VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Cristina Gheiceanu. Mai fericită ca niciodată
Iunie 2015, Nr. 131

Cristina Gheiceanu. Mai fericită ca niciodată

Comentează   |   Cuprins

Trăieşte fiecare zi din viaţa ei, molipsindu-i pe cei din jur cu entuziasmul său de a descoperi oamenii, culisele şi locurile nesesizate de ceilalţi. Chiar dacă este femeie, or femeile niciodată nu ştiu ce vor, este una dintre puţinele care ştiu cu exactitate ce își doresc. În ciuda puterii şi siguranţei pe care le emană, este foarte sensibilă. De multe ori o dor lucruri pe care alţii nici nu le observă. Dar, dincolo de asta, este un om fericit. Fericită pentru că face anume ceea ce îi place, pentru că este apreciată, pentru că este înconjurată de oameni dragi, pentru că are visuri, mari şi mici, dar care sunt ale ei şi pe care aşteaptă cu emoţie să le trăiască… 

E foarte simplu să mă faci fericită. Orice mă face să zâmbesc intră în categoria lucrurilor care contează cu adevărat în viață. Chiar azi am fost în culmea fericirii când am primit niște cireșe, pe care le-am mâncat cu o mare poftă. Probabil lucrurile simple și ne aduc fericirea cea mai mare.

Trebuie să ai încredere în oameni, chiar dacă poate la un moment dat o să te dezamăgească, va fi o lecție din care ai ce învăța. Eu sunt norocoasă la acest capitol. Mi-a dat viața prieteni frumoși și dragi, dar și o relație în care încrederea ocupă un loc de frunte.

Bărbatul de lângă mine este unul manierat, poate cu mici influențe „de modă veche”. Un bărbat stăpân pe sine și care știe cum să-mi facă ochii să sclipească de fericire.

Important e să rămâi pe valul fericirii, pentru că astfel atragi alte lucruri frumoase în viața ta. Este ca la surfing, ai prins valul, ține-te bine până la final, pentru că odată ce ai căzut de pe placă, e mai greu să prinzi valul perfect. 

Suntem atât de concentrați pe ce avem de făcut, ne amărâm și ne certăm când ceva nu ne iese așa cum am fi vrut, dar uităm să respirăm adânc, să privim împrejur și să ne bucurăm de tot ce avem în viață. Uităm să ne sunăm mama mai des ca să-i spunem cât o iubim, să fim alături de prieteni când au nevoie de noi, să citim o carte fără a ne gândi la altceva și să ne vizităm bunicii, fără vreun motiv anume, cât încă sunt în viață.

În viață trebuie să faci alegeri care te fac fericită. Doar că uneori ne e frică și, de teama unui eșec, acceptăm ce avem. Tot ce am în viață este datorită alegerilor mele și dacă vreau o schimbare, atunci trebuie să fac ceva diferit de ceea ce am realizat până acum.

Cea mai bună lecție de viață am primit-o de la părinți. M-au învățat să am încredere în mine și să realizez ce îmi propun fără a depinde de oameni sau de circumstanțe. De fapt, puterea asta există în fiecare dintre noi, dar, din păcate, adesea o căutăm în exterior, ne agățăm de oameni, situații, clișee, ne facem scenarii și uităm să acționăm după puterile proprii.

The „Age of Adeline” este filmul care te face să accepți felul în care decurge viața și își lasă amprenta pe chipul, sănătatea și energia ta.

Îmi place enorm să călătoresc. Cele mai mari emoții le-am avut vizitând orașele din Statele Unite, în special Las Vegas sau Washington. E o lume atât de diferită. Aș merge și în Viena, care pentru mine a rămas un oraș de suflet sau poate un oraș în care am trăit în altă viață. Și Dubaiul îl includ în această listă, pentru că este impresionant. Ar urma Praga și Paris.

 (Text: Daniela Caraiman. Foto:Mirell Rosh. Coafură: Anastasia Dovgali. Vestimentație: Irina Madan)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău