VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Armele secrete ale Oliei Tira
Octombrie 2015, Nr. 135

Armele secrete ale Oliei Tira

Comentează   |   Cuprins

O prezenţă tulburătoare, hipnotică, seducătoare. Prin fiecare apariţie a sa, îţi taie respiraţia și îţi incită simţurile. Olia Tira știe să își folosească armele secrete atât pe scenă, în viaţă, cât și în relaţia cu bărbatul iubit. Mai mult decât atât, are și un propriu cod al frumuseţii care parcă ar sfida trecerea timpului.

Și de această dată a renunţat la clișee, pentru a se lăsa surprinsă de o poveste de toamnă în care sexualitatea joacă rolul principal. Îmbrăcată în negru și cu părul în vânt, a adunat și combinat contrastele într-o armonie desăvârșită, creând un „cocktail” boho-chic. Și-a asumat rolul de femeie fatală și nu a regretat. Sexualitatea a prins valenţe necunoscute.

În fiecare om se ascunde binele și răul, care sunt într-o luptă zilnică. Totuși câștigă doar acea parte pe care o alegem și prin care vorbesc faptele noastre. În ceea ce privește sexualitatea însă, cu omul meu drag mă pot dezlănţui și pot da frâu liber pasiunii arzătoare, pentru că bărbaţii, cel mai mult, iubesc această fire a femeilor! Pentru diversitate, cred că femeia trebuie să îmbine diferite calităţi și, după cum spun bărbaţii, femeia ideală este o mamă bună, la bucătărie – o gospodină desăvârșită, iar în pat – o femeie seducătoare!

Sex-appealul nu este genetic, sex-appealul se educă pe tot parcursul vieţii. Iar, pentru asta, trebuie să-ţi lucrezi exteriorul, comportamentul, personalitatea. Deja, nu mai este pentru nimeni un secret faptul că pentru a arăta sexy, trebuie să fii îngrijită, îmbrăcată cu bun-gust, dar nu este mai puţin important să emani armonie interioară, lumină și încredere în forţele proprii. Anume astea sunt armele mele.

Text: Daniela Caraiman
Foto: Den Kara
Stil: Olia Stepanenco
Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău