VIP Magazin
20 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Carolina Prepeliţă. De la A la Z
Decembrie 2006, Nr. 32

Carolina Prepeliţă. De la A la Z

Comentează   |   Cuprins

Muzica o urmăreşte peste tot. Poate ar fi ajuns în topuri, sus de tot, dar nu a putut să-şi sacrifice familia pentru carieră. Şi nu regretă. Este o mamă exemplară, îşi adoră băieţii şi nu le-ar lua niciodată o dădacă. Ţine foarte mult la cei apropiaţi şi se teme că şi-ar putea pierde încrederea în ei.

Aplauze – când le-auzi, simţi că trăieşti şi că eşti apreciat

Bărbat – modest, cumpătat, inteligent, stilat, diplomat. De mic copil, visul meu era să am un singur bărbat în viaţă şi să fiu unica pentru el. Acum, în viaţa mea sunt trei bărbaţi: soţul şi cei doi copii.

Copiii – inspiraţia, susţinerea şi viitorul meu. E tot ce am mai scump pe pământ. Sunt o mamă foarte geloasă şi îmi cresc singură copiii. Niciodată nu mi-am putut închipui măcar că aş putea să-i las pe mâna unei femei străine.

Dragoste – fără acest sentiment nu aş crea, nu aş respira şi nu aş creşte. Mă menţine, mă mobilizează şi mă face să mă simt femeie.

Eleganţă – toate hainele mele de scenă sunt elegante. Am un costum, cumpărat acum 15 ani, despre care toată lumea spune că-i nou. Este piesa „de rezistenţă”, cea mai elegantă din garderoba mea, şi ţin foarte mult la ea, chiar dacă am haine mai noi, mai moderne, mai scumpe.

Familia este prioritatea mea: întotdeauna pe primul plan. Mi-am dorit-o unită, sănătoasă şi unică în felul său. Probabil că nu am ajuns sus de tot în carieră din cauză că nu mi-am sacrificat niciodată familia. Dar nu-mi pare rău.

Gânduri – în fiecare seară mă gândesc la tot ce am făcut sau am spus pe parcursul zilei. Asta mă consumă, dar aşa sunt eu şi nu mă pot schimba. Aş dori să mă pot gândi ceva mai mult şi la mine.

Iertare – de cele mai multe ori, eu sunt cea care îşi cere iertare. Ultima dată mi-am cerut iertare de la cea mai bună prietenă a mea pentru că nu am putut să merg cu ea la saună şi s-a supărat.

Joc – viaţa e un joc. Altfel, şi-ar pierde culoarea şi nu ar mai fi interesantă.

Kilograme – nu am avut niciodată probleme cu ele.

Laşitate – o stare ce denotă lipsă de curaj şi demnitate.

Muzică – am vrut s-o abandonez, dar nu pot. Oricât aş încerca să fug de ea, tot la ea mă întorc.

Nostalgie – pentru momentele din copilărie petrecute la ţară, în grădina buneilor, la Ocniţa. Mi-e dor de prăsadul care mai este şi acum acolo. Cred că are vreo 200 de ani.

Obiceiuri – am obiceiul să spun lucrurilor pe nume.

Părinţi – totul ce am obţinut până acum le datorez numai lor. Aş vrea să fie nemuritori.

Răzbunare –nu întotdeauna salvează situaţia, dar oricum te eliberezi sufleteşte.

Surprize – le ador şi, mai ales, prefer să le fac. Îi făceam surprize bunicii: apăream în prag fără s-o anunţ. Se bucura foarte mult. Ultima surpriză pe care mi-a făcut-o mie cineva a fost din partea soţului. De ziua mea, mi-a dat bani ca să-mi cumpăr setul de cosmetică la care visam de ceva timp. M-am bucurat nespus de mult.

Teamă – cel mai mult mă tem că m-ar putea dezamăgi oamenii dragi, că mi-aş putea pierde încrederea în ei. Mi-e frică să nu se întâmple aşa ceva.

Uitare – totul ce s-a întâmplat în viaţa mea până acum e atât de frumos, încât nu poate fi dat uitării.

Vestimentaţie
– nu am cultul hainelor, dar, ca orice femeie, îmi place să arăt şi să mă simt bine în ele.

Zâmbet – mi-aş dori să poată zâmbi toată lumea din jurul meu. Zâmbetul copiilor mei îmi este cel mai scump, îmi dă puteri să merg mai departe. Nu se compară cu nimic.


A pregătit: Irina Tribusean

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

esti frumoasa carolina prepelita eu sint arina de la nunta natalia si lilian
arina   -  
05 Octombrie 2013, 12:33
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău