VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
AKCENT pe Fete
Iunie 2006, Nr. 26

AKCENT pe Fete

Comentează   |   Cuprins

Sorin Brotnei
25 de ani, Săgetător cu ochi albaştri, pornit să facă Facultatea de Arte Plastice (secţia ceramică, sticlă şi metal), pasionat de fotografie, cartea preferată – Biblia, coproprietar AModels

Marius Nedelcu
28 de ani, îi place squash-ul, Peugeout 206 şi îşi doreşte un acvarium de 120 l.

Adrian Sâna
29 de ani, fost DJ la Radio Contact, îi place Mercedes-ul şi stilul elegant cu funky, urmează cursurile Facultăţii de Teatru din Bucureşti, clasa actorie, timpul liber – prieteni, terase, cluburi.

Mihai Gruia
24 de ani, îndrăgostit de fotbal, musaca, Ford Capri şi Aqua di Gio, student la Facultatea de Filosofie şi Jurnalistică, împreună cu Sorin, se ocupă de AModels.

Un reality-show le urmăreşte viaţa îndeaproape. Fanii „Akcent” sunt cu ei peste tot - în turneu, în Bucureşti, la şedinţele foto, la interviuri, în plecările peste hotare, le cunosc iubirile de o viaţă sau de o noapte, unde mănâncă, ce preferă, pe ce cheltuiesc banii, cât sunt de non-conformişti, veseli şi nebuni. „Akcent”, cea mai bună trupă pop din România, este invitata de astăzi a revistei noastre.

Păstrează acasă saci plini cu ursuleţi de pluş de la admiratoare.  Fanele au rupt hainele de pe ei.  Foşti concurenţi cu „O-Zone”.  Piesa „Kylie” a urcat în câteva topuri internaţionale. „Jokero” este numele noului hit „Akcent”.  Au fost invitaţii speciali la ziua de naştere a reginei olandeze Beatrice.  Prezenţi, alături de T.A.T.U. şi Craig David, la celebra emisiune „Hit Machine” de la canalul M6.  Sunt de cinci ani împreună şi-şi fac planuri pentru alţii cinci.  Ultima dată la Chişinău au cântat aproape o oră în faţa publicului adunat în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

puştanul Mihai Gruia

Cum arată prietena ta, Mihai?
Frumoasă, evident, sociabilă, veselă. Mi se pare perfectă. Mă înţeleg foarte bine cu ea, nici n-am sperat că poate fi aşa de bine!

Ai fost îndrăgostit de vreo fană?
Nu. La începutul „Akcent”-ului, ţin minte că mă stresam tare când vedeam ce armată de fete vine peste noi. Acum e cu mult mai ok, sunt şi ele mai „cuminţi”.

Ce apreciezi mai mult la o fată?
Independenţa, ingeniozitatea şi important e să fie descurcăreaţă.

Ai suferit din dragoste?
Nu-mi amintesc... S-a întâmplat prin 1999, când echipa mea de suflet pierdea campionatul la fotbal.

finuţul Adrian Sâna

Impresii despre Chişinău?
Mie îmi place Chişinăul. Aici oamenii sunt mai buni, mai receptivi, spre deosebire de cei din Bucureşti. Îmi place totul, şi mâncarea moldovenească şi fetele de la Chişinău.


Ai făcut cunoştinţă cu vreo fată de la noi? Cum ţi s-au părut?
Cum să nu? Aveţi femei frumoase, de o frumuseţe naturală.

Cum eviţi excesele din partea fanelor?
Când a început „Akcent”, etajul la care stăteam era „vopsit” cu floricele, poezii, diverse mesaje. Apoi, fetele au scris cu carioca pe maşină. M-am mutat într-o casă cu interfon.

Ce fel de femei te fac să întorci capul după ele?
Sau cele îmbrăcate vulgar, sau una frumoasă şi rafinată.

Gelos?
Nu ştiu, în doze „normale”. Nu fac scene de gelozie, prefer ca nimeni să nu afle despre ceea ce e în sufletul meu.

Pe ce pui cel mai mare preţ în viaţă?
Pentru mine contează reuşita. Orice aş face în viaţă şi în carieră, e important să duc lucrul la bun sfârşit.

macho Marius Nedelcu

Marius, cum v-au întâmpinat fanii de la Chişinău la ultimul vostru concert?
Foarte bine. Există un public minunat aici, am avut şi avem parte de fani extraordinari. Fanele noastre de ieri au devenit astăzi prietenele formaţiei şi ne aducem aminte cu mult umor de faze în care am fost pur şi simplu asaltaţi şi „rupţi” în toate părţile, rămânând fără jachete şi cămăşi.

Cum scapi de fanele prea insistente?
Cu mult calm şi răbdare. Nu am descoperit încă o formulă clasică...

Te laşi uşor abordat, în cazul în care îţi place de cineva?
Nu mă las uşor abordat. Pun foarte mare preţ pe prietenie, pe relaţiile care le-am construit în timp şi în care nu poţi da pur şi simplu cu piciorul.

Ce apreciezi la o fată?
Inteligenţa şi sinceritatea. Capacitatea de a sprijini bărbatul, de a-i fi alături. Chiar dacă-l manipulează, să o facă elegant.

Poţi ierta trădarea iubitei?
Nu, niciodată. Şi nici a celui mai bun prieten.

funky Sorin Brotnei

Blond natural?
Da, tatăl meu este ucrainean din nordul Ucrainei.

Eşti funky, eşti cool. De ce crezi că te plac fetele?
Ştiu că sunt fete care mă plac, dar şi din alea care nu mă plac. Nu ştiu, eu mă simt foarte bine aşa şi nu am de gând să mă schimb.

Crezi în dragoste de la prima vedere?
Da, aşa am cunoscut-o pe iubita mea, care se numeşte Liliana Bulhac şi este din Chişinău. Suntem împreună de trei ani. Am făcut cunoştinţă la Bucureşti, ne-am revăzut peste un an şi am înţeles că ne ţinem minte. Ea este manechin şi este foarte frumoasă.

Deci se justifică zicala cu fetele frumoase de la Chişinău...
O, da. Mie îmi place Chişinăul, îmi plac fetele super ok de aici, îmi place liniştea oraşului.

Împreună cu Mihai, ai şi o agenţie de modele. Aţi făcut deja primul casting?
La primul casting au venit foarte multe fete, drăguţe şi inteligente. Mă gândesc acum, având în vedere frumuseţile din Moldova, poate facem un concurs şi pentru fetele de la Chişinău?

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău