VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Conspect din jurnalul adolescentin al lui Nelly Mihailov
Iunie 2015, Nr. 131

Conspect din jurnalul adolescentin al lui Nelly Mihailov

Comentează   |   Cuprins

Când eşti tânăr şi ai forţa de a lua în braţe tot pământul, atunci e timpul propice să dai frâu visurilor tale. De acest lucru se convinge zi de zi şi Nelly Mihailov, elevă în clasa a IX-a „A” la Liceul Teoretic „Spiru Haret” din capitală. Dorinţe ce aşteaptă cu nerăbdare să se contureze în realitate îi oferă încrederea că viitorul de succes este posibil de atins.

Pasionată de limbi străine precum engleza şi franceza, Nelly munceşte mult pentru a-şi vedea visul împlinit, cel de a studia jurnalismul în Franţa, mai exact, în oraşul Nisa. „După opt ani de studiu intens al limbii engleze, în ianuarie a.c am început să îmi dedic timpul şi limbii franceze, pe care o învăţ la Alianţa Franceză din Moldova. Am optat pentru Nisa pentru că îmi pare un oraş frumos, cu oameni pozitivi, un loc unde marea şi muntele oferă privelişti încântătoare”, a spus Nelly.

Este o fire perseverentă, munceşte mult pentru a-şi vedea scopurile atinse şi tinde mereu spre realizări mari. O inspiră lucrările lui Coelho pentru reuşita acestuia de a motiva un om. La moment, citeşte „Alchimistul”, carte pe care o recomandă cu drag tuturor. „Cred că în viaţă orice este posibil. Cântăreţul canadian Paul Brandt a spus o frază genială: «Nu îmi spune că cerul este limita, când sunt urme de om pe lună», iar eu sunt de acord cu aceste cuvinte”, menţionează eleva. Suportul părinţilor şi dragostea pe care o primeşte din partea acestora îi dau curajul să persevereze în tot ce îşi propune.

Pasiunea pentru jurnalism are rădăcini bine fixate în planurile lui Nelly. Fire curioasă, dornică de a studia şi cerceta, tânăra ştie deja că se va împrieteni curând cu domeniul mass-media.

Călătoriile pe care le-a avut  în Austria, Italia, Bulgaria și România i-au oferit experienţe unice şi amintiri de neuitat.

Nelly Mihailov este o tânără speranţă a jurnalismului, iar noi îi dorim ca viitoarea carieră să o propulseze pe cele mai înalte piscuri ale succesului.

 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău