VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Cristina Gheiceanu. Prezentatoarea ştirilor de weekend la PRO TV
 Descarcă
Mai 2011, Nr. 85

Cristina Gheiceanu. Prezentatoarea ştirilor de weekend la PRO TV

Comentează   |   Cuprins

Sâmbăta Paştelui a fost o zi importantă pentru creştini, dar a avut şi o semnificaţie aparte pentru  Cristina Gheiceanu.  Exact în ajunul Învierii drăgălaşa blondă, specializată în a molipsi prin optimismul şi pozitivismul său, şi-a făcut „botezul televizat” în postura de prezentatoare a postului PRO TV Chişinău. Cea care prezintă buletinul de ştiri de weekend a păşit o treaptă profesională nouă, făcând transferul din studioul de radio, de la PRO FM Chişinău, în cel de televiziune. Ascultătorii PRO FM o cunosc bine, la fel ca şi cititorii „VIP magazin”, care au avut ocazia să o admire în proiectul „Top 100 femei sexy din Moldova”. Promite multe realizări frumoase abia făcând debutul în noua sa postură, moment în care i-am şi solicitat câteva păreri.

Text: Marcel Toma. Foto: www.fotoroom.md. Locaţie: salon CAVIO. Vestimentaţie: SISLEY, BENETTON
Stil: Style Studio. Stilist: Rodica Ţurcan. Machiaj: Ellina Sert


Ce surpriză le pregăteşti telespectatorilor PRO TV Chişinău? La ce ar urma să se aştepte de la noua prezentatoare?
Cred că jurnalul de weekend mă prinde cel mai bine şi pentru că este cu un conţinut mai lejer şi cu mai multe noutăţi vesele. Eu fiind mereu cu zâmbetul pe buze şi o fire optimistă, asta voi transmite şi telespectatorilor.

Ai făcut radio, acum televiziune. Simţi diferenţe la trecere… Probleme, greutăţi? Peste ce a trebuit să treci pentru a schimba studioul de radio pe cel de tv?
Diferenţa o simt şi e una mare. De la un  program de trei ore pe care îl aveam la radio, a trebuit să trec la unul mai larg, plus şi munca de reporter… Am renunţat la somnul dulce de dimineaţă… Desigur, cel mai greu mi-a fost să deprind felul de a scrie o ştire şi, desigur, să pot transmite ştirea cât mai convingător telespectatorilor.

Care sunt abilităţile care îţi vor prinde bine în noua ta postură? Ce ai însuşit nou pentru asta?
Sunt optimistă şi cel mai important e că sunt extrem de norocoasă, iar astea sunt nişte calităţi care prind bine oricând şi în orice meserie. Ce am învăţat de când lucrez aici este să îmi organizez timpul în aşa fel încât să le reuşesc pe toate şi îmi iese chiar mai bine decât atunci când lucram la radio.

Ţi-a zis cineva că arăţi prea bine ca să-ţi ascunzi chipul în studioul de radio? De asta ai trecut pe „sticlă”?
Nu acesta a fost motivul pentru care am trecut pe sticlă. Atunci când lucram la radio o făceam cu cea mai mare plăcere, dar trecerea la televiziune este o nouă treaptă pentru mine. Aici mai am încă multe de învăţat şi chiar învăţ în fiecare zi câte ceva şi important e că îmi place foarte mult.

Vedeta tv este un termen la care tinzi sau nu te interesează şi vrei să-ţi faci doar meseria?
Sunt conştientă de faptul că devin o persoană publică, dar nu asta mă interesează. Vreau din tot sufletul ca ceea ce fac să placă, pentru că o fac cu suflet şi pentru că, practic, tot timpul meu deja îl dedic acestei profesii.

Ai fi putut face altceva, profesional vorbind? Ce eşti de factură?
Am absolvit Relaţii Economice Internaţionale, îmi plăcea mult şi contabilitatea, aşa că am crezut că am să lucrez în domeniu. După facultate, însă, am lucrat la radio, dar nu m-am gândit niciodată la televiziune şi cu atât mai puţin la ştiri.

De ce te-ai decis anume în privinţa acestei meserii? Ce te-a făcut să accepţi provocarea microfonului sau a camerei video?
Ştiam că va fi o etapă foarte importantă în viaţa mea. Mie îmi plac enorm provocările, dar şi mai mult îmi place să îmi demonstrez chiar mie că pot. Eu cred că astfel de ocazii ni se ivesc de puţine ori în viaţă, deci trebuie să profităm de ele şi să le trăim la maximă intensitate.

A fost vreodată ceva sau cineva care ţi-a influenţat viaţa în vreun fel? În care anume?
Mereu apar în viaţă oameni, cazuri care îţi influenţează viaţa într-un anumit fel, dar mama mea, cel mai mult. Ea m-a ajutat să fiu aşa cum sunt acum.

Care sunt avantajele care te ajută să ieşi în faţă?
Sunt puţine, dar sunt esenţiale. Optimismul şi curajul.

Ce ai tu şi nu au alte fete, colege de generaţie sau serviciu?
Cred că ceea ce am eu este mult, foarte mult noroc în viaţă…
 
Care se manifestă…
Prin familia mea, în primul rând. Am, cu siguranţă, o familie extraordinară, părinţii îmi sunt şi prieteni, iar serile în familie sunt de-a dreptul interesante. Nu aş schimba aceste seri pe nimic în lume.

Câte ore petreci zilnic în faţa oglinzii?
Aş vrea să petrec mai mult, dar timpul îmi este limitat mai ales dimineaţa, când trebuie să ajung cât mai repede la serviciu. De aceea, stau în jur de zece minute, nu mai mult.

Ai învăţat să uimeşti lumea? Să zică „wow, Cristina!”?

Da, cred că în ultima perioadă asta şi fac. Eu sunt genul de persoană care nu spune mai nimic de planurile de viitor, iar atunci când ceva îmi reuşeşte şi apropiaţii îmi află performanţele, vine şi acest „WOW”!

În afară de muncă, ce te mai interesează pe lumea asta?...
Cu siguranţă, călătoriile şi dansul. Cred că dacă aş avea o sală de dans, mi-aş petrece timpul liber acolo. Călătoriile mă umplu de energie şi lucruri extraordinare, mă lipsesc de griji, de termene-limită. Iar călătoriile pe litoral sunt preferatele mele, pentru că ador marea.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

frumos interviu
violetta   -  
26 Iunie 2011, 17:05
Sus ↑
super
stepa   -  
05 Iulie 2011, 19:06
Sus ↑
Esti o persoana foarte simpatica super so ti tot asa
SERGIU   -  
02 Octombrie 2011, 03:02
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău