VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Bucurii şi reuşite alături de Fundaţia Orange Moldova
Decembrie 2011, Nr. 92

Bucurii şi reuşite alături de Fundaţia Orange Moldova

Comentează   |   Cuprins

Acum doi ani, Compania Orange anunţa lansarea oficială a Fundaţiei Orange în Moldova, dorind să-i ajute pe oameni să interacţioneze şi să comunice mai uşor, în special pe cei care sunt izolaţi din motive de sănătate, economice sau sociale.

Prin cele trei segmente-cheie de activitate – sănătate, educaţie şi cultură – Fundaţia Orange a reuşit, în scurt timp, să se implice activ în diverse proiecte sociale şi să schimbe viaţa a mii de oameni. A copiilor cu probleme de văz şi auz, cu deficienţe locomotorii, a copiilor din familii social vulnerabile, din şcoli speciale şi internate, a femeilor vulnerabile, familiilor ce au suferit de pe urma inundaţiilor. Corurile de copii, oamenii de cultură de la noi s-au bucurat de sprijinul nobil al Fundaţiei. Orange aduce cele mai noi tehnologii în domeniul telecomunicaţiilor şi prin activitatea Fundaţiei, investeşte în echipament performant, facilitând accesul populaţiei la servicii medicale şi sociale de calitate. Într-o lume prea grăbită, complicată şi tristă pentru unii dintre noi, Fundaţia Orange este un exemplu demn de urmat.

Text: Rodica Trofimov. Fotografii: www.fotoroom.md
Locaţie: Salonul de mobilă italiană „Cavio” (str. Calea Ieşilor, 10 B)
Ţinute copii: „United Colors of Benetton”
(bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 132; Shopping MallDova)
Ţinută Liudmila Climoc: „Sinequanone” (str. M. Eminescu, 56)
Ţinută Mickael Faure: „United Colors of Benetton”
Coafură şi machiaj: Salonul „Dessange” (str. M. Eminescu, 49/1)
Sugestii vestimentare: Doina Ciobanu, blogger, Valerie Nicov, jurnalist

În fotografie:
Vlad Vremere, Gabriela Ichim şi Georgeta Otgon de la Şcoala Specială nr. 12 pentru Copiii Hipoacuzici şi cu Surditate Tardivă din mun. Chişinău, alături de Liudmila Climoc, director general Orange şi Mickael Faure, director marketing şi comunicare Orange. Mulţumiri speciale doamnei Nina Rusu, directorul Şcolii nr. 12.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

ci a mai tare echipa
cristi   -  
08 Octombrie 2012, 20:26
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău