VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Echipa Medpark: Tatiana Nichitina
Martie 2016, Nr. 138

Echipa Medpark: Tatiana Nichitina

Comentează   |   Cuprins

Obstetrician-ginecolog, şef al Departamentului maternitate, categoria superioară. Activează în domeniul medical de 43 de ani, urmând specialitatea părinţilor săi şi, la rândul său, primind pe această lume un număr nedefinit de bebeluşi. Tatiana Nichitina este medicul care s-a ocupat de prima naştere din istoria Medpark

Ţin minte şi astăzi cuvintele unei moaşe în vârstă, atunci când am intrat pentru prima dată în sala de naşteri. M-a privit şi mi-a zis: „Fetiţo, ţine minte că tu intri în cea mai însorită specialitate şi niciodată nu ai dreptul să intri cu dispoziţie proastă în sala de naştere, trebuie să-i păşeşti pragul cu bună dispoziţie şi mâinile tale trebuie să fie mereu calde, cu mâinile tale dai viaţă copilului care porneşte pe calea vieţii şi nu ai dreptul să transmiţi acestui copil o energie negativă. Tot timpul trebuie să te gândeşti la viitor, la mamă şi la copil. Dacă vei putea să transmiţi acest fapt, vei rămâne… dacă nu, niciodată nu vei deveni un obstetrician adevărat.” Această lecţie o păstrez peste ani, dedicându-mi toate forţele pentru a saluta noile vieţi.

 

Centrul de maternitate

Cea mai modernă maternitate privată din Republica Moldova, dotată cu trei săli de naştere şi o secţie de neonatologie, care cuprinde compartimentul de reanimare nou-născuţi şi Secţia staţionar. Viitoarele mămici sunt monitorizate şi naşterile sunt asistate de o echipă de ginecologi obstetricieni cu experienţă internaţională. Timp de cinci ani, centrul a asigurat venirea pe lume în cele mai bune condiţii a peste 2000 de bebeluşi.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău