VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Echipa Medpark: Aureliu Batrînac
Martie 2016, Nr. 138

Echipa Medpark: Aureliu Batrînac

Comentează   |   Cuprins

Directorul medical al Medpark, chirurg cardiovascular, conferenţiar cercetător, d.ş.m. Dumnealui a contribuit la salvarea a mii de vieţi omeneşti, peste 2000 de intervenţii chirurgicale pe cord efectuându-le personal.

A pune mâna pe inimă este şi ceva misterios, or ştim foarte bine că inima ar fi şi lăcaşul sufletului. De fiecare dată când pun mâna pe inimă, am şi un contact indirect cu sufletul acestui om. Omul se bucură, se întristează, iubeşte, urăşte din toată inima. Şi atunci când inima este bolnavă, omul nu mai poate să iubească, nu mai poate să urască, nu mai poate să vadă alte lucruri frumoase şi nu se mai poate concentra să vieţuiască la fel ca şi ceilalţi oameni. De aceea, când operez o inimă, îmi dau seama că trebuie să fac astfel încât acea inimă să bată din nou sănătos şi să poată trăi sentimentele esenţiale ale vieţii. Important este ca pacienţii noştri să aibă grijă de inima lor şi să se adreseze cât mai timpuriu la medic.”

Centrul cardiologic

Singurul centru din Republica Moldova care cuprinde sub acelaşi acoperiş un departament consultativ, cardiologie intervenţională şi cardiochirurgie oferă toată gama de asistenţă medicală pentru bolile de inimă şi este desemnat de Ministerul Sănătăţii al Republicii Moldova pentru a prelua urgenţele medicale în domeniul infarctului miocardic. Echipa Centrului Cardiologic Medpark a efectuat timp de cinci ani peste 4500 de intervenţii chirurgicale, dintre care 955 pe cord deschis.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău