VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
CENTRUL EDUCAŢIONAL BRITANIC, o nouă companie în Chişinău
August 2016, Nr. 142-143

CENTRUL EDUCAŢIONAL BRITANIC, o nouă companie în Chişinău

Comentează   |   Cuprins

Un nou tip de servicii de consultanţă a apărut în Republica Moldova, destinat atât pentru părinţi, cât şi pentru copiii lor. O companie internaţională şi-a propus să revoluţioneze conceptul de educaţie tradiţională şi să ofere recomandările atât de necesare celor care vor să îşi continue studiile peste hotarele ţării sau vor să îşi dedice timpul activităţilor extracurriculare. Ideea acestui serviciu îi aparţine lui Martyn Birchall, originar din Marea Britanie. Cu o experienţă de mai bine de 35 de ani în educaţie, el a decis că e momentul să ajute şi tinerii din Republica Moldova, după ce i-a îndrumat pe cei din România, China, SUA, Hong Kong, dar şi din alte zeci de ţări ale lumii. Ce oportunităţi prezintă acest serviciu pentru Republica Moldova, aflaţi din răspunsurile lui Martyn Birchall.

British-Education-Center-Logo.psd

Dle Birchall, ce noutăţi aduce compania dvs pe piaţa din Republica Moldova?

În primul rând, vreau să vă spun că sunt destul de entuziasmat că am reuşit să ne deschidem o reprezentanţă şi în Republica Moldova. Compania noastră are două direcţii de bază, prin care prestăm cele mai bune servicii.

CENTRUL EDUCAŢIONAL BRITANIC (BRITISH EDUCATION CENTER)

www.britisheducationcentre.com

Prin acesta, ne propunem să oferim servicii de consultanţă familiilor care decid un altfel de viitor pentru copiii lor, şi acesta începe cu studiile de peste hotare, la o şcoală sau la o universitate din SUA sau din Marea Britanie. O educaţie aleasă e cel mai bun cadou pe care un copil îl poate primi de la părinţii săi, pentru că anume el este cea mai importantă fiinţă din întreaga lume. E cunoscut faptul că şcolile şi universităţile din aceste ţări sunt dintre cele mai bune şi pot deschide noi orizonturi şi oportunităţi pentru copiii dvs. Într-o lume a schimbării, ele îi ajută pe copii să obţină reuşite în viaţă. CENTRUL EDUCAŢIONAL BRITANIC vă va ajuta să găsiţi cele mai bune şcoli şi universităţi pentru copiii dvs, datorită serviciilor oferite de un consultant personal. Noi avem grijă de tot procesul şi încercăm să facem tot posibilul ca participanţii să aibă cele mai mari şanse de a fi admişi acolo unde îşi doresc. Centrul nostru organizează permanent vizite de studii atât pentru părinţi, cât şi pentru copii în SUA şi în Marea Britanie. În aşa mod, familiile se pot convinge, dar şi să vadă şcolile şi universităţile de aproape, să-şi întâlnească profesorii, colegii, să admire clădirile minunate, librăriile dotate, clasele de studiu, sălile de sport şi alte zeci de lucruri care fac din aceste instituţii cele mai bune din lume.

ACTIVITĂŢILE EXTRACURRICULARE (BRITISH CAMPS)

www.britishcamps.com

Un alt serviciu oferit de centrul nostru este îndreptat spre activităţile extracurriculare ale elevilor. Programele after-school, cluburile tematice şi taberele de vacanţă vor trezi noi pasiuni şi vor ajuta copiii să se redescopere şi să devină mai încrezuţi în forţele proprii. Inclusiv datorită nouă, ei devin veseli şi dornici de a învăţa să vorbească, să scrie sau să citească în engleză. Avem diverse cluburi pentru copii de orice vârstă şi pentru orice niveluri de pregătire. Pictură, fashion, sport, teatru, antreprenoriat, diplomaţie, IT, robotică şi multe alte domenii pot fi explorate aici. Vă puteţi convinge accesând site-ul nostru, www.britishcamps.com. Sunt sigur că veţi găsi cel puţin un domeniu pe placul copilului dvs!

Cum a apărut ideea de a înfiinţa un astfel de serviciu de consultanţă şi ce experienţă aveţi în acest domeniu?

Compania noastră se distinge printr-o vastă experienţă şi are reprezentanţe în multe ţări. Pentru că suntem activi în acest domeniu de mai mult timp, am reuşit să stabilim relaţii prietenoase cu mai multe şcoli şi universităţi, fie că e vorba de Oxford, Harvard, Stanford sau de altele la fel de cunoscute, unde au învăţat prinţul William, Kate Middleton sau prinţul Charles. Cluburile noastre s-au dezvoltat pe parcursul a mai bine de 25 de ani şi reflectă întreaga noastră experienţă, pe care am obţinut-o de-a lungul acestor ani. Ele sunt vesele, informative şi chiar îi ajută pe copii să se dezvolte, să se maturizeze, să crească nu doar fizic, dar şi emoţional şi intelectual, fiind destinate copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 18 ani.

Sunt originar din Marea Britanie şi ofer servicii de consultanţă de mai bine de 30 de ani, lansând diverse cluburi în mai multe ţări. Personal cunosc mai multe universităţi şi şcoli de top, iar acest lucru creşte şansele copilului dvs de a fi admis acolo unde îşi doreşte, deşi competiţia e destul de acerbă. Meseria mea este viaţa mea şi îmi place ceea ce fac. Sunt foarte entuziasmat că mă aflu la Chişinău, printre atât de mulţi copii inteligenţi, pe care, cu sprijinul familiilor lor, vom reuşi să-i ajutăm să-şi facă studiile la cele mai bune instituţii de învăţământ din lume. Până atunci însă, îi invităm să ne viziteze cluburile şi cercurile tematice pe care le propunem.

Cum lucrează CENTRUL EDUCAŢIONAL BRITANIC?

Începutul e foarte simplu. Stabilim o întâlnire cu familia respectivă. În urma discuţiilor, îi oferim copilului o scrisoare de recomandare, prin care îl îndrumăm cum ar trebui să procedeze mai departe. Astfel, îi putem sugera să viziteze una dintre instituţiile de învăţământ sau putem iniţia o vizită de studii în SUA sau UK pentru cei care sunt interesaţi de domeniul dreptului, al sistemului medical sau al economiei. După aceste vizite, copilul poate decide deja unde vrea să îşi facă studiile. Vor urma nişte cursuri de iniţiere în aceste domenii, iar după trei-cinci zile petrecute în campusurile universitare, unde se vor întâlni cu profesorii şi elevii, părinţii vor înţelege perfect ce reprezintă sistemul educaţional englez şi american şi care sunt beneficiile acestora pentru copilul lor.

Cum vă găsim?

Cel mai simplu, accesaţi site-ul nostru, www.britisheducationcenter.com, unde veţi găsi datele noastre de contact. Copilul dvs e cea mai mare realizare. De ce nu aţi investi în cea mai bună educaţie pentru el? Avem o echipă pregătită la Chişinău, iar oficiul nostru e chiar în centrul Capitalei. Nu contează cât de bine ştie copilul dvs engleza, noi îl vom ajuta să o înveţe şi să se dezvolte în cel mai interactiv mod! 3515264.jpg

Text: Svetlana Tataru

Foto: Fotoroom.md

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău