VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Adele. Young soul rebel
Noiembrie 2015, Nr. 136

Adele. Young soul rebel

Comentează   |   Cuprins

Tânără și neliniștită. Este o femeie enigmă și ea recunoaște acest fapt. Pur și simplu, societatea a devenit prea complicată și doar așa își poate apăra lumea interioară, care e plină de visuri. În viață a prins momentul oportun şi, ca o leoaică veritabilă, nu l-a mai lăsat să plece. A crezut în şansa ei, iar perseverenţa şi munca i-au adus un loc de frunte în lumea modelingului. Dacă pe podiumurile din Liban, Malaezia sau Bodrum, acolo unde a luptat pentru titlul de miss, rolul de ambasadoare a frumuseții moldovene i se potrivea de minune, ne-am gândit că această tânără cu suflet rebel și-ar găsi un rol demn de apreciat și în cadrul revistei „VIP magazin”. Deci, admirați-o pe Adela Prisăcari într-o galerie foto incendiară!

 

Primele competiții de frumusețe la care am participat au fost cele din țara noastră: Miss ASEM – viitoarea femeie de afaceri, Miss Universitate, FEA – Regina Ringului sau Senorita Aquarelle... Aceste concursuri au fost ca o etapă de instruire pentru mine, care m-au pregătit pentru nivelul competițiilor de rang internațional. Ulterior am fost desemnată Miss Tourism Moldova și am avut ocazia de a reprezenta țara noastră la concursul Miss Tourism International din Malaezia, urmat de Miss Tourism Universe din Liban, unde am și luat titlul internațional „Miss Photogenic Universe”. Și reușitele mele nu se opresc aici, în perioada 5-17 noiembrie plec în China pentru a participa la concursul Miss Bikini Universe, care va avea loc în orașul Shenzhen, apoi voi participa la Miss Earth din Viena.

Armele secrete ale femeii sunt senzualitatea și siguranța de sine pe care o emană, nu doar frumusețea fizică sau hainele de brand. E important să fim înzestrate cu o doză de feminitate irezistibilă, iar, pe lângă asta, să dăm dovadă și de inteligență, căci, fără ea, aceste calități nu își au rostul. Și, desigur, nu există chip frumos cu adevărat fără suflet frumos, căci adevărata frumusețe se oglindește în privire.

Mențin viu acel vino-ncoace prin personalitate magnetică, comportamentul firesc. Iubesc viața și tot ce mă înconjoară și încerc să savurez fiecare moment la superlativ, iar asta atrage ca un magnet oameni și lucruri pozitive.

Fericirea este atunci când ne simțim cu adevărat împliniți, când zâmbim larg, privim spre orizonturi noi și realizăm un obiectiv aparent imposibil. Fericirea e atunci când avem în jurul nostru oameni cu suflet mare și îi iubim cu toată ființa.

 

Text: Daniela Caraiman

Foto: Roman Tulbur

 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău