VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
„De vorbă cu Emma” lui Vitali Cipileaga
Noiembrie 2015, Nr. 136

„De vorbă cu Emma” lui Vitali Cipileaga

Comentează   |   Cuprins

Pe parcursul unui an, Vitali Cipileaga a reușit să lanseze un blog ce adună milioane de vizualizări, s-a căsătorit, a scris și a lansat prima sa carte. Plus la toate, a devenit tătic, tătic de fetiță. Le-a reușit pe toate la doar 24 de ani, secretul succesului său fiind sinceritatea, multă sinceritate, după cum menționează tânărul blogger.

Acum un an, nici nu visa să ajungă în topul celor mai citiți bloggeri din Republica Moldova și România. Cu peste 10 mln de cititori, „De vorbă cu tine” a devenit o platformă în care își dau întâlnire cei care caută răspunsuri la întrebări evidente. Iar continuarea textelor a fost materializată într-o cărțulie simbolică, care a fost lansată la început de noiembrie la Chișinău și al cărei partener media principal a fost „VIP magazin”.

„De vorbă cu Emma” e povestea unui cuplu, Greg și Emma, doi tineri care încearcă să ne spună cum ar trebui să arate povestea de dragoste a oricărui dintre noi.

Autorul ne spune că „Emma poate fi oricare femeie. E mai mult o stare decât un nume propriu. E o însușire a unei femei de a-și revedea trecutul, de a trăi relațiile pe care le-a avut și pe cea din prezent, de a-și depăși fricile și de a înțelege încotro merge. Emma e omul din noi care ne face să trăim intens viața, să ne recunoaștem greșelile, să tragem concluzii și să nu ne oprim pe loc”.

Și tot Vitali ne spune că această carte e destinată celor care iubesc și celor care au suferit. Celor care vor să-și învețe lecția și celor care vor să trăiască fericiți în prezent. E despre părțile mai bune și mai puțin bune ale unei relații, despre motive de fericire și certuri, despre cum reușesc doi oameni să treacă dincolo de încercări. Cartea e pentru cei care caută răspunsuri la întrebări.

În cadrul evenimentului, fanii bloggerului nu doar au cumpărat cartea de debut a acestuia, dar și s-au delectat cu o lectură emoționantă realizată de actorii Nicu Ţurcanu şi Daniela Burlaca, acompaniați de muzica celor de la „Chişinău Youth Orchestra”.

 

Text: Svetlana Tataru

Foto: Alex Iordache

Facebook: https://www.facebook.com/devorbacuemma/?fref=ts

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău