VIP Magazin
13 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Echipa Orange schimbă sărbătorile
Decembrie 2012, Nr. 103

Echipa Orange schimbă sărbătorile

Comentează   |   Cuprins

Aliona Postică
Coordonator de training şi calitate MMCS
Pe lângă aroma şi savoarea mandarinelor, toată lumea, de Crăciun, aşteaptă cadouri. Exact aşa sunt şi clienţii noştri. De sărbători, fiecare dintre ei are multe de povestit, vrea să stea de vorbă cu cei dragi şi să nu se simtă cumva presat de timp, iată de ce cred că este nemaipomenit cadoul pe care l-am pregătit pentru ei, oferta „comunicare gratuită după al treilea minut”. În plus, 5000 de minute pentru conversaţii cu numerele Orange,  5000 SMS, 5000 de MB oferite de Orange este mai mult decât ţi-ai putea dori.

Oleg Grosu
Billing Development and Support
În fiecare an, oferta de Crăciun se diversifică. Şi în acest an Orange ne uimeşte prin generozitate. În calitate de inginer de dezvoltare şi suport, pentru implementarea ofertelor anuale, folosesc un sistem integrat de activare şi distribuire zilnică a bonusurilor din oferte în funcţie de pachetul abonatului şi specificaţiile din Departamentul de marketing. Compania a creat un sistem puternic în care adăugăm configuraţiile tuturor ofertelor. Cu toate acestea, fiecare ofertă dezvoltată necesită atenţie sporită la detalii mici şi testare amănunţită, pentru a minimiza posibilitatea de a provoca inconveniente clienţilor noi şi celor existenţi.

Eugen Mânzat
VAS  Team Leader   
Anul acesta, oferta de Crăciun este mai deosebită. În procesul implementării, ne-am convins că nimic nu este imposibil şi cu această ocazie vreau să le mulţumesc colegilor din echipă. Împreună am demonstrat că imposibilul poate deveni posibil. Conceptul „stop the clock”, care stă la baza ofertei, este interesant atât din punctul de vedere al comunicării, cât şi al implementării tehnice. În plus, datorită faptului că Orange este prezent pe piaţa de telecomunicaţii în mai multe domenii, avem posibilitatea să prezentăm clienţilor oferte complexe, convergente atât pentru voce, internet, cât şi pentru telefonia fixă. Cu aceasta ne mândrim!

Livia Gurduza
Contabil-şef
Persoanele dragi mie beneficiază de oferta Orange, iar eu trăiesc cu două familii: cea de acasă şi cea de la serviciu. Familia Orange creşte din lună în lună şi asta ne bucură. Serviciile de calitate şi fiecare ofertă ne aduc noi clienţi şi imaginea Orange este la nivel. Sunt omul cifrelor şi, în funcţia de contabil-şef, răspund de executarea tuturor tranzacţiilor financiare, având grijă de buna funcţionare a activităţii financiare a companiei. Atât calitatea serviciilor, generozitatea ofertelor, cât şi atitudinea proactivă, responsabilă, grija şi onestitatea confirmă statutul Orange de companie social-responsabilă.Dorin Axenti

Manager reţeaua de magazine directe
Avem aşteptări ambiţioase, dar şi clienţii, an de an, au aşteptări mai mari. Respectiv, oferta pe care am lansat-o în acest an sper să fie conform aşteptărilor lor şi ne străduim ca modul în care îi informăm despre această ofertă să fie cât mai atractiv şi individual. De sărbători suntem cu toţii entuziasmaţi. Cu ocazia Crăciunului întreaga echipă Orange din cele 27 de magazine din toată ţara este alături de colegii săi la petrecerea corporativă. Fiind manager al unei echipe formate din 133 de oameni deosebiţi, cea mai mare fericire a mea de sărbători este reuşita colegilor mei.

Andrei Buhna
Manager de reţea indirectă
Crăciunul este prezent în toate magazinele noastre, fiecare dintre ele fiind decorat corespunzător. Un brăduţ iluminat, imagini de Crăciun imprimate pe geamuri, zăpadă şi muzică de sărbătoare, iar consultanţii poartă o căciuliţă de Moş Crăciun sau Albă-ca-Zăpada. În noiembrie am solicitat partenerilor noştri ca muzica să răsune nu doar în magazine, dar şi în stradă, astfel încât trecătorii să se bucure alături de noi. Organizăm promoţii şi suntem pregătiţi să facem faţă fluxului de clienţi care păşesc pragul magazinelor. Când clienţii noştri sunt mulţumiţi, şi noi suntem împliniţi.Vladislav Botnarenco

Coordonator de achiziţii
Sărbătorile chiar se schimbă cu Orange! Şi în acest an, Orăşelul de Crăciun îşi aşteaptă cu drag vizitatorii, oferindu-le noi surprize. Poziţionarea lui este deosebită, orăşelul fiind amplasat în spatele Arcului de Triumf, chiar în inima capitalei. Pe câteva sute de m2 sunt instalaţi cca. 6 km de ghirlandă. În afară de asta, am decorat şi copacii şi Arcul de Triumf. Dacă anul trecut în orăşel erau amenajate trei căsuţe în care se vindeau produse, gustări calde şi reci, anul acesta am pregătit zece căsuţe în care vizitatorii vor putea procura cârnăciori, vin fiert sau cafea, obiecte handmade şi alte produse.

Viorica Munteanu
Manager Help Line
Clienţii sunt foarte curioşi, ei întotdeauna au aşteptat ofertele de la Orange, iar la Serviciul clienţi, în perioada din ajunul sărbătorilor, primim multe apeluri cu întrebări: „Ce aveţi nou? Ce cadouri aş putea oferi celor dragi?”. Consider că Orange a venit cu soluţia ideală, servicii şi inovaţii care să răspundă necesităţilor clienţilor noştri, făcându-le sărbătorile mai frumoase, pline, mai fericite şi discuţiile mai lungi de trei minute. Şi noi, cei de la Serviciul clienţi, având o abordare individuală, suntem în rolul de a-l ajuta pe client să-şi găsească exact ce i se potriveşte mai bine.Carolina Schin

Coordonator de training şi calitate MMCS
Oferta de Crăciun este una pe care vreau să o spun tuturor şi la care ţin foarte mult. Prin urmare, îmi îndeplinesc misiunea şi la muncă, şi în afara acesteia. Nu toţi oamenii cunosc cele mai noi oferte şi, când văd entuziasmul cu care îi informezi, beneficiile de care pot avea parte, au reacţii foarte pozitive. Pentru informarea veridică, în ajunul oricărei oferte, de obicei organizăm traininguri pentru angajaţi sau îi informăm prin intermediul unei prezentări. Pentru mine, fiecare zi se schimbă cu Orange pentru că îmi place foarte mult ceea ce fac şi pentru că avem o echipă extrem de solidară şi prietenoasă.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău