VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Andreea Marin - eu îmi măsor fericirea în zâmbete
Decembrie 2013, Nr. 115

Andreea Marin - eu îmi măsor fericirea în zâmbete

Comentează   |   Cuprins

O văd în faţa mea, la doar o jumătate de metru depărtare… este atât de caldă prin întreaga sa fiinţă, încât fiece cuvânt pe care-l rosteşte ajunge direct în interiorul acelei case cu patru camere din piept. Cu ea ne-am petrecut în copilărie serile de sâmbătă în aşteptare de miracole, pe care, nu ştiu cum, reuşea să le îmbălsămeze. Şi tot cu ea am revenit în faţa micilor ecrane pentru a aştepta noi miracole la „Preţuieşte viaţa”.

De curând, Andreea Marin a venit la Chişinău pentru încă două misiuni nobile, cea de a fi alături de Felicia Rotaru la lansarea cărţii ei „Caligrafia unei vieţi dincolo de cuvinte” şi cea de a prezenta într-o conferinţă de presă clinica turcească „Acibadem”, ce urmează să presteze servicii medicale la o filială în Chişinău pentru a fi mai aproape de cei care au nevoie. Andreea nu a venit singură, ci cu logodnicul său, Tuncay, alături de care ochii săi parcă au un licăr aparte… Da, nu am putut rezista tentaţiei de a sta la o discuţie cu Andreea şi iată ce idei am pescuit.

>> În spatele acelui „Bună dimineaţa” de zi cu zi, se regăseşte speranţa unei noi şanse de a trăi simplu, frumos şi demn. Sunt un om optimist şi vreau ca fiecare zi să aibă un sens. Prin urmare, dimineţile încep cu zâmbet.

>> Mama mea este cea care mi-a schimbat viaţa. Mama e înger de când eram copil, s-a stins în braţele mele, eu aveam 9 ani, ea 36. Dar, deşi nu am călătorit prea mult împreună în această lume, am o moştenire preţioasă de la ea. Gânduri, pilde, căldura mângâierii de mamă, bucuria de a trăi, toate le am în suflet şi-n minte pentru totdeauna datorită mamei.

>> Eu îmi măsor Fericirea în zâmbete. În bătăi de inimă. Am exclamat: „Sunt cel mai fericit om!” atunci când am ţinut-o prima dată în braţe pe fetiţa mea, negreşit!

>> Bineînţeles, sunt disponibilă să acord a doua şansă acasă, la serviciu… nimeni nu e perfect. Dar nu la nesfârşit. Trebuie să învăţăm din greşeli.

>> Nu am motive de jenă, dacă îmi observ anumite defecte, încerc să le repar.

>> Mă lipsesc fără efort de ipocriţii din jurul meu (râde). Nu pot trăi fără dragoste.>> Sunt mereu dornică de fapte măreţe. Aşa sunt construită eu însămi, dornică mereu de a clădi, nu pot sta pe loc.

>> O femeie de succes înseamnă o femeie puternică, dar în egală măsură vulnerabilă. Aparenţele înşală.

>> Model profesional şi personal pentru mine este Audrey Hepburn. O actriţă de legendă, dar şi o femeie extrem de generoasă.

>> Fac faţă conflictelor cu tenacitate şi încercarea de înţelegere. Nicio problemă nu pare a semăna cu alta, deci nu cunosc reţete secrete.

>> Cea mai mare realizare a mea personală este fetiţa mea. Profesional vorbind, recent am început emisiunea „Preţuieşte viaţa” la TVR, duminică seara la 20:45 şi e minunat ce se întâmplă acolo timp de trei ore în direct. Oameni frumoşi şi valoroşi, vieţile lor ce ne devin modele...

>> Cred în Dumnezeu, dar nu cred în rugăciuni nedublate de efortul propriu, nimic nu pică de-a gata din cer.

>> În ultima perioadă, viaţa m-a învăţat că nimic nu ni se cuvine de la sine. Că dragostea pentru copilul meu e inegalabilă.

>> Lumea nu cunoaşte despre mine că sunt un om care are propriile necazuri, tristeţi, zile grele. Chiar dacă eşti persoană publică, asta nu înseamnă că nu eşti om.>> Bărbaţii nu ştiu că viaţa femeilor poate continua şi fără ei, dacă dovedesc că nu ne merită. (zâmbeşte)

>> Şi eu am locuri vulnerabile şi momente de vulnerabilitate, dar le voi păstra în secret.

>> Cel mai mult mă tem de război şi de boală. Nu pot fi controlate.

>> Deseori simt necesitatea de a-mi purifica sufletul… o fac prin credinţă şi prin lectură. Prin iubire.

>> O dragoste durabilă poate fi construită doar prin respect şi încredere.

>> Cred în destin, dar cred şi că putem schimba ce ne-a fost scris, cu efort.

>> Tuncay… nu a fost dragoste la prima vedere, ba chiar ne-am apropiat târziu. Nu am fost multă vreme capabilă să văd mai departe de propriile probleme. Anul acesta m-am detaşat şi astfel a fost posibil să vedem că avem ce discuta, că avem puncte comune. Ne-am apropiat firesc şi cu onestitate.

>> Da, aţi intuit bine, alături de el mă simt regenerată sufleteşte. Îmi aduce pacea interioară, echilibrul şi sentimentele pozitive de care aveam atâta nevoie…

>> Când eşti bine sufleteşte, parcă toate merg mult mai bine. Dar caut să nu amestec planul personal cu cel profesional. Vreau doar să îmbin în mod fericit cele două planuri.

>> „Preţuieşte viaţa” este o lecţie pentru noi toţi. Cunoaştem oameni creativi, care nu se lasă bătuţi uşor, duşi de val, care luptă pentru ideile şi drepturile lor şi arată că se poate trăi frumos şi demn până la capăt. Nu se plâng, ci caută mereu soluţii. De la ei am învăţat că nu trebuie să aştepţi soluţiile dinafară, ci să le construieşti cu mintea şi cu mâna ta.

>> Echilibrul interior, în viaţa personală, profesională, spirituală, poate fi găsit prin credinţă şi dragoste. Şi moderaţie.

(Text: Doina Popa. Foto: Ion Pleş Alexandru)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

ANDREIA MARIN PENTRU NINE ESTE CA FEMEE O FRMUSETE RARA,FOARTE INTELIJENTA ,STIE SA-L ASCULTE PE CEL DE ALATURICU CARE DUCE O CONVERSATIE,STIE SA IUBIASCA VIATA SI PE CEI MAI NEAJUTORATI II AJUTA CU CE POATE ,ESTE MARINIMOASA,POATE SA ZIMBIASCA FRUMOS ,INSA DACA O AJUNJE VRE-UN SENTIMENT POATE SI SA PLINGA IN VAZUL LUMII SI NU SE LASA BATUTA DE PROBLEMELE VIETII,O RESPECT MULT!!!
PANTIRU ELENA   -  
28 Ianuarie 2014, 21:04
Sus ↑
ANDREEA MARIN ESTE INTRUCHIPAREA FEMEII IDEALE, UN MODEL PENTRU MULTE ALTE FEMEI . AM UN RESPECT DEOSEBIT !!!
Ina Nituleac   -  
29 Ianuarie 2014, 16:04
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău