lungă perioadă de timp și am iubit de sine nostru, dar atunci când am fost în imposibilitatea de a-i dea un copil de 2 ani mi-a lăsat și mi-a spus că nu mai poate continua apoi am fost acum cauta modalitati de a-l înapoi până când un prieten de-al meu mi-a spus despre acest om și mi-a dat e-mail lui de contact, atunci nu va crede acest lucru atunci când am contactat pe acest om pe problemele mele a pregătit o distributie vraja și să aducă pierdut soțul meu înapoi, și după o lună mi-e dor luna mea și du-te pentru un test și rezultatul AM declarat gravidă Sunt fericit astăzi sunt o mama de o fetiță, vă mulțumesc încă o dată marea turnare vraja pentru ceea ce ai făcut pentru mine, dacă ești acolo, trece prin toate astea
Probleme enumerate mai jos:

(1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi.
(2), dacă aveți mereu coșmaruri.
(3) Vrei sa fie promovat în biroul tău.
(4) Vrei femei / bărbați pentru a rula după tine.
(5) În cazul în care doriți un copil.
(6) Sau, dacă doriți să fie un fotbalist
(7) Organismul de semn în cazul în pericol înainte
(8) Vrei să fii bogat. sau ai nevoie de bani
(9) Vrei să lega soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna.
(10) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
(11) Cum ai fost scammed și doriți să recuperați banii pierdut
- Puteti contacta tiv prin: e-mail doctorbreezespelltemple@outlook.com
Gift Garrett   -  
03 August 2015, 00:20
Sus ↑
Numele meu este Cynthia Smith sunt din Canada Vreau să folosesc această ocazie pentru a mulțumi marele doctor, care aduce înapoi soțul meu, care mă face foarte fericit astăzi, așa că am putut să nu țină lucrarea minunata a făcut pentru mine, așa că am decis să-l împărtășească cu voi toți pentru că el este real nu ca cei care mananca la banii mei și nu face nimic pentru mine, am un copil minunat pentru soțul meu, aproximativ 3 ani în urmă soțul meu și cu mine a fost ceartă despre unele lucruri ce face că el a avut nu făcut înainte, cum ar fi menținerea noaptea târziu și băut i dont știu că soțul meu are o aventură secretă cu o doamnă de aproape de strada mea se îndeplinesc după locul de muncă, la un hotel de o zi am simțit că acest lucru este prea mult să le suporte Apoi l-am confruntat o noapte, dar el nu a ascultat în schimb ma bătut în fața copilul nostru atunci el mi-a lăsat în cele din urmă pentru doamna. Am simțit viața mea a fost de peste si copilul meu a crezut că nu va mai vedea niciodată pe tatăl său. Am încercat să fiu puternic doar pentru copil, dar nu am putut controla durerile pe care chinuie inima mea, inima mea a fost plină de necazuri și dureri pentru că am fost într-adevăr, în dragoste cu soțul meu. În fiecare zi și noapte cred că de el și am întotdeauna doresc va veni înapoi la mine, până la o zi am întâlnit un bun prieten de-al meu, care a fost, de asemenea, într-o situație ca mine, dar problema ei a fost fostul ei iubit, care a avut o nedorit sarcina de și a refuzat să își asume responsabilitatea și fac obiectul unui dumping ei. ea mi-a spus că a mea a fost un caz mic și ca să nu vă faceți griji despre asta, la toate, așa că am întrebat-o ce a fost soluția la problemele mele si ea mi-a dat acest mare adresă de email Doctor drotutuhealinghome@hotmail.com. Am fost a pune la îndoială dacă acest om a fost soluția, pentru că am încercat atât de multe fals medic pe internet, dar se consuma doar până banii mei și nu lucrezi pentru mine, așa că am contactat pe acest om mare și mi-a spus ce să fac și eu faptă le toate, mi-a spus să aștepte doar 72 oră și că soțul meu va veni târăște pe îngenunchează lui doar pentru iertare, așa că am credință faptă ce acest mare om mi-a cerut să fac și cu siguranță după 72 oră am auzit o bătaie în ușă m-am dus și deschide ușa, într-o mare surpriză l-am văzut pe îngenunchează lui și am fost mut, când ma văzut, tot ce a făcut a fost să plângă și mi cer iertare, din acea zi, toate durerile și necazurile în inima mea a fugit, De atunci am și soțul meu și happily.that nostru copil minunat este viu este motivul pentru care vreau să spun un mare datorită dr okunta Acest mare om mi-a facut sa intelegem ca nu este cunoscut problemă pe pământ care nu are nici o soluție așa încât vă rugăm, dacă știi că aveți aceeași problemă sau orice problemă care este similar, te va sfătui să contacteze această mare doctor prin drotutuhealinghome@hotmail.com poștă și el va rezolva problema
cynthia   -  
30 Noiembrie 2015, 02:14
Sus ↑
Vreau să împărtăşească mărturia mea şi fericirea mea cu tine toate în acest site, anul trecut sotul meu lăsat pentru o altă femeie în locul său de muncă şi a abandona mă şi 2kids meu, totul a fost atât de greu pentru mine pentru că îmi place-l atât de mult, asa ca am vazut mărturii ale Mutaba mare, el a ajutat doamnelor în obţinerea acolo soţul înapoi asa ca am contactat-l şi El ajută-mă să o vrajă retur pentru meu soţul şi în 2 zile sotul meu lăsat altă femeie şi a venit înapoi la mine cu atata dragoste şi grijă. nu voi uita niciodată acest ajutor care-a dat mare Mutaba şi meu children.if care sunteti aici ai nevoie de ajutor să te iubita inapoi puteti contacta-l prin acest e-mail de greatmutaba@yahoo.com sunt mândru de a fi pe mărturia lui...
Dora   -  
15 Ianuarie 2016, 06:48
Sus ↑
Sunt Dr Abiku puternic, care vraja unghiului de fugă poate rezolva problema în termen de 72 de ore sau dupa caz poate dovedi a fi. Am fost un aparat de turnare de peste 29 de ani și munca mea vorbesc mult pentru mine. puteți să mă contactați de mai jos sau contactați-mă prin e-mail meu privat la drabikuspellhome@gmail.com
Tu du-te prin această situație MAI JOS:
(1) Îți place fosta ta?
(2) Sunt ai mereu coșmaruri?
(3) Doriți să fie promovat la locul de muncă?
(4) Vrei femei / bărbați aleargă după tine?
(5) Vrei un copil al tău?
(6) Vrei să fii bogat?
(7) Vrei soțul / soției să fie a ta pentru totdeauna?
(8) Aveti nevoie de ajutor financiar?
(9) Doriți să recupereze banii pierdut?
(10) Vrei să opriți divorțul?
(11) Vrei un divorț?
(12) Vrei orice dorință să fie acordat de cineva?
(13) vraja a concepe un copil de sarcină nevoie?
(14) Ești constatare este dificil de a câștiga un caz în instanță?
(15) Vrei să opriți căsătoria sau relația ta sau pentru a rupe.
(16) Vrei să se căsătorească cu partenerul dumneavoastră cât mai curând posibil?

Din nou, adresa mea de e-mail este drabikuspellhome@gmail.com

Contactați-mă imediat la toate problemele și de a rezolva situația în 3 zile.
DR. Abiku ...
Dr Abiku   -  
28 Februarie 2016, 00:29
Sus ↑
Codul este gresit
Dr Abiku   -  
28 Februarie 2016, 00:31
Sus ↑
Codul este gresit
Dr Abiku   -  
28 Februarie 2016, 00:31
Sus ↑
Codul este gresit
Dr Abiku   -  
28 Februarie 2016, 00:31
Sus ↑
Codul este gresit
Dr Abiku   -  
28 Februarie 2016, 00:31
Sus ↑
Codul este gresit
Dr Abiku   -  
28 Februarie 2016, 00:31
Sus ↑
Codul este gresit
Dr Abiku   -  
28 Februarie 2016, 00:32
Sus ↑
Codul este gresit
Dr Abiku   -  
28 Februarie 2016, 00:32
Sus ↑
Codul este gresit
Dr Abiku   -  
28 Februarie 2016, 00:32
Sus ↑
Codul este gresit
Dr Abiku   -  
28 Februarie 2016, 00:32
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău