VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Echipa Medpark: Adrian Danu
Martie 2016, Nr. 138

Echipa Medpark: Adrian Danu

Comentează   |   Cuprins

Neurochirurg, categoria superioară. S-a afirmat cu premiere naţionale în sala de operaţii. Specializându-se în neurochirurgia spinală, profesionistul are în palmares şi o experienţă vastă în intervenţiile pe creier şi a realizat zeci de operaţii complicate, în rezultatul cărora au fost salvate vieţile mai multor pacienţi cu diagnostice grave.

Bisturiul survine pentru a rezolva multe stări critice care supun viaţa pacientului unor anumite riscuri. Putem spune că în Moldova chirurgia a stagnat mulţi ani din motivul factorului tehnic şi al condiţiilor precare ale sălilor de operaţie. Este foarte greu să faci chirurgie de performanţă fără aparataj. Iată de ce la Medpark avem posibilitatea de a obţine performanţe. Spitalul a adus o briză de ceva nou, cu standarde internaţionale de tratare a pacientului. Aici noi avem posibilitatea de a face intervenţii operatorii de cea mai înaltă complexitate şi putem să ne mândrim că le efectuăm cu succes. Astfel, pacienţii noştri se fac bine şi se pote bucura de viaţă chiar şi după o intervenţie cu o durată de 8-9 ore.

 

Centrul de Chirurgie

Cel mai complex centru de chirurgie din domeniul privat din ţară, care acoperă 11 domenii chirurgicale importante, printre care: chirurgie generală, chirurgie vasculară, chirurgie urologică, chirurgie ORL şi neurochirurgie. Doar aici sălile de operaţii sunt supuse unui control bacteriologic regulat. De la lansare până în prezent, echipa medicală a Centrului de Chirurgie Medpark a efectuat peste 13 000 de intervenţii chirurgicale.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău